Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
akiknek már fenn van: remote desktop szerver van benne alapból?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Nekem tetszik (ahogyan a DP is). Igaz WP miatt nem újdonság ez a felület annyira.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
salgocomp
senior tag
Na nekem is fent van, első ránézésre szebb is, és több dolog is van benne mint a DP-be. Jó lesz ez.
-
infectedmann
őstag
Ha felteszem Win 7 mellé majd azt mondom, hogy eleget nézegettem és tesztelgettem, akkor utána miképpen tudom eltávolítani?
Sry, de ezen a téren kicsit n00b vagyok Sosem volt még a gépemen egyszerre két operációs rendszer -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz papa019 #2851 üzenetére
Nekem meg ugyanaz a program hibaüzenetet ad:
-Betallózom az ISO-t, megmutatom neki a pendrive-ot, leformázza, majd ez jön:Az lehet gond, hogy most az asztali 64bites W7 alól szeretnék 32 bites ISo-t a pendrivera tenni, a netbooknak? Arra lenne az új oprendszer.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
tDr1v3r
veterán
W7-ről lehet upgradelni?
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
buvartacsko
addikt
én kezdem unni, harmadjára töltöttem le. a chrome kiirja, hogy megszakítva a végén.....
-
LLKobe
veterán
válasz Bogyó bá' #2856 üzenetére
Nekem volt már ugyanilyen gondom. Tolj egy restartot a gépre, alaplapi usb-be dugd a pent. Ha jól emlékszem nekem ez megoldotta. Meg lehet oldani, nekem is ugyanez volt.
És én 64bites opról csináltam pendrivera 32 bitest, és működött.[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz buvartacsko #2859 üzenetére
Nálam teljesen jó, simán lejött Chrome alatt. (Pont az előbb végzett...)
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
negyven2
veterán
Használj valami letöltésvezérlőt. Amúgy nekem Chromeal is lejött.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Store milyen??? Neztetek mar??
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gery15
addikt
Nagyon remélem, hogy nálam nem lesz ilyen.
Nem meri azt megtenni... 12perc még.HyperX
-
sz.j
nagyúr
FF-l simán lejött.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
gzbotii
nagyúr
Kell neki valamilyen aktivacios kod vagy hasonlo? Most ertem haza, tennem is fel
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
derossi
aktív tag
fentvan
-
veterán
Fix 1.3 MB/s-mal (10 megás netem van, tehát mondhatni full sebességgel) jön lefelé a speciális, előtelepített Metros alkalmazásokkal felvértezett Windows 8 MSDN-ről ~42 percet ír az Akamai. VHD-n lesz egyelőre Win7 mellett dual-bootban.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szakmaster
tag
Nekem pedig hibaüzenettel leáll már az elején a telepítő VirtualBoxba szerettem volna kipróbálni, ám a virtuális gép indításakor kidobja, hogy nem rendelkezem hardveres virtualizációra képes CPU-val, folytatom-e... pff Ha folytatom kifagy a telepítő.
Amúgy sajna tényleg nincs HW virtualizáció a CPUmban, ezt buktam. Azt hiszem, hétvégén felteszem Win7 mellé.buvartacsko: Nekem is szerencsétlenkedett a Chrome: 3 próbálkozásból 3 sikertelen...
IE 9-el simán leszedte az ISO fájlt.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz szakmaster #2874 üzenetére
Nekem meg szarrá fagy az egész 5 percenként aztán megy tovább 1 perc után normálisan (a rendszer nem a telepítés, az megvolt 10 perc alatt).
Plusz nem hajlandó bejelentkezni az appokba.
-
félisten
-
Gery15
addikt
Laposra tennéd? Biosban kapcsold be a virtuális cuccot.
Más: Végre lejött nekem, mondtam, hogy nem meri meg tenni a Chrome.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
buvartacsko
addikt
IE9-el tolom már én is... már régen fent lenne, ha a Chrome nem szarakodna..
-
virkir
veterán
válasz szabogabor10 #2873 üzenetére
Na szép 470 MB-nál a FF azt mondja, hogy kész.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
kmisi99
addikt
szerintetek ez a most kijött verzió már alkalmas lehet arra hogy a teljes verió megjelenéséig használjam? Gondolom az már nyár körül fog történni.
-
RaZroX
addikt
Telepíteném de cd kulcsot kér. Ezzel mit kell kezdeni?
This is the way
-
szakmaster
tag
válasz szabonagyur #2877 üzenetére
Pontosan ugyanezt a képernyőt tolta az arcomba a telepítő VirtualBoxba.
Gery15: Igen laposra, egy régi Core2 Duo T6600 CPU dübörög benne, ebben még nincs HW virtualizáció. Az egy dolog, hogy VirtualBox csak 1 CPU magot hajt ha nincs virtualizáció, de ez most hideg zuhanyként ért. Lehet, hogy teszek egy próbát VMWare-el, hátha.
-
nagyúr
Ie9, majd 1 mega letöltés. Igaz sokat ír ki rá, még 36 perc de 40% lent van.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
negyedes
addikt
Most ertem haza szervizelesbol,mar indul is a download. kivancsi vagyok.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Bilux
veterán
válasz szabonagyur #2877 üzenetére
21. századi kékhalál?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
pzstm
titán
válasz < CyberBob > #2892 üzenetére
Megy meg szep meg ilyenek.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
_András_
tag
válasz < CyberBob > #2892 üzenetére
Te hogy tetted fel vmware-re nekem a telepítés után a bootolásnál hibaüzenetet ír ki és újraindul
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
gzbotii
nagyúr
Fel lehet rakni ezt D-re is?
C-re ugye csak ugy enged, ha Win7 helyet. Vagy van ra megoldasWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
veterán
-
_András_
tag
válasz Neil Watts #2898 üzenetére
8.0.2 build-591240 a legfrissebb gondolom
Mert mielőtt elkezdtem telepíteni akkor frissítette magát Amúgy Developer preview működött[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest