Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz polonic #5840 üzenetére
Eddig a GUI cserék mindig azt szolgálták az utóbbi 11 évben, hogy szebb és csicsásabb legyen - 95-től ME-ig nem érdemes beszélni, mert akkor még bűn ronda cement színű keretek határolták az ablakokat, amíg WindowBlinds-et nem húztál rá - ezzel szemben most első alkalommal pont vissza felé haladnak. Hat évvel ezelőtt erőltették a sokkal erőforrásígényesebb Aero-t, ma pedig ha teszkos alap konfigot nézzük is lényegesen erősebb vasakat kapunk mint amilyenek az akkori középmezőny gépei voltak, azt mondják nekünk, hogy nem kell ez a csicsa, mert túl erőforrás igényes . A 4-8 magos procik, a 8-16 GB -os RAM mennyiségek, és DX11-es VGA-k világában.
Csak azért mert a táblagép berosálna jó eséllyel még mindig egy ilyen Windows-tól. Azért a 2000-es évek elején nem sokan fogadtak volna arra, hogy eljön az az idő, amikor az MS a Windows-t elsősorban mobilkütyükre fejleszti majd, és a PC vonal afféle másodlagos piac lesz csupán. Mert most éppen ez van. Aztán, hogy mi lesz belőle - magyarán, hogy marad e majd ez trend továbbra is, vagy buknak egyet (megint) PC és WP8 mobil fronton is majd 2015-ben kiderül
Táblagépen szerintem siker lesz a cucc.
-
-
F34R
nagyúr
válasz buvartacsko #5850 üzenetére
Android nincs Desktopra max linux . nem hiába olcsók a Droidos tabletek sem célnak megfelel de semmi pro.
-
papa019
senior tag
Miért kell egy olyan dolgon vitatkozni, amit még nem is láttatok működés közben?
Nekem tetszik a képek alapján ez a letisztult fehér, szögletes design. Akinek számít a csilli-villi design, az majd marad Win7-nél, már ha nem győzik meg a Win8 újításai, a többiek meg váltanak. De ilyen értelmetlen dolgon vitatkozni...[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
Vindows 8 hívők örömére Karácsonyra megérkezik az egér utódja.
A tervek szerint még idén karácsony előtt a boltokba kerül a Leap nevű új eszköz, amely egy kicsi, a számítógépre USB-n keresztül csatlakozó, egy csomag rágógumival megegyező méretű hasáb. Belsejében olyan érzékelő található, amely képes detektálni a maga feletti kézmozgásokat háromdimenzióban.
Századmilliméteres pontosságra képes. Tökéletesen kiváltja az érintőképernyőt.
Érdemes megnézni a videót!
Ja! És ára egy közepes egér ára 16 000 Ft körül várható.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
mycso
veterán
No ez tetszetôs.
(#5862 ) GoodSpeed: nem is kell, gondolom elfér egymás mellett a két eszköz.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
pzstm
titán
holnapra kapok megerősítést, de úgy fest, hogy érdemes bejelölni a naptárban a Június elsejét
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gV
őstag
válasz buvartacsko #5847 üzenetére
nálam a vista már longhorn2(?, már nem emlékszem) néven felkerült 2005 végén és pont az aero miatt, mert nagyon untam a lunát és akkoriban még nem lehetett xp-re aero kinézetet tenni
polonic: azért mert 6 éves rohadtul nem kell lecserélni az meg h 3. oprendszer... de a verziószám még mindig a 6.x, legalább opcióként megtarthatnák, az osx is már mióta ugy néz ki ahogy
-
pzstm
titán
de a verziószám még mindig a 6.x
Nem rajtuk múlik elhiheted....óriási sírás lenne(lesz) itt user és OEM Partner oldalról is egyaránt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Ez azért elég érdekes magyarázat? Akkor most a Win 9 -is 6.x -es verziószámmmal fog nyomulni? Szerintem arról van szó, hogy az XP volt az 5.x Vistánál ugrottak 6.x-re (érdekes akkor nem dőltek a kardjukba azok akik most állítólag oda dőlnének) , és mivel a 7-es meg a 8-as is Vista alapokon van, ezért 6.x
-
törölt tag
Hát bennem a 64-bites XP-re kialakult driver és AV hiány maradt meg nyomatékosabban, mert azt 2005 decemberében vettem, akkor volt 8 hónapos aztán volt rá egy avast eleinte, meg sok nem működő Hardware A Vistát 2008-ig nélkülöztem, mikor meg átálltam rá, akkor már kint volt az SP 1 -is ,de amúgy dereng ez a dolog Az SP1 -et már telenyomták MS oldaláról is driverrel, valami 10 000-es számot emlegettek. =-esnél azt hiszem nem panaszkodtak, gondolom akkor 8-asnál sem fognak
-
törölt tag
válasz #41133696 #5879 üzenetére
Szerkesztéi időből kicsúsztam Szóval sokan azért sokallják pont a Windows árát /itt most a 7-esre és a 8-asra gondolok/ , mert a 7 -est is egy Vista SE-nek tartották, a 8-ast pedig megint csak egy Vista alapokkal rendelkező OS-nek, és általában a verziószámot szokták felhozni és nem a kompatibilitási szempontot emlegetik ilyenkor
-
mycso
veterán
válasz #41133696 #5880 üzenetére
Ami ugye adódhat abból is, hogy a Vista egy hogy is mondjam finoman...elég sok mindenkinek kellemetlen napokat/perceket szerző operációs rendszer volt (és még mindig az) és ugye a win7 nagyon nagy hasonlóságot mutat vele --> ebből már jön is a kialakult előítéletes ellenszenv. (ettől függetlenül az árával én sem vagyok kibékülve, de az már más téma)
Egyébként nekem az ismeretségi körömben, nagyon sokan vannak még "megrekedve" az XP-nél, melynek oka --> a win7 nem jó, az xp a jó és pont
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
törölt tag
A legtöbben úgy voltak ezzel, hogy a Vista volt az alap, a rossz, de a 7-es az már egy kifinomult Vista utód A 7-est nagyon sokan szeretik, szerencsére.
Ez volt már? :
Creating the Windows 8 user experience
Szóval ami a DP-ben volt meg a CP-ben, az csak egy álca volt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ProciVettel #5883 üzenetére
Vakítóan fehér nem?
-
törölt tag
válasz ProciVettel #5885 üzenetére
Hát ez még mindig nem a végleges kinézet ahogy mondja, az majd az RTM-ben dől el, hogy milyen is lesz. Amikor nálam fent volt az IE 10-nél gyanakodtam, hogy valami sablon skin lehet rajta - nem a Metro-s IE 10-re mondom, mert az kb úgy néz ki, mintha a 90-es évek DOS korszakában nézhetett volna ki egy böngésző - mert tiszta olyan mint az IE 9.0...
Amúgy az vicces így a történtek fejében, hogy volt valami külön MS oldal Win8-hoz ahol lehetett csak és kizárólag W8-ra témákat letszedni:
Meg is van
Új Windows 8 téma tölthető le a Microsofttól
Aztán itt kicsit volt félrevezető, hogy Aero Lite van
-
Воланд
titán
eddig az volt a problema, hogy a metro start screen es a hagyomanyos felulet egyutt ugy nez ki, mintha ket kulon rendszer elott ulne a user, meg, hogy tudathasadasos az egesz. most, hogy kiderult, hogy a hagyomanyos felulet is metrosodni fog es kozelebb hozzak a megjelenesvilagat a start screen-hez, most az a baj.
nektek semmi sem jo.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
nem is mondtam hogy mindenki sírt.
Itt van egy cikk, ami megbeszélésen történetesen én is ott voltam, (az más kérdés hogy szokásos index-színvonal a cikk de azt most hagyjuk) [link]
Kiemelnék belőle egy részt:
csak egy fizetett provokatőr szólalt fel, aki szerint a Vista mindig is remek termék volt.rólam van szó, de se fizetett nem voltam, se provokatőr, és annyit mondtam, hogy én megelégedéssel használtam
-
törölt tag
Kedvenc részem:
"Még jó ideig Windowst használunk a számítógépeinken, de a redmondi vállalat már készül azokra az időkre, amikor nem lehet tovább fejleszteni az operációs rendszert, és a nulláról kell elkezdeniük mindent."
Ez a 8-assal most jött el?
Amúgy kedvenc emlékem ebből a témakörből, olyannyira, hogy 6 év távlatából is emlékszem rá :
A Vista lehet az utolsó a Windowsok sorában
Annyi lehet benne, hogy tényleg a Vista vonal lesz az utolsó... de ezt még senki sem tudhatja, és még mindig a Vista vonalat nyomják - ami amúgy nem lenne baj.
Amúgy én is megvagyok elégedve a Vistával, SP1 után - SP2-vel meg főleg - jó kis rendszer az, biztonságos, és stabil, használom is
Tibi86 Ja akkor tuti látás sokkot kapsz
gV Minden rosszban van valami jó, tartja a mondás... ha nem játszol csak netezel, elég hozzá egy 2003-as konfig is
-
törölt tag
Amúgy ha már nem állják meg, hogy berakják minden hivatalos blogbejegyzésükbe az 1.0-t ábrázoló 85'-ből származó képet - basszus akkoriban még én is takonnyal ittam a kávémat
remélem majd lesz valaki olyan pihent, hogy megcsinálja rá skinbe
A számológép alatt már korbeli árnyék effekt van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Instagram közösségi fényképezés
- Hyundai, Kia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest