Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy kis segítség kellene a Microsoft Windows, és annak extra szolgáltatásaival kapcsolatban.
A gyermek védelem, amit a Microsoft biztosít.
Gyermekünk elérte azt az életkort, amiben már szinte nélkülözhetetlen a számítógép, használata. Ez ellen nem tudok mit tenni, csak elfogadni, és a lehetőségekhez képest mindent megtenni, védelme érdekében.
Éppen azért a Microsoft gyermek védelem, "szülői felügyelet" alap mint technológiai megoldás.
De vannak kisebb problémáim, amiket nem igazán értek. Ez pedig a vásárlás. A gyermek laptopjába van DVD, BLUE-RAY lejátszó, és szeretne néha filmeket nézni rajta. Itt jön az első kérdés, milyen Blue-Ray lejátszó az ami megfelelően működik. Én amit találtam, az a Blue-Ray-pro. de a lejátszáskor vízjelet tesz. Mondván vásároljam meg. Ok ezzel sincs semmi probléma. De itt már bonyolódik a probléma. A Gyermek fiókjában ideiglenesen kikapcsoltam a vásárlás lehetőségét. Tettem a fiókra egy minimális összeget, hogy meg lehessen vásárolni a Blue-Ray programot. De pechemre először csak valami 350Ft vont le, mondván kipróbálásra. Utána kb 1500Ft lenne a program. Kérdésem az, ha be van kapcsolva a store vásárlás, akkor megtudja ő venni majd a programot, arról a számláról, amire feltöltöttem neki az erre szánt összeget? A Másik, ebben ez esetben szüksége van további szülői jóváhagyásra? Kissé új nekem még ez a szolgáltatás, és nem igazán értem minden pontját.Alapvetően jónak látom a Microsoft szülői felügyelet szolgáltatását, csak ilyen kényes részei, mint az anyagiak, nem minden része érthető még nekem. Ez a Program használat tapasztalat hiánya miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest