Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
nekem a mail app nem megy mit rontok el?
-
westcoastog
veterán
Na sikerült, de elszartam az egészet megint, amikor már kiírta hogy getting system ready, amit már kb 5perce néztem, gondoltam újraindítom hátha, erre ezt kapom, ugyan azt amit anno a cp virtuális gépre telepítésénél kaptam na mindegy hagyom a fenébe nincs kedvem vacakolni vele, köszöntem azért a segítséget.
-
pzstm
titán
válasz westcoastog #6653 üzenetére
simán mennie kell neki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Nem rossz, gyorsan belaktam én is, igaz még vagy 2 programot kell felrakni és kész is.
Amúgy meg a track ir 5 szoftvere nem megy fel nekem. Vagyis feltelepül, de nem látja az usb-t. Az eszközkezelőben látja hogy van egy driver nélküli dolog, de ha beadom neki a drivert hibát ír ki. Mintha nem lenne aláírva. Azon felül meg minden program megy jól, kívéve a dvd decrpytrert kellett xp komp. módban indítani és akkor kikapcsolásnál nincs hiba üzenet. Na majd holnap még túráztatom, ma játszani akarok.
Ja, a weather app nem frissül. Minden más igen.
Meg miért van hogy a leveleket a régieket nem látom?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
polonic
félisten
Egy nagy baj van.
A beépített flash-t nem lehet frissíteni úgy, hogy az adobe odlaláról akarom letölteni. Azt írja, hogy nekem már van flash, majd a wu szól, ha frissítés van. Ez így rohadtul nem jó, mert wu nem szól, a flash meg már nem gyengén elavult. . .
-
Gorneck
legenda
-
polonic
félisten
válasz Gorneck #6663 üzenetére
Remélem, hogy a véglegesben ez változni fog és úgy fog frissülni, hogy amint megjelenik az újabb verzió, akkor települ is egyből. Ne kelljen várni a frissítésre, mert az úgy a kakának egy pofon a tátongó biztonsági résekkel együtt.
Remélem, hogy nem követi el a microsoft azt a hibát, mint az alma a java-val kapcsolatban.
-
nagyúr
válasz Gorneck #6663 üzenetére
Én nem találkoztam ilyennel.
(#6666) woland_y2k :Kösz-kösz. Majd ha 8 alatt leszek akkor megnézem.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
brumi1024
veterán
Na nekem is fentvan, nagyon gyors és tényleg megszokható a metro, sőt egérrel már kezdem is megszeretni. Kérdésem viszont, hogy miért lehet az, hogy néha egy 25-30perc bekapcsolt állapot után fogja magát és egyszerűen lefagy a rendszer? Semmire nem reagál, csak egyszerűen beragad, csak a restart segít neki. Annyit vettem észre, hogy a chrome futott minden alkalommal, lehet emiatt? Driverek közül csak az intel hd graphics és az nvidia win8-as bétája van fent.
-
leviske
veterán
Nah. A most kiadott preview változatot már van értelme próbálgatni? Úgy értve, hogy éles rendszerként használni egy ideig, és következtetéseket levonni róla, hogy van-e értelme pénzt kidobni rá.
-
Brian PH
tag
Az internetem 15MB helyet 6MB az RP-n. Nézek egy drivert még. Jó, hogy nem élesbe raktam fel.
-
negyven2
veterán
Én is felettem az RP-t habár csak kb. 3. próbálkozásra sikerült úgy ahogy szerettem volna (UEFI telepítéssel, USB-röl nem akarta de DVD-röl már egyből ment).
Amit egyből szembe tűnt az az, hogy 15 sec alatt felállt a rendszer (a bekapcsológomb megnyomásától a Start Screen megjelenéséig). Mindezt egy régi 80 gigás SATA II. 2 MB cache-el rendelkező "tetű" HHD-röl (hogy fog majd ez muzsikálni egy SSD-n. Habár ilyenkor erősen kell nyomkodnom a Del-t ha be szeretnék lépni a UEFI-be). Maga a rendszer is sokkal gyorsabb mint a 7-es.
Habár minden szép és jó van egy két hiba ami valószínűleg csak driver hiba (egyszer fagyott csontra, egyszer meg rózsaszín lett a kép majd újraindult a rendszer, ami szvsz egy TDR hiba lehetett a gyári Nvidia meghajtó miatt.
Úgyhogy a rendszer sokkalta jobb mint a 7-es. A Metro is tök egyszerű és logikus szerintem nem fölösleg egy asztali pcben se.
Egyébként komolyan nem tudom elhinni hogy egyeseknek ennyire hiányzik a Start menü, hogy mindenfele telesírjak miatta a nettet, és terjesztik a marhaságukat( nem lesz Win 8-ban csak IE , csak Metro felület lesz, nem lesz kompatibilis a régi programokkal, meg amúgy is winf*s bugos vacak hiszen tudom, tapasztaltam, igaz Win 95 óta nem is használom de gondolom mindegyik ilyen.
Anno a Vista megítélését is rontotta hogy a P2-es vérpistikék telehisztizték a nettet hogy vacak (kiszivárgott bétákból). Ami ahogy eljutott az egyszeri júzerhez adta tovább.
Na de mindegy ha majd megjelenik a Win 9 akkor az lesz majd a tuti attól függetlenül hogy ugyan úgy Metró lesz benne. Azt már tudom, hogy személyemben egy vevőjük már lesz a Win 8 -ra.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
< CyberBob >
őstag
Mik vannak: [link] .
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Воланд
titán
válasz < CyberBob > #6674 üzenetére
nem, a regedit tovabbra sem mukodik... kulso programok meg meg vannak, elmeletileg mukodnek rp-ben, de a veglegesben mar nem fognak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
janihunk
senior tag
Na fent van az RP, hát nekem a CP gyorsabban bootolt, meg az intéző is jobban bejött.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Воланд
titán
válasz < CyberBob > #6677 üzenetére
en nem aggodom, nekem jo lesz a metro.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz < CyberBob > #6679 üzenetére
nekem nem felesleges.
-
raidx
őstag
A regedites manipulációt szerintem Vértes Gábor nem próbálta ki! Már a CP-be sem működött.
Ha emlékeim nem csalnak, már a publikus beta egy frissítése meghiúsította a beavatkozást.
Amikor működött, akkor meg kaptam egy Win 7 kinézetű progit csak lassabb volt mint a 7-es.Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
mdraco
őstag
RPEnabled rendszerleíró-kulcsot nem kaptam meg, így kipróbáltam a ViStart-ot. Menni megy de nem az igazi.
-
< CyberBob >
őstag
Mondjuk én biztos nem írnék buheráló (letisztultabb külsőt nyújtó )programokat míg ki nem jön a végleges rendszer, majd később tele lesz a padlás velük. Amúgy sem az aktuális szeszély szerinti kinézet miatt kell átállni egy újabb opprendszerre hanem a komolyabb rendszerszintű újítások miatt.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
vlevi
nagyúr
válasz < CyberBob > #6679 üzenetére
"Engem sem zavar (egy plusz kattintás) csak felesleges"
Nem a plusz egy kattintással van baj, hanem azzal, hogy az új start felület ahhoz túlságosan helypazarló, hogy csak egy start menünek használjuk, ahhoz viszont túl kötött, hogy egy rendes, táblagépes indítófelület legyen belőle.
A start menüt kiváltani nem tudja, nem is ez volt vele a cél, viszont erőltetik, hogy minden alkalommal arra mászkáljál. Sokan mondják, hogy eddig sem használták a Win7 start menüjét. De ezt kötelező. Legalább addig, míg kilépsz belőleEttől függetlenül, aki még nem szokott hozzá más rendszerhez, az biztos fogja majd tudni használni, csak éppen arról nem lesz tudomása, hogy valamikor (réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban) volt egy sokkal logikusabban használható windows start menü
"Amúgy sem az aktuális szeszély szerinti kinézet miatt kell átállni egy újabb opprendszerre hanem a komolyabb rendszerszintű újítások miatt."
Pl, hogy nincs backup
A Win7 backupja tetszett, a piacon kapható, ingyenes, vagy akár fizetős backup progik közül pedig egyik sem. Ezért aztán nem tudnám kiváltani a mentést, ha hétről a 8-ra átállnék. A Win8-ban lévő file historyt viszont ne tekintsük már backupnak, mert az egy vicc[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy ez a magyar nyelv telepítő működik az RP-vel is? [link]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
matyi19
őstag
Sziasztok
Szerintetek van értelme annak, hogy Win7-et Win8-ra cseréljek...
Van valami hátránya a Win8-nak, a 7-hez képest....?
Köszönöm -
veterán
Sziasztok!
Nem akarok hülye trollt játszani, nem az a célom, ez csak egy kis vélemény nyilvánítás lesz:
Szóval. Felraktam a éapzopra az RP X64-et, a sebessége nagyon jó - Win7 verő, viszont ez a klasszikus asztal és Metro közti ide-oda ugrálás ez egy vicc. Értem én, hogy elsődlegessen touchscreenre tervezték a felületet, de ezt agyrém - legalábbis nekem - egérrem / meg toucpaddel irányítani. Marhára nem ergonómikus.
Ilyen marad ez már a véglegesben is, igaz?
Üdv. core2
-
Воланд
titán
válasz Neil Watts #6695 üzenetére
igen, ilyen marad. pontosabban a kezelesen meg csiszolhatnak.
-
Brian PH
tag
Katasztrofális nem tom mit müveltek az ADSL netel.. de nincs meg a sebesség az összes ap meg azt irta nem vagyok csatlakozva a nethez. Hát ez ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
Amúgy csak szerintem könnyebb eltalálni a rámutatással előhozható sávokat? Sokkal könnyebben megy számomra mint a dp-n, vagy a cp-n.
-
veterán
Az nagyon jo lesz, mert ez igy marhara nem ergonomikus. Hiaba vannak a billentyuparancsok, meg igy is 4x tobbet kell egeresznem ha valamit akarok (pl. IE also cimsor elohozasa) mint Win7 alatt. Meg valahogy ezekrol a Metros designelemekrol is ordit, hogy tabletrre vannak kitalava. Mar csak azt nem ertem, hogy a dolgozo embereket elfelejtette a Microsoft? (es ezt most marhara nem flame-nek szanom). Neke spec. itt a vege fuss el vele, nem nekem talaltak i ezt a rendszert. Mar csak azt nem ertem, hogy megis hogy kepzelik azt, hogy az uzleti felhasznalok is a Metrot hasznaljak?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest