Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Hogy jobb a Win 8 kiprobalni? VirtualBoxba vagy felrakni Win7 melle?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nagyúr
válasz gzbotii #2501 üzenetére
Ahogy akarod, meg neked könnyebb. Én külön vinyót tartogatok rá.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
gzbotii
nagyúr
Kosz a tippeket, en is ugy gondolom, felnyomom Win7 melle, az idore lekerul az Ubuntu
Szepen belakom (ha lehet) aztan meg elvalik, hogy bevalik-eWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Hammy
tag
Sziasztok!
Ez igaz?
A Microsoft búcsúzik a Zune-től, és a Windows Live-tól, mint márkanév.
[link] -
-
raidx
őstag
Az ősszel én is olvastam valami menetrendet ezzel kapcsolatba. Kiakar mindent takarítani (lejárt, nem sikeres, stb.) az MS és a tabletekre összpontosítani az energiákat. Na meg erősíteni akarja a felhőt és ahogy a Google, Ő is oda csoportosítja az eddig Live dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
nagyúr
Ha igaz is szerintem nem is baj. Én is csak mail-nek hívom a windows live mailt. Szóval szerintem nem baj, ha elhagyják ezt a nevet.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Воланд
titán
plusz ott van az egyszerusites is. megszunni semmi nem fog csak mas nevet kapnak, meg atalakulnak a dolgok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Boonen007
őstag
Magyar nyelv lesz a CP-ben?
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz Boonen007 #2512 üzenetére
Miért lenne kár? A mai fiatal ha annyit nem tud, hogy a computer az a számítógép, meg a controll panel a vezérlőpult, akkor inkább ne is használjon béta rendszert.
Nem beszélve arról, hogy a 7 rc-re is vagy már a bétára is hekkeltek magyar nyelvet, szóval kb 1 hónap múlva majd lesz hozzá magyar nyelv is."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Boonen007 #2517 üzenetére
Á, magyarul fos. Az xp-nél volt olyan, hogy hol magyar, hol angol volt. Az sp 2 rakta helyre. Inkább maradok az angol rendszernél, az jobb.
-
-
raidx
őstag
válasz Boonen007 #2517 üzenetére
A DP-hez is hekkeltek már magyar nyelvet, biztos lesz a bétához is.
Anno, az RC megjelenése utáni hetekbe kezdődött a Magyar nyelv tesztelése és volt vagy három hónap mire hivatalosan ki is adták. Mivel elég kis nemzet vagyunk nagyon a vége felé jön a honosítás.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
pzstm
titán
Ez így Win7 óta nem igaz. 2009 áprilisában kezdődött a magyar teszt, szigorú NDA keretek között, kb, 30 fővel (tudom, mert benne voltam). MSDN/Technet oldalról emlékeim szerint 1 hét sem volt a csúszás a magyar és angol verzió között. (Vagy lehet ott picivel több volt de Connecten a tesztelők nagyon hamar megkapták) A kiskereskedelmi rajt pedig worldwide volt októberben, vagyis a magyar egyszerre volt elérhető az angollal. (Október 22-én emlékeim szerint)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Picit még több infó
Megszűnik a Zune és a Windows Live márkanév?iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
raidx
őstag
Key Events Release Date Languages
Release Candidate April 30, 2009
English, French, German, Japanese, SpanishRelease To Manufacturing July 22, 2009
Brazilian, Chinese Simplified,
Chinese Traditional (Hong Kong),
Chinese Traditional (Taiwan), Czech,
Dutch, English, French, German, Italian,
Japanese, Korean, Polish, Portuguese,
Russian, Spanish, TurkishWindows 7 GA (Wave 0) October 22, 2009
Brazilian, Chinese Simplified,
Chinese Traditional (Hong Kong),
Chinese Traditional (Taiwan), Czech,
Dutch, English, French, German, Italian,
Japanese, Korean, Polish, Portuguese,
Russian, Spanish, TurkishWave 1 Release October 23, 2009
Danish, Finnish, Hungarian, Norwegian, SwedishWave 2 Release October 24, 2009
Arabic, Bulgarian, Estonian, Greek,
Hebrew, Lithuanian, Romanian, Slovak,
Slovenian, Thai, UkrainianWave 3 Release October 25, 2009
Croatian, Latvian, Serbian LatinAz RC megjelent 2009 április 30.
Magyar nyelven elérhető volt 2009. október 23.-án
-
finest
addikt
Arról lehet-e tudni valamit, h Win XP-ről lehet-e majd Win 8-ra frissíteni?
MOD: Úgy értem, h tervezi-e az MS, h kiad Win 8 upgrade licenceket Win XP-hez? Korábban olyat olvastam, h a frissítés során macerás a személyes fájlok megtartása, átmentése. Ezért kérdem.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Воланд
titán
nem, de mar win7-re sem lehetett frissiteni xp-rol.
xp --> vista --> win7, es igy maradtak meg a szemelyes fajlok. egyebkent meg vagy kimentetted, vagy pedig format nelkul feltetted ugyan arra a meghajtora a win7-et, mint amin az xp vol, es akkor lett egy windows.old mappa, amibol ki lehetett bogaraszni a szemelyes fajlokat.
de upgrade licencnel meg asszem mindegy, hogy milyen ms asztali oprendszer kepezi a frissites alapjat.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
RC-ből belső zárt teszt volt magyar nyelven.
RTM pedig már augusztus legelején elérhető volt Connecten a tesztelőknek. (Augusztus 7-én már tuti fenn volt, aznap történt az utolsó nyelv feltöltése Connectre )
Nyilván ezek a GA dátumok, bocsánat azért az egynapos tévedésemért
-
Pizzu
aktív tag
Sziasztok!
tegnap telepítettem a win8-at
nem hittem, hogy ilyen problémába ütközök:
.NET Framework 3.5.1 nem tudom az istenért telepíteniengedélyezni nem tudtam... bekapcsolásnál hibára fut
valaki találkozott már ilyen hibával?
Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
Pizzu
aktív tag
válasz ProciVettel #2535 üzenetére
remek akkor már ketten vagyunk
Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
buvartacsko
addikt
Arról lehet-e tudni valamit, h Win 3.1-ről lehet-e majd Win 8-ra frissíteni?
MOD: Úgy értem, h tervezi-e az MS, h kiad Win 8 upgrade licenceket Win 3.1-hez? Korábban olyat olvastam, h a frissítés során macerás a személyes fájlok megtartása, átmentése. Ezért kérdem.
-
nagyúr
válasz buvartacsko #2537 üzenetére
Arról nem lehet. Csak dos-ról lehet és a max gépigény: 500 mhz proci, 32 mb ram, 1 giga vinyó meg egy geforce 2.
-
finest
addikt
Esetleg eredeti Ubunturól? Örülök, h feldobtam a topikot!
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Természetesen lehet
Win 3.1 => Win95 => Win98 => Win2K => WinXP pro => Vista business/ent/ult => Win7 => Win8Elvileg működik, persze csak 32 biten
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest