Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz amulet #30690 üzenetére

    Gratulálok az olyan felfogásért, hogy mindent a C meghajtóra, akkor így neked a 250-es SSD is kevés lenne 35e-ért
    Írtam, hogy nem mindent raknék rá. Lásd steam. Másik meg, hogy kapcsold ki a biztonsági mentést hülyeség, mert lehet nem teljesen állítja vissza a windows-t, de ha netán valami gubanc van, nem kell clean install-t készíteni, hanem visszaállítani akár egy régebbi pontra, ami kb. 10 perc, de legyen 20 és minden megy tovább.
    Ezt csak azért írtam, hogy hülyeség, mert sokan jöttek a 7-es topikba, hogy bezuhant a rendszer és nincs visszaállítási pont, mert mennyi helyet takarít meg vele, meg sokan mondták, hogy nem kell... Mi meg írtuk hogy clean install és csak a sírós smiley-t írkálta. Így járt, nem kell a hülyékre hallgatni.
    Amúgy a hétvégén egy 120-as ssd-t akartam venni a laptoba, de nem azért, hogy mindent rárakjak, hanem mert ubuntu is menne a 7 mellé. Ja, meg ott lenne az 1 terás 5400-es vinyó, amin elférnék. Bár laptopba az már sok, mert most is van 670 giga helyem...

    Nekem pl. a win8-ra 80-as vinyó van belőve, és csak rendszervisszaállításaom van. Nincs ghost mentésem pl.
    Sata-2es vinyón van a rendszer, kb. 4 játék van rajta és kb. 1 perc alatt feláll. Amúgy meg alvó módba rakom a gépet és 2mp alatt feláll, tudok dolgozni stb. ;]

    Kisebb SDD kevesebb anyagiak. Nem mindenki teheti meg, hogy megvesz egy nagyobb SSD-t. Főleg ilyen árrésekkel, mert nem olcsóak.

    Ebben igazad van. 120-as SSD Samsung 830-as 25-ért volt. Nem sok volt érte, de hitelre akartam csak nem jött össze, mert nem volt szimpi a visszafizetett összeg nagysága.

    Na az ilyen hozzászólásoktól vagyok készen. Remélem az update megy a gépeden és 3 vírusírtó

    Ja, megy az update és takarítva is van minden hónap frissítő keddje után és köszöni jól van, up to date a rendszer, mind 7/8/ubuntu alatt és egy vírusírtó van fent (MSE) meg egy malware (mbam) a windowsokon.. És így is gyors a gép egy vinyóhoz képest...
    De lehet valami ipari hulladék nod-ot vagy avastot feldobok és akkor csak egy lesz fent. ;]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák