Hirdetés
Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz Tommee #35427 üzenetére
Nekem is dobott egy kékhalált ez a driver. VIssza is ment a 10.10-es.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
november
tag
-
sfdrakex
nagyúr
-
oxox
addikt
Sziasztok...
hogy tudok win7 alatt regi jatekot inditani...Dark Omen lenne egesz pontosan, de megse nyekken...thx
oxoxps elso hozzaszolast elolvastam de nem segitett....win95 emulator kene? letezik olyan?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
lamasz
tag
Sziasztok!
Win 7 64 bit alatt, kaptam egy kékhalált, sajnos olyan gyorsan újraindult el se tudtam olvasni a hibakódot. Mindegy, aztán szépen felállt a win, mondom jó lesz, ki is dobta hogy volt probléma, rámentem az online segítségre aztán egyszerűen lefagyott megin.... újraindítom megint felállt, újraindul, indítanám a csökkentett módot nem akarja az igazságot megin lefagy. Aztán utoljára olyat játszott, hogy bekapcsolom és kb 10 másodpercenként újraindul, de full fekete a képernyő még csak a Boot menüig sem jut el így nem tom még újrarakni se azt a tetü windows-t se. Sőt volt olyan hogy boot menünél fagyott meg. Egyedül abba tudok bízni, hogy párszor még a kék után betöltötte a windowst is, tehát hátha nem Hardveres gond lesz....
Ilyenkor mi a teendő? Valaki hasonló élmények? Megoldás? Hogyan jussak el legalább boot képernyőig? Szervizes barátom mondta tisztítsam meg a ram vga foglalatokat egy fehér a4-es lappal..., vagy esetleg húzogassam le a netet meg egér meg billentyű meg amit lehet...
vas:Gigabyte p35-DS3, CPU: e8500, Ram: Geil Black Dragon 800mhz 2*2gb ddr2, vga:HD-4890 OC 1gb, táp: Gigabyte superB 460 W
Bármi ötletet szívesen veszek!
Köszi -
sfdrakex
nagyúr
válasz lamasz #35470 üzenetére
Hardver hiba lesz ne a Windows-t szidd. Először a memóriákat vedd ki tedd vissza, vagy próbáld egyszerre csak 1 modullal. Nem árt néha kitakarítani is a gépet. Áram csatikat átnézni minden rendesen a helyén van-e. VGA-t esetleg kivenni vissza tenni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
lamasz
tag
válasz sfdrakex #35471 üzenetére
Egytől félek nagyon... most cseréltem VGA-t, 3870 x2-t cseréltem a 4890 oc-re, na most mikor kivettem a régit beleraktam az újat akkor produkált ilyen újraindulásokat, de nem tulajdonítottam neki különös figyelmet, mert mikor kicseréltem a winyómat ugyanezt az újraindítás 10 mp-enként dolgot játszotta...
a VGA viszont kb 2 hetet ment és semmi hiba nem jelentkezett most hosszabb időre kikapcsolva volt kb 1 hét és egyből adta a hibát. Hogy tudom megtalálni akkor a hiba okát? Fórumtárstól vettem használtam a VGA-t remélem nem az lesz a gond...
Egyébként holnap első dolgom lesz szétszedni megtisztogatni az egész gépet. -
sfdrakex
nagyúr
-
kavarc
aktív tag
válasz sfdrakex #35478 üzenetére
Szia!
A net optikai a T-től. Eddig folyamatosan stabilan hozta a max + 10%-ot XP alatt.
Megpróbáltam laptopon, wifin keresztül és az is hozza a max-ot. Fura, hogy azon is Win7 van, csak az Home Premium. Csak ez a friss Ultimate x64 nem akarja az igazságot és csak a feltöltéssel van a gond.. -
peterm711
aktív tag
Sziasztok!
Srácok olyan gondom van, hogy amikor bebootol a 7es ezt a hibaüzenetet kapom:[link]. Nincs is kinyitva semmilyen oldal szóval nem tudom honnan veszi ezt a hülyeséget . Ha jól emlékszem az internet explorerbe szokott ez előjönni, de én azt egyáltalán nem is használom, jó ha havonta 1x előhúzom. találkozott már valaki ilyennel? Rohadt idegesitő
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
-
kkary
csendes tag
Hello mindenkinek!
Az a gondom hogy win7-en a minialkalmazás helyére csak a mozgatás és a bezárás ikonját hozza ki a többi meg átlátszó vagy nincs.
Lehet ,hogy a "spybot search and destroy"szedett le valamit ,de talán nem valószínű. A rendszer visszaállítás sajnos ki volt kapcsolva! Tehát más ötleteket kérnék, hogyan lehetne visszacsalogatni? -
Воланд
titán
válasz Brogyi #35490 üzenetére
Vezérlőpult --> Alapértelmezett programok --> Alapértelmezett programok beállításai, ezen belül kiválasztod a Windwos Media Centert, itt van olyan, hogy Program alapértelmezéseinek megadása, és ha minden igaz nálad itt bent lesz egy csomó fájltípus, csak ki kell venned azok elől a pipát aminél azt akarod, hogy ne a media center nyissa meg. Vagy a Fájltípus vagy protokoll társítása menüpont alatt a Program módosításánál (jobb felső sarokban van ez a menüpont) kiválasztod az alapértelmezett programot az adott protokollokhoz.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
-
-
boygabi_
aktív tag
Még most sem oldódott meg a dolog úgyhogy megint beírnám ezt: Ha torrentel töltök le vmit akkor megvan a net sebességem. Viszont ha a böngészőm letöltőjével töltök le vagy mérek egy speedtestet akkor a 6 megás netem 1-nél többet nem tud. Szolgáltatóval nem lehetnek gondok. Eszközkezelőben minden driver normálisan fenn van és működik. Mi lehet a gond? XP-vel ilyen elő sem fordult. Konfigom az adataimnál, nem mai de elmegy.
Annyi kiegészítést tennék, hogy van amikor 3 megát is mértem és egy nap volt olyan, hogy megvolt a 6 is. Ebben a pillanatban pl. stabil 2 mega . Kikapcsolt vírusírtóval és tűzfal nélkül is fenáll ez a dolog.
-
nagyúr
válasz boygabi_ #35498 üzenetére
Szerintem próbálj meg egy új drivert, hátha azzal jó. Vistásat, azt hátha megtudod etetni a windows 7-el.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs