Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toma
tag
Így márkán belül akár.. após 7Q-ja is klasszisokkal jobb, érintőképernyő érzékelés terén!
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz gyurkikrisz #1300 üzenetére
32 ezer vs. 52 ezer. Ha hajlandó vagy kifizetni több, mint 60% felárat, akkor hajrá!
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
btz
addikt
Framaroot appal ezt ki lehet rootolni?
ⓑⓣⓩ
-
Bandit21
addikt
Tudja valaki mit kell tenni ahhoz h ha hdmi vel filmezek akkor kozben a Tab képernyője kikapcsoljon? Köszönöm, üdv.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Biluxzsolt
aktív tag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
gyurkikrisz
őstag
Melyik Cube modell magyar megfelelője a tablet?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
mefistofeles
addikt
Udvözlet a tablet guruknak!
A fiaimnak vettem karácsonyra két WayteQ xTAB-8Q GPS tabletet. (remélem a GPS től még ugyanaz a készülék)
Nyúzzák rendesen de az az 1gb tárhely a progiknak tényleg kevés. Olvastam, hogy kelzsoca blogjában részletes leírás van az átparticionálásról. Nos megnéztem, átolvastam és szerintem meg is tudom csinálni de két kérdésem lenne!-az egyik: rögtön a leírás elején az USB hibakeresési funkció bekapcsolása után szerepel
az 1. es pontban egy alkalmazás letöltése és telepítése. Ezt a tabletre vagy a PC-re kell telepíteni? (a második proginál egyértelmű, hogy a PC-re)-a második: Az újraparticionálással elvesznek az addig telepített és letöltött cuccok? gondolom igen...
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
kelzsoca
félisten
válasz gyurkikrisz #1310 üzenetére
A Cube U27GT testvérmodellje.
(#1311) mefistofeles
Üdv itt, és mindenkinek B.U.É.K.!
1. A PC-re.
2. Igen, de átpartícionálás előtt, recovery csere után le tudod menteni a /data partíciód (Backup) majd átpartícionálás után vissza is tudod azt állítani (Restore)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz mefistofeles #1311 üzenetére
az 1. es pontban egy alkalmazás letöltése és telepítése. Ezt a tabletre vagy a PC-re kell telepíteni? (a második proginál egyértelmű, hogy a PC-re)
PC-re kell letölteni és telepíteni. Ez az ún. adb driver.-a második: Az újraparticionálással elvesznek az addig telepített és letöltött cuccok?
Igen elvész, de csak akkor, ha előtte nem csináltál módosított recovery-vel mentést. Mert ha csinálsz, akkor a mentett adatokat vissza lehet állítani az új partíciókra átállás után.
Tehát először mindenképpen a módosított recovery-t kell telepíteni, menteni, és csak utána szabad az átparticionálást elvégezni.szerk.: megelőztek
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
btz
addikt
Hogy tehetek rá módosított recoweryt?
ⓑⓣⓩ
-
mefistofeles
addikt
válasz kelzsoca #1312 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.... bár ezzel feldobtál nekem még két kérdést.
-ezek szerint nekem meg kell csinálni mindenképp a recovery cserét igaz? (ha jól értelmezem a leírásod a sima átparticionáláshoz nincs erre szükség.)
- ilyenkor az elmentett adatokat (amit majd vissza szeretnék rakni ugye) hova rakja? Nem szükséges egy külső SD kártya?
huh lehet, hogy ezt szakemberre bízom. Nagyon láma vok a kérdésben és nem tudom képes vagyok e "bánni" a recoveryvel.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
btz
addikt
válasz mefistofeles #1315 üzenetére
Szerintem csak a mentéshez kell a recoweri. Erről kéne nekem is a leírás és az ehhez szükséges fileok.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Amúgy mókolt romok nincsenek ehhez? Pl nyalókás
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
mefistofeles
addikt
-
btz
addikt
válasz mefistofeles #1318 üzenetére
Jah. Köszi. Azt nem figyeltem hogy az recowery installálásra is jó. Azt néztem hogy rootolni lehet de a recowery felett elsiklottam.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz mefistofeles #1318 üzenetére
Majd csinálok esetleg róla videót hogy én mit hogy csináltam ha valakit érdekel.
ⓑⓣⓩ
-
mefistofeles
addikt
Na most akkor utoljára pontosítsunk. Ha a kelzsoca által leírt módon megcsinálom az átparticionálást (recovery nélkül) akkor a végeredmény egy szűz rendszer lesz, mint ha most bontanánk ki a dobozt.
Jól gondolom?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
kelzsoca
félisten
válasz mefistofeles #1321 üzenetére
Röviden és tömören: igen!
-
direwolf
őstag
Ünnepek alatt pihent egy kicsit a tab, így 11nap és 18 óra lett a készenléti idő
Wifi-t nem kapcsoltam ki, de a szinkronizálást igen. Néha volt egy-két 10 perces passziánsz menet a vécén."I've seen things you people wouldn't believe"
-
Voice24
őstag
Én még mindig az agyalásnál tartok, meg persze próbálom győzködni a páromat, hogy az Ideos S7 Slim helyett jó lenne már egy újabb ketyere. Kérdezném tőletek, hogy a többek által említett, érintésre kissé kevésbé érzékeny kijelző mennyire tud zavaró lenni? Akár a fenti, már nem mai gyerek tabhoz viszonyítva, de akár úgy általában is.
-
abc987
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az utóbbi időben elég gyakran az alábbi üzenet jelenik meg:
"Sajnos a com.google.process.gapps alkalmazás leállt."
Ezt okézni lehet és utána működik minden, de egy idő után újra jön. Mi lehet a probléma? Esetleg valami megoldást tudnátok rá?[ Szerkesztve ]
-
abc987
csendes tag
Az talán nem, mert át van partícionálva, 6-0, és egy 16 gigás sd kártya van benne. A belső tárhelyen még 5,42 giga az elérhető, nem sok mindent raktam még rá.
A neten kerestem most rá és igaz telefonokhoz írják, hogy egy alkalmazás telepítése meglet szakítva ezért írja ezt az üzenetet. Megoldást mégnem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Megoldható az, hogy az otg kábelre dugott eszköz mellett tölteni is lehessen a tabot? Kerestem Y kábelt, de nem nagyon találok.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
gyurkikrisz
őstag
Edigitalban újra van raktáron.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #1338 üzenetére
Engem chromeban böngészés közben néha zavar, és gépelni is borzalmas rajta az iPhonehoz képest, de teljesen vállalható kategória egyébként
-
gyurkikrisz
őstag
Már néjány perce a megrendelés gomb felett remeg a kezem, megrendeljem-e vagy sem? Van valami más negatív tulajdonsága a kamerán és az érintőképernyőn kívül?
-
mefistofeles
addikt
válasz gyurkikrisz #1341 üzenetére
Most karácsonyra vettem a fiaimnak ilyen cuccot.
Nos nem tudom mi a baj a kamerájával de ebben az árkategóriában sokkal jobbat mutasson valaki....
(természetes fényben szerintem simán elmegy) Aki meg olyan minőséget akar az ne tabletet hanem tükörreflexes fényképezőgépet vegyen!
Az érintőképernyős problémát én (illetve a fiaim) nem tapasztalták. A négy és fél éves fiam simán kezeli, gond nélkül.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
kelzsoca
félisten
válasz gyurkikrisz #1341 üzenetére
14 napod van elállni a vásárlástól, de aki itt eddig vett, én úgy olvastam senki sem bánta meg, sőt volt aki még rendelt belőle, nem véletlen hogy karácsonyra lefosztották a készletet.
-
btz
addikt
-
Bandit21
addikt
erre még mindig várnám a választ (ki lehet-e kapcsolni a képernyőt hdmi-n való videónézés közben)
Illetve csatlakozom az akku problémások táborához, kb 55%-ról esett 14, majd 4%-ra fél percen belül, előtte viszont tudom, rendes használatban volt ott, ahol egyenesen, csökkenés nélkül jelzi az akku állapotot, sok netezéssel, kis videózással, napi fél óra rr3-al több mint két nap nekem kiváló, de mostantól 2 naponta inkább töltőre teszem, főleg, ha tudom, használatban volt, de mégsem jelzi az esést az akku állapot.
Jobb lenne persze, ha jól mutatná, remélem lesz vmi megoldás rá idővel.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
kelzsoca
félisten
válasz Bandit21 #1348 üzenetére
Jobb lenne persze, ha jól mutatná, remélem lesz vmi megoldás rá idővel.
A probléma nem egyedi, kivétel nélkül az összes kínai androidos tablet küzd ezzel a "betegséggel" csak a márkás A brand-es készülék esetén töltik ki ugyanis azt a power profile részt forrásból fordítás előtt, amiből a rendszer ki tudja pontosabban számolni, hogy mi-mennyit fogyaszt, ehhez persze ismerni kellene az adott hardverelem fogyasztási adatait is, és helyes értékekkel megtölteni az adott konfigurációs fájlt.
A hivatalos anyag itt olvasható.
-
Varga86
újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Hdmi kimenet az micro vagy mini?Köszönöm
Visszaolvasva valaki micro-t írt valaki pedig minit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest