Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
De ne az updatet nézzd, hanem az amd honlapról. Onnan kipróbáltál több drivert?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz sbazsi #35402 üzenetére
Ugyan úgy mint az msn-él? Nekem mondjuk a régi, nem tudom hanyas lerakta.
Rendszergazdaként futtatod? Komp. módban megpróbálhatod."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Dave™
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #35401 üzenetére
Na akkor még egyszer, mert nem értjük egymást
Két problémám van:
1) drivert csak manuálisan letöltve tudok telepíteni (az amd honlapjáról letöltött legfrissebbet), a win update-ről nem. Akkor sem, ha leszedem az amd honlapjáról származót. Egyébként win update-en régebbi van fent, szóval ez lehet emiatt is. Jó lenne, ha menne, mert akkor nem kellene figyelni, automatikus.
2) nem fut le a rendszerminősítés. Az 1)-ből következik, hogy a driver az amd honlapjáról származó legfrissebb driver, mást nem is tudok telepíteni.
-
nagyúr
1. Akkor is kell figyelned ha update-ről jön, mert nem telepíti automatikusan. Meg kell adnod neki, hogy fel telepítse, ergó figyelned kell azt is. Tudom, nekem is ati kártyám van.
2. Ha ennyire kell driver, van 1 giga ati driverem és küldök egyet.
Csak azt tudnám milyen vga-d van."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Morden24
nagyúr
Van egy driver sweeper nevű cucc. Érdemes lenne felporszívóznod vele a gépeden, és utána próbálkozni.
Ha belefér, egy kézi registry-takarítás is megoldhatja talán a gondodat.Egyébként az integrált kártya le van kapcsolva, nem akad össze valami erre vonatkozó BIOS-beállítás okán a dolog? PCI-E frequency 100-ra van fixálva?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sbazsi #35408 üzenetére
Nem indítópultba kell tenni hanem a beállításokban ha beállítod hogy induljon a géppel nem megy? Esetleg ha teljesen legyalulod a skypeot és újra felrakod? Nálam egyébként az óra mellé teszi magát a legújabb is, bár lehet még korábbiban állítottam valamit, és simán indul is a géppel.
Az ablaknál amit feldob nincs bepipálva hogy mindig kérdezze engeded-e ?Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Dave™
nagyúr
válasz Morden24 #35407 üzenetére
Használtam már a driver sweepert, azzal letakarítva sem megy fel a win update-es. PCIE 100 fixen, igen. Biosban csak úgy lehet kikapcsolni az integráltat, hogy "enable if no ext PCIE". Ezen van. Eszközkezelőben látszik, minden ok.
Sub-Zero-nak: de a win update legalább központi hely, azt az egyéb dolgok miatt is nézem. És nem kell letölteni külön meg a saját telepítőjét futtatni. Az inteles VGA-val gond nélkül működött ez. Ati 5570-esem van, mint írtam korábban Nekem bőven jó ez a legújabb driver, szóval nem kell másik, csak jó lenne, ha működne ez a két dolog
Lehet eladom az ati vga-t és visszatérek integráltra, úgysem játszom
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Adott egy W7 Ult. x64 és egy Audigy 2 ZS hangkártya ami eddig tökéletes párosításnak bizonyult. Egészen tegnapig, amikor is a hangerő kb. 90%-a elment. Illetve ha a jelszintet a hangerő beállításoknál felviszem kb. 10%-ra arra még reagál, de onnantól már nem hangosodik tovább csak akkor ha a hangfalakon tolom feljebb a hangerőt.
Ilyenek a beállítások, eszközkezelőben sincsen semmilyen probléma Csak alig hallok valamit..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #35413 üzenetére
Driver reinstall megoldotta.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
win7 rendszer több felhasználóval van telepítve,és az egyik felhasználónál minden program indításánál a windows média center indul el.Mindenhol ennek a proginak az ikonja látható.A felhasználó törlése nélkül megoldható ez? A másik felhasználónál nincs hiba.Köszi.
-
Matthisa
tag
hálló emberek! tudnátok nekem segíteni az Eszközkezelő/Társprocesszor? problémában?
Asus notebookról van szó és win 7 professional 64bites-ről! -
RootRulez
félisten
"alaplap" driver kell hozzá...
═════════════════════════════════════════
-
Воланд
titán
válasz Brogyi #35415 üzenetére
Minden program? Nem minden fájl megnyitásánál? Vezérlőpult --> Alapértelmezett programoknál nézd meg, hogy mik vannak beállítva.
Matthisa: Mi a probléma?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Matthisa #35420 üzenetére
Ahogy fentebb lett javasolva, "alaplapi" driver kell. Asus honlapjára felmész, notidat kikeresed és leszeded a drivereket, amik vannak hozzá. Nem árt ha felteszel mindent, ha újabb van fenn akkor a régebbit úgysem tudod feltenni, a w7 meg egyébként sem tud minden eszközt felismerni notik esetében.
RootRulez: Így már értem, köszi!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
RootRulez
félisten
válasz Matthisa #35420 üzenetére
Nekem ez olyan lappal volt, amihez nem volt a gyártó honlapján csak Vista driver. Én úgy csináltam, hogy minden létező drivert (alaplap vista driverei) kicsomagoltam egy mappába és azt tallóztam be a társprocesszor driver frissítésénél... És megtalálta a megfelelő drivert...
[ Szerkesztve ]
-
november
tag
Helló!
nagy gondom lenne ugy hogy aki tud kérem segítsen!
van egy hp dv6-os laptopom elöre telepített windows 7 premium 64 bites kiadással.
És 4 particiom:
1. System 200 MB NTFS
2. C 445 GB NTFS
3. D: Recovery 20 GB NTFS
4. E. hp_tools 100 MB FAT32amugy a system-et csak a particionáló progik látják. a windows nem írja ki.
Na. És szeretném a C meghajtott felosztani egy 250 gigás és egy 200 gigás. particiora...nyilvánvaló h a nagyobbik lenne a 250..de és itt jön a fekete leves.. a program nem engedi...ugyanis a legujabb easeus partition manager 6.5.2-es Home verziot használom ami ugye müködik win 7 64 biten is. de semmi. mert az van hogy fogom..rákattintok h C/resize/ott leválasztom a 200 gigát..kiírja h unallocated 200 giga..és ezután kellene rákattintani a creatre és nem is elérhető az ikon.egyszerüen nem jövök rá h mi a baja...
megprobáltam felrakni egy másik particionáló progit a Partition Wizard-ot..de azzal se müködik. de az viszont legalább kiírja ezt miután rákattintok a creatre: PartitionWizard cannot create a partiton at here. There are no free MBR slots on the disk.
Utánéztem az MBR-nek. de nem tudom h mit lehetne tenni.
amugy azóta néztem a partition wizardnak a live cd-s változatát és az is ugyanezt írta ki. illetve a gparted live meg azt h nem lehet több elsödleges partició és csináljak kiterjesztetett. azt hogy kell?
Ha valaki tudja h mi a megoldás ne tartsa magában.. Fontos lenne!
És lépésenként írja le majd, legyen szíves! -
Lenry
félisten
válasz november #35423 üzenetére
semmi különös nincs ebben: egy merevlemezen 4 darab elsődleges partíció lehet, nálad pontosan ennyi van. ha ennél többet akarsz, akkor valamelyik elsődlegest logikai partíciókra kell felosztanod, de gyanítom, hogy a Windows csak elsődleges partíción lehet.
javaslatom, hogy töröld mondjuk azt a HP_tools partíciót (bár fogalmam sincs mi lehet rajta, de gondolom nem létszükséglet), így már csak 3 elsődlegesed marad, és így már tudsz lecsapni a C:\-ből
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
november
tag
A Hp Tools mappában ilyen bios cuccok vannak.
Név szerint ezek: BIOS
BIOSUpdate
SystemDiags
Szerintem ezek lényegesek....amugy már én is a törlésen gondolkozom..csak tényleg nem tudom melyiket. Amugy a fene gondolta h az emebr ennyit fog szivni egy particionálással. Hülye HP. -
Tommee
aktív tag
válasz RootRulez #35360 üzenetére
Lehet h 10.12-es Catalyst-ot használsz, nekem ez okozott 2x kékhalált 2 hét alatt.
Nézd meg a BlueScreenView nevű progival. -
---Lasali---
Közösségépítő
Tálcán levő feliratok színét fehérről át lehet valahogy színezni?
Baromira nagy találmánya volt valakinek hogy ilyen clear type os mosott, vékony fehér betűkkel írja ki a tálcára a programok, ablakok fejlécének neveit...
Pl ha msn en ír valaki, és sárgán villog lent a tálcán a neve, alig lehet elolvasni.. -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Ti nem találkoztatok olyannal, h CTRL+akármi nyomására az egér megfagy egy pillanatra? Csak a tapipaddal csinálja ezt, pöcökkel mozgatva semmi gond nincs.
Tök firss w7 telepítés, friss lenovos driverekel.
Let's begin, de gozaimasu!
-
november
tag
mármint amiket legelöször felsoroltam azok mappák voltak és ezek akiterjesztésű fájlok vannak benne..amiket fent írtam: bin, efi stb...
-
_ak_
addikt
válasz ---Lasali--- #35430 üzenetére
Én sem találkoztam még ilyennel, ezért lenne jó valahogy kiderítenem, h miért is történik ez.
Let's begin, de gozaimasu!
-
kavarc
aktív tag
Optikai netem van. Az asztali gépen le lett cserélve az XP Win7re és a feltöltésem elég rendesen leesett. (14Mbről 9-re) Elég sok beállítást átnézegettem, tűzfalat is kikapcsoltam, de nem jöttem rá miért. Van vkinek bármi ötlete?
-
november
tag
senki sem tud segíteni?
-
-
bobsys
veterán
válasz november #35438 üzenetére
A hp es recovery particiok kellenek ha nincs telepito lemezed de ujra akarod telepiteni a gepet. A system tartalmazza a bootloashoz szukseges fileokat, szinten kell.
Amit tudsz tenni, hogy windows lemezkezeles alatt osszezsugoritod a C meghajtot es a felszabadult helyen letrehozol egy kiterjesztett particiot.[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Valami miatt piszkosul sokáig tart míg elindul a Torchlight nevű játék... Fekete képernyő és "homokóra", aztán 1-2 perc elteltével bejön és tökéletesen fut... 32 bites Windows7-em van.
Mi miatt lehet?
-
bobsys
veterán
válasz november #35444 üzenetére
Windows Lemezkezeles (nem kell mas gyarto programja, felesleges)
C particion jobb kattintas
zsugoritas
kiszamolja, hogy mennyivel tudja max zsugoritani
beallitasz egy szamodra szimpatikus erteket Megabyteban
megcsinlja
az uj reszen megint jobb eger
uj szimpla kotet
meretet leokezod
megadod, hogy milyen betut rendeljen hozza
beallitod, hogy formazza es adsz nevet a kotetnek
picit varsz
orul mindenki(#35443) sfdrakex
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs