Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz janihunk #6054 üzenetére
Hát én már az Aero-n rég túl tettem magam... egyébként meg ha teljesen kivennék akkor: WindowBlinds aztán kész
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ami a 8-asban lévő tűzfalat illeti, ugyanolyan a konfigurálás menete, mint a Vista illetve a 7-es esetében?
-
raidx
őstag
Még Win 7 érkezése táján volt valami homályos bálycsevely ahol Balmer úr 128 és 256 bites gépekről beszélt és azt súgta, a 128 bites oprendszer már nem Windows alapokon fog nyugodni. Ahhoz képest, hogy 64 bites rendszert úgy Win 7 óta lehet nyugodtan használni, még hosszúnak tűnik az idő a Win leváltására.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
RexpecT
addikt
Valami miatt nem megy a Minecraft a Win8-amon, pedig a legújabb JAVA és videókártya driver van fennt. Maga a játék elindul, de csak barna képernyő van.
-
nagyúr
válasz RexpecT #6061 üzenetére
Mondjuk azért mert félkész a win8? Szerintem a béta rendszer nem tetszik neki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
Core=2H7NK-3VJJY-HHY3Y-WM3T8-JFCRY
Professional=GCNRF-BHBCM-W9YWM-VWQP6-TJBWRiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
makoj
tag
Miért írtad le a kódokat?
-
-
makoj
tag
Rossz hirem van: [link]
R.I.P windows 8
-
pzstm
titán
akkor Te már ismered az előrendeléseket és a forgalmazás kezdetétől számított első 12-24-36hónap statisztikáit ezek szerint
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
makoj
tag
Azért mert nem lesz sikeres,bukta lesz.
-
pzstm
titán
köszönjük a szakmailag megalapozott, ércekkel alátámasztott komoly hozzászólásodat.
Nem tudom feltűnt-e, hogy ez egy szakmai fórum?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
makoj
tag
Feltünt.
-
törölt tag
Erre szerintem is van reális esély, az 500 milliós dolog az nyilván egy álom, amennyit maximum eltud képzelni, ha több lenne nyilván többet mondott volna.
Ami megdobhatja az a mobil kütyük. Viszont ott is van erős konkurencia. A Metro felület kifejezetten ezek miatt készült el, elvégre ki az, aki PC-n Metro-s IE-t akar bámulni amikor az sokkal rondább mint az asztali változat? Ráadásul használhatja az asztalit is.
pzstm: Nyilván nem tudja, de idehaza is vannak olyanok akik a Vista idején is tudták számokkal alátámasztva, hogy bukta, csak nem beszéltek. Pl különböző nagy bevásárló központok vezetői, azért nekem ne mondja senki, hogy az MM vezetői ne tudták volna, hogy a légy sem repült a Vistára, és ez most a magyar MM, ha megakart győződni a dologról, körbe telefonálta az Európa szerte szétszórt haverokat, - mert érdekelte, vagy mert unatkozott - aztán meglettek azok a számok is. Csak ugye nyilván látszik, hogy nem verték nagy dobra, egészen 2009 második feléig.
[ Szerkesztve ]
-
makoj
tag
Senki.
Az újitások tetszenek nagyon.
(Gyors boot,jó RAM kezelés,stb)
-
törölt tag
De, azért most így rákeresve, akkor is voltak meglepően korán érdekes cikkek
http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20070216nemkelendo.html.
vagy később:
Nem tud megbukni a Windows Vista
A lényeg, senki sem jövőbe látó. Az első hírek meg sorsdöntőek lehetnek abban az esetben ha hitelt érdemlő adatokra támaszkodnak, vagy nagy nevű nemzetközi lapok hozzák le.
Aki új PC-t vesz, az már szerintem inkább 8-assal veszi.
-
makoj
tag
válasz #41133696 #6079 üzenetére
Emiatt a cikk miatt irtam a hozzászólást: [link]
Fennt van a Comsumer Preview,és bétához képest nagyon jó. Ha kivennék belőle a Metro Startmenüt,akkor Sikeresebb lenne mint a 7.
De mivel benne van a Metro ezért bukni fog,mert irtad hogy a desktop gépen senki sem fogja használni a Metro IE-t.
ui: Sajnálom ha valakit felidegesitettem/megbántottam.
Ez pozitiv viszont:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most nem találom azt a cikket, de régebben, talán úgy másfél éve volt arról szó, hogy majd telepítésközben érzékelni fogja, hogy milyen eszközre kerül és annak megfelelően fogja a legoptimálisabb user interface-t beállítani. Tehát vagy Start menü vagy Metro.Természtesen érzékelni fogja, csak nem ajánlja fel a Start menüs elrendezést.
Nem idegesítettél fel senkit szerintem, a bukásról szóló honlap belinkeléséről, hiszen aki elolvassa az tudja, hogy találgatásról van szó.
-
slein
tag
Nemtom volt-e már, de ha agyon vernek sem nyálazom végig a fórumot.
Szóval Win8alatt (és most elsősorban
RCRP-től felfele) életet lehet-e lehellni az XP módba???vesszőő?,? ... ááhhj ez most kicsit trollosan hangzott...[ Szerkesztve ]
-
-
< CyberBob >
őstag
Elég valószínű, hogy nem fogja túlszárnyalni a Win8 a hetest. Egyrészt a hetes egy nagyon jól sikerült rendszer és sokéves xp valamint a nem túl sikeres vista után jött másrészt mindent megtesznek hogy a Win8 asztali gépen visszalépés legyen. Mobil kütyükön pedig elég jól működő és bevált rendszerek vannak amik lelépéséhez vagy legalábbis a beérésükhöz kevés egy pár színes kocka és téglalap.
Az már most is látszik, hogy az új Win alapjai jók, ha meghagynák a választást a felhasználóknak ami a felületet illeti (linux-nál már bevált) és nem erőltetnék a mobilos felületet asztali környezetben valamint elérhető lenne táblákon is a desktop az jót tenne az elterjedésnek. Bár szerintem a Win legnagyobb előnye a visszafele kompatibilitás és a sok millió program amik csak akkor lenne meg ha a mobil eszközök is x86-os kódot natívan tudnák futtatni (Intel már dolgozik rajta).Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
makoj
tag
válasz < CyberBob > #6088 üzenetére
Pontosan.
Remélem hogy a végleges verzióba kikapcsolható lesz a Metro Startmenü,még a Developer Preview kijött,akkor olvastam hogy a Microsoft a teljes változatban választhatóvá teszi.
-
Boonen007
őstag
válasz < CyberBob > #6088 üzenetére
Ezt a választásos hülyeséget hagyjuk már, rengeteg embernek tetszik, attól, hogy neked nem attól még pl az én notebookomon csak win8-van és nekem nagyon bejön az egész Metro felület, sőt szerintem az aero cucc nélkül is tetszeni fog. Akinek meg annyira nem fog annak pedig ott a lehetőség, hogy használja tovább a 7-est.
(#6089) makoj
Nem hinném, hogy ilyen választós hülyeséggel szórakoznának. Akkor ennyi erővel tegyük vissza a komplett XP felületet is mert van akinek meg az tetszett....Egyébként pedig, az aki csak azért jön ide, hogy fikázza az mehet is tovább mert unalmas napi 10x ugyan azt olvasni, hogy így sz@r úgy sz@r a W8.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Remélem hogy a végleges verzióba kikapcsolható lesz a Metro Startmenü
Nem.
még a Developer Preview kijött,akkor olvastam hogy a Microsoft a teljes változatban választhatóvá teszi.
rossz forrásból tájékozódsz, hülyeség.
-
makoj
tag
Nem szarozom a windows 8-at.
Nekem is bejön,használom is a bétát. (elégedett vagyok vele).De sokaknak nem tetszik.Nekem is nehéz volt megszokni,de sikerült.
-
< CyberBob >
őstag
válasz Boonen007 #6090 üzenetére
A "választásos hülyeségnek" éppen az a lényege, hogy ne csak neked tetsszen hanem minél több embernek ugyanis nem merő szórakozásból írja az MS a Win-t hanem hogy minél több eladott példány után kövérre keresse magát. A metro felülettel nincs gond mert egy kattintás a desktop kockára és már el is van felejtve viszont a start menüt vagy az aerot (eddig is választható volt) felesleges volt piszkálni. Az jön le az egészből hogy az elavult eszközökkel használható (nagy nem tapicskolós monitor, bill, egér) desktop csak másodlagos felület, viszont ha igen akkor ha már nem akarnak hozzá tenni legalább feleslegesen ne butítsák le.
"Egyébként pedig, az aki csak azért jön ide, hogy fikázza az mehet is tovább mert unalmas napi 10x ugyan azt olvasni, hogy így sz@r úgy sz@r a W8."
Nekem pedig az unalmas ha valaki nem csak azt írja le, hogy mennyire tetszik a "forradalmi, letisztult, egyszerű" kinézet hanem leírja mi az ami nem tetszik rajta akkor egyesek mindjárt magukénak érzik, hogy megvédjék az MS-t és a nyolcast.
Persze nem azokat védem akik csak sz@rozni tudnak, de ez még is csak egy szakmai fórum akar lenni akkor viselkedjünk is úgy.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
makoj
tag
válasz < CyberBob > #6099 üzenetére
Kitartok a W8 mellet,sokkal jobb mint a 7. Minden tekintetben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest