Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz kefe13 #3444 üzenetére

    Nem tudom, lehet hogy csak egyedi eset volt ami velem történt, minden esetre leírom.
    Szóval, én is elmentem a Gépházban, az általad megadott helyre, majd beállítottam ezt a hosszú dátum formát. Ugye ilyenkor a beállítások után, a szokásos "alkalmaz", majd "Ok", majd kiléptem a Gépházból, viszont a tálcán semmi változás nem jelent meg, a korábbihoz képest.
    Na jó, mondom legyen egy restart, hátha utána. Itt jött a totál fejreállás, mert kezdődött azzal, hogy kb. 3 perc után jelent meg az asztal, addig csak a karika futott, azután a tálcán lévő gombok közül se jelent meg semmi, még további 2 percig, nem beszélve arról, hogy az óra, dátum ugyanúgy maradt a régi, tehát nem úgy jelent meg, amire átállítottam.
    Ezután akár a böngésző, vagy bármilyen program szintén egy-két perces hezitálás után nyílt csak meg, de azokban a navigálás is ilyen lassú lett.
    A Gépházban, kb. 5 perc után sikerült ismét eljutni ahhoz a beállításokhoz, ahol nyomtam egy alaphelyzetbe való visszaállítást, majd géprestart, és most úgy tűnik, hogy ismét minden rendben.
    Ja, és bónuszként, lenullázta a Vezérlőpultban lévő korábbi rendszer-visszaállítási pontokat is, tehát ha azzal próbálkoztam volna, azzal se jutottam volna előre, mivel egyetlen visszaállítási pontom se maradt.
    Szóval, az én példám alapján, csak óvatosan. ;]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák