Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalozhun100
őstag
Várható erre a készülékre Lollipop?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz kalozhun100 #1202 üzenetére
Nem tudni, de valószínűleg igen..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
kelzsoca
félisten
válasz kalozhun100 #1202 üzenetére
Szerintem maradjunk annyiban hogy nem, és ha mégis érkezik, akkor mindenki örülni fog.
-
kirby76
tag
Hi All,
pár napja én is elégedett tulajdonosa vagyok ennek a készüléknek.
Megcsináltam a kelzsoca féle 6:0 átparticionálást, ezúton is köszönöm az önzetlen munkádat!Egy kérdés merült fel bennem ezzel kapcsolatban: beleraktam egy 32GB-es mSD-t, és a Tárhely alatt a megfelelő kép fogad: 6.04GB belső tárhely és 29.02GB SD-Kártya.
Ez renden is van, de ha pl. egy ES FileExplorer-el megnézem, akkor "csak" egy 'sdcard'-ot látok, a belső-t nem.
Nem mintha szeretnék oda tenni bármit is, nyilván minden a mSD-re fog kerülni(képek, videók stb), csak érdekelne, hogy ezt a tárhelyet hogyan lehet "látni".Köszi!
-
Voice24
őstag
Azért nem semmi, milyen népszerű lett ez a tab, szinte már egyik komolyabb webáruházban sem lehet kapni, kifogytak. Az Edigital azt írja, hogy forgalmazás vége december 20., de nyilván lesz még belőle, hiszen nem egy régi, kifutó típus.
-
kelzsoca
félisten
válasz kirby76 #1205 üzenetére
Üdv!
Ez renden is van, de ha pl. egy ES FileExplorer-el megnézem, akkor "csak" egy 'sdcard'-ot látok, a belső-t nem.
Röviden és tömören, ez így van jól.
Részletesen: a 8GB-os NAND fel van osztva, a különböző méretű rendszerpartíciók után a felhasználónak marad ~5GB-os tárhelye, ahová fotókat, zenéket egyéb dolgokat pakolhat.
Illetve van még egy belső /data partíció, ahová pedig az utólag telepített alkalmazások mennek fel.Az átpartícionálás lényege, hogy a /data partíciót meghízlaljuk, tehát a belső /sdcard tárhelyet ami ugye ~5Gb méretű, hozzáadjuk a /data partícióhoz, így a belső tárhely ami a NAND-on volt elérhető megszűnik, helyét a 6-0-ás csomag esetén a külső micro SD kártya veszi át.
Fájlkezelővel a /data-hoz a user nem férhet hozzá, a belső tárhely pedig megszűnik, pontosabban átalakul, ez lesz a tabletbe helyezett külső sd kártya.
(#1206) Voice24
Valóban szabályosan lefosztották a készletet, aki teheti még most vegyen belőle.
[ Szerkesztve ]
-
kirby76
tag
válasz PiciDikenz #1210 üzenetére
+1
Pedig én is órákat nyomkeráltam a MM-ban a tableteket, elolvastam egy tonna tesztet, de mindig ehhez kanyarodtam vissza és gyorsan magamévá is tettem kettőt(a második Kari ajándék lesz). Nem bántam meg,
ár/érték arányban verhetetlen készülék. -
Ferenczi Áko
addikt
Mos adtam el egy Cncorde tab Q10-et, nem cseréltem volna el erre!
-
seredy
tag
Sziasztok,
ma érkezett meg a tablet, ez az első táblagépem, főleg az itt olvasható számtalan pozitív vélemény hatására döntöttem a vásárlása mellett . Egy-két kérdésem rögtön lenne is: célszerű-e az első használatkor az aksit teljesen lemerítenem, és aztán feltöltenem, vagy ezeknél a készülékeknél ilyesmivel nem kell foglalkozni? Illetve: milyen alkalmazást érdemest letöltenem .doc és .pdf fájlok olvasásához? Köszönöm a segítséget! -
kelzsoca
félisten
Üdv itt!
Nem szükséges az akkumulátort teljesen feltölteni, és vagy lemeríteni, egyszerűen használni kell, ezek szerencsére már nem a régi technológiás akkumulátorok, ahol a megfelelő teljesítmény eléréséhez többszöri feltöltési/lemerítési fázisra volt szükség.
Pdf fájlokhoz egyértelműen az adobe reader az ajánlott, microsoft dokumentumokhoz pedig ezt mondanám.
[ Szerkesztve ]
-
-
seredy
tag
értem, köszönöm szépen , majd még lehet, hogy jövök pár kérdéssel, de egyelőre minden rendben! Szép estét!
-
kirby76
tag
Sziasztok,
Erre esetleg van valami megoldás: (#1162) ?
Nagyon megköszönném......[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
-
nagyúr
-
Bandit21
addikt
válasz kelzsoca #582 üzenetére
Nekem is elszállt az első bedugáskor a töltője, remélem a szegedi edigitalban holnap valami normális módon sikerül kicserélni. Csütörtökön vettem, nem volt időm használni, így nem is merült, (fullon vettem át) mostanra ment le 40% köré, gondoltam töltőre dugom, de nem világított, nem is jelezte, amikor kihúztam akkor meg szikrázott egyet, azóta inkább nem dugom össze vele.
Nem tudom nem-e már más által hibásan visszavittet kaptam, mert az otg kábel nem a zacskójában volt, de mivel olyat hoznak a raktárból amilyet akarnak, és más baja nincs, nem volt karcos még a külső fólia sem, ez nem zavar, de a tőltő nem ártana ha működne.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz kelzsoca #1224 üzenetére
Köszi, a kábele jó, azt bedugtam a telefonom töltőjébe, és töltötte a telefonom vele, maga a töltő nem töltötte a telefonom sem, kipróbáltam. Amúgy mindent tud a készülék amire számítottam, kicsit lassan bootol Édesapám Xtab 7x-éhez képest, de nem zavaró.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Biluxzsolt
aktív tag
Most már lassan 2 hónapja üzemel 2db is a családban,minden gond nélkül.
Most köszönném meg én is a szakiknak a munkát az átparticionálás létrehozásához.6-0 tökéletes!!
Folyamatosan követem a fórumot,de nem tudom,hogy a kijelzővédő fóliáról esett e szó.
Lassan be kellene szereznem pár darabot.Jó lenne valami gyárit esetleg amit nem kellene vágni és jó minőségű.
Tudtok valamit ajánlani?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
zoli03
őstag
válasz Biluxzsolt #1226 üzenetére
Esett szó, többen is kérdezték, de választ nem kaptak. De nem tudom, minek rá fólia egyáltalán, én a telefonom se használok. Gondolom tokban van, ott meg nem lesz karcos.
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Privátban már több üzenetet is kaptam, többen szívesen adtak volna egy kávéra-sörre valót, a fórumban, és a készülékkel kapcsolatosan elvégzett közösségi munkáért, de ezt sehol nem tudták megtenni, így kitettem egy paypal donate gombot a blogomba a 8q módosításokhoz.
Sorry az off hozzászólásért.
-
Thomas_cs
csendes tag
Sziasztok.
Kaptam én is egy ilyen tabletet. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Kb. 90% film/sorozat nezésre fogom használni. Észrevettem egy olyan problémát Divx (avi) nézése közben, hogy nem nagyon feltűnően, de azért egy kicsit akad. Szerintem egy ilyen cuccnak azért egy divx-el meg kellene birkóznia. Most Mxplayert használok. Biztos valami beállítás probléma lehet szerintem (vagy ?codec?). Ha kaphatnék pár ötlete örülnék . -
Toma
tag
Kelzsocától kérdezem, és elnézést, hogy kicsit offtopik, hogy vásároltam az apósomnak anno amit kérdeztem, hogy mit vegyek neki ami 7 collos GPS-es...egy 7Q-t.Azt szeretném kérdezni, hogy micro USB-ről szivargyújtóról autóban tölthető-e a gyári konzol+töltővel 7Q, (ami ugye a 8Q-hoz és a 7Q-hoz is univerzálisan alkalmazható) ?Köszönöm!
-
thetan
aktív tag
válasz Biluxzsolt #1226 üzenetére
Az elsők között vettem meg amikor megjelent, át lett particionálva azonnal amikor Kelzsoca-ék elkészítették a programját, azóta hibátlanul üzemel. Egy gikszer volt, hogy időnként leválasztotta az SD kártyát, de azt is a google maps apk okozta, mióta letöröltem nem jött vissza a hiba.
Ugyhogy szerintem is elég stabil a készülék
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
Minstrel
senior tag
Ma végre hozzám is megérkezett a gépezet, csupán csak 5 nappal később és minden napra ígérgette a royal sprint és már nem először szívattak meg, no de már itt van.
Sikerült a particionálás, köszönet a programokért és leírásért!
Viszont lenne még két gondom, Feltettem apex launcher-t és fent valami betűmaradékok vannak. [kép] Ezt el lehet tüntetni valahogyan a google keresősávval együtt? Nézegettem pár megoldást rá, de ha Ti már tudtok valami biztosat akkor nem próbálgatnám végig őket.
-
Yummy
tag
Milyen meretu hatterkep kell a gepre? 1280x800 az boven nem jo, neten pedig nem talaltam, hogy milyen felbontasu hatterkep kellene ami pontosan jo. Segitenetek?
-
Yummy
tag
válasz kelzsoca #1237 üzenetére
Koszonom elore is. Elso merules most volt, az akksi kb 15% volt es hirtelen 1%ra ugrott amikor radugtam a toltore. Tobben is irtak, hogy van nekik ez. Az akksi kepnel is latszik, hogy rogton leesett. Mit lehet ezzel kezdeni? Vigyem vissza? Vagy ha igy felmegy 100ra utana mar normalis lesz? Vagy mivel 15rol ugrott le fel se megy 100ig hanem csak 85ig? Ez igy nem koser. Mit csinaljak? Egyebkent mennyi ido mire maxra tolti? Eleg lassan tolt, 2-3 ora biztos van ilyen tempoban.
[ Szerkesztve ]
-
montezuma
tag
Szerintem ez majdnem mindenkinél így van, csak nem mindenki vizsgálja. Előbb utóbb meg lehet vele békélni. Talán mérési hiba, nem csak így jelez, de nálam ki is kapcsol a tablet. Tehát nem csak a kijelzés rossz.
Reggelre feltölt 100%-ra, én egy 1 amperessel töltöm, éjjel kb 8 -9 óra alatt tölt fel teljesen.
A saját töltője 2 amperes, de hitem szerint hosszabb életű az aksi, ha kisebb amperrel töltöd, és időm meg van.
-
kelzsoca
félisten
Csak a kijelzés nem megfelelő, de a készüléknek-akkumulátornak nincs problémája, töltsd fel teljesen, és használd nyugodtan a készüléket.
ui: a megfelelő méret háttérképnek:
szélesség="1920" magasság="1280"
(#1241) Ferenczi Áko
Elforgatva sem jönnek elő vajon?
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
válasz kelzsoca #1240 üzenetére
Koszonom a valaszokat, akkor megprobalok megbekelni vele es nem idegesiteni magam. Egyebkent ez csak az elso toltes utan jelentkezik? A kepmeret meg mindig nem jo, vagy en keresek rosszat. 1280x1920 de teljes kepet soha nem tudok beallitani, se fuggolegesen se vizszintesen. Muternak keresnek ra valami karacsonyi hatterkepet, de nem nagyon talalni olyat amit be tudnek allitani.
Ami furcsasag hogy a fajlkezelonek valami baja van. Fekete kepet kapok ha hasznalom a torrentet, es csak ujrainditassal mukodik. Eleg idegesito.
-
kirby76
tag
Srácok!
Csak Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni az egész csapatnak, különösen kelzsoca-nak és cappa72-nek, külön köszönet a rengeteg, önzetlen segítségükért. Azt hiszem ez a készülék nem lenne ilyen sikeres és népszerű, ha ők nincsenek a pályán.
Szóval: Merry X-MAS!![ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
GravityBox-ot próbáltátok már, működik rajta?
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok.
8Q Tablet és bazi nagy probléma van vele. 2 hetes a gép. Kint vagyok németbe és magyarban vettem. Google Play -ről le lett szedve 4 kisebb játék (mahjong, sakk, pasziánsz, aknakereső) és a gyárilag kaptam kódot a Sygic Teljes-Európa térképszoftver.Tegnap este játszottam 2 órát, oldalán a pici gomb megnyomva elsötétedik, majd felraktam a töltőre. Levettem töltőről órák múlva (5-6óra múlva), és nem lehet bekapcsolni hiába nyomkodom az oldalán röviden hosszan a ki-be kapcsolóját. Semmire nem reagál.
Most akkor kuka a gép vagy mivan vele?
Most vettem észre hogy a töltést jelző led haloványan világít pirosan. Érdekes mert teljesen feltöltve volt.
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Ferenczi Áko
addikt
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
kelzsoca
félisten
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumozónak!
•••••••••••••••••••••••
(#1247) Zotya984
Szedd le töltőről, és hosszan nyomd a bekapcsoló gombot (10-15 másodperc) majd ezt követően próbáld meg bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
l86544
aktív tag
Sziasztok, Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek.
Ilyen tablet-et hozott a Jézuska.
Szuper minden, viszont létezik hogy a 1A-es töltővel csak szinten tart ha be van kapcsolva?
Nem a gyárival töltöttem, hanem egy telcsi töltőjével és egész éjszaka csak 15% töltött.
Most gyorsan feldugtam a gyárit de egy kicsit meglepődtem.https://mowned.com/lajos-szab
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest