Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Egy kérdés erre a gépre (Q8) lehet külső meghajtót csatlakoztatni?? 500gb-os laptop HDD külső házban.
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok.
8Q Tablet és bazi nagy probléma van vele. 2 hetes a gép. Kint vagyok németbe és magyarban vettem. Google Play -ről le lett szedve 4 kisebb játék (mahjong, sakk, pasziánsz, aknakereső) és a gyárilag kaptam kódot a Sygic Teljes-Európa térképszoftver.Tegnap este játszottam 2 órát, oldalán a pici gomb megnyomva elsötétedik, majd felraktam a töltőre. Levettem töltőről órák múlva (5-6óra múlva), és nem lehet bekapcsolni hiába nyomkodom az oldalán röviden hosszan a ki-be kapcsolóját. Semmire nem reagál.
Most akkor kuka a gép vagy mivan vele?
Most vettem észre hogy a töltést jelző led haloványan világít pirosan. Érdekes mert teljesen feltöltve volt.
-
Zotya984
senior tag
WOW
Köszi ahogy írtál. Megvallom őszintén nekem is így javult meg. Nyomkodtam majd hagytam békén majd nyomkodtam és restartolt.
Írd meg légyszi akár privátba is hogy mi lett a géppel mert érdekel.
Szerinted gariztassam?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok.
Van egy ilyen tab-om. És kaptam hozzá eu GPS-t. Viszont csinálnék rajta egy gyári beállítás visszaállítást és az a kérdésem hogy a GPS progit az eredeti kóddal lehet még majd használni?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
7" -os kijelző alatt használható az ingen GPS progi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest