Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz dannyl #19356 üzenetére

    Szerintem úgy működik, mint akár mint a windows 95-ben. Ha a program telepítője beteszi magát a start menübe, akkor ott lesz a minden programnál, ha meg nem, akkor nem. Szóval szerintem az irfan view telepítésénél volt egy pipa, hogy ne tegye a startmenübe, és azt ki kellett volna venni, vagy fordítva, pont bepipálni, hogy tegye be oda (is). Olyat is szoktak tenni, hogy tegyen az asztalra, és vagy a tálcára, de nem minden telepítőnél alapértelmezett, hogy betegye a startmenübe.

    Én megpróbálnám szépen feltenni még egyszer. Nem kell uninstall, csak újra futtatni a telepítőt, és végigbogarászni. next-next-next-ok nem mindig jön be.

    A második szerintem olyan bug, ami van akinél előjön, van akinél nem. Nekem 2x is sz*r volt, ez már a 4. tiszta telepítés, és most jó. Érdekes, hogy újratelepítés megoldja, sőt, van akinek nem jött be startmenü, és egy frissítés telepítése után megoldódott. Van akinek újra és újra összeomlik, és mindig közli vele a win, hogy a következő indításkor megpróbálja helyreállítani, de sosem sikerül.

Új hozzászólás Aktív témák