Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
A hurrikán Néha nagyon nem szeretem, de ha értelmes ellenfeleket kap (nem +1 BR-eseket), akkor elég komoly azért. A replay is megvan.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
-
PAtr0n
addikt
Tudom volt már róla szó de akkor is, egyre jobban rá akarok kattanni a Sim módra, hála a vegyes tankos repcsis sim eventeknek. Legutóbb BF109 E3-mat vertem a kifutón a földbe, mert egérrel katasztrófa irányítani. A lényeg, hogy leszálltam vele, de felszállni már nem tudtam. Szóval, mondjatok fasza botkormányokat nagyjából 10k-ig. Ha kicsivel megy fölé az se baj. Pedálos lenne a cél.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Micsurin
nagyúr
válasz Találtgyerek #8252 üzenetére
Katasztrófa, az 1B bearcet hamarabb felforr mint egy BF109 , és 800-nál szét szakadt fordulás nélkül egyenesben.... régen 860 volt a szakadás porrá nerfelték ezt a gépet is bezzeg a szarfirerek.....
@PAtr0n: Nem pedálos 10-ig használtan van sztem , de egy X52 pl jó lehet de ahhóz nincs pedál csak Z tengely , de Z tengelyes a F.L.Y.5 is 18 újonnan és nagyon jó a célra (tapasztalat , az van nekem is , csak játék tudás nincs hozzá )
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Találtgyerek
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
Kipróbáltam nekem 890 körül tört le a szárny.
-
RG4L
őstag
válasz Malibutomi #8258 üzenetére
Ez realisztikus, a Tempest II picit 900 felett töri a szárnyait.
War Thunder: Gelesztaa
-
Micsurin
nagyúr
eddig sosem repültem FW-vel, lehet itt lenne az ideje elkezdeni , most ezeket és a spiteket érzem jónak
@Találtgyerek D9 meg is veszem
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Francia91
veterán
válasz Micsurin #8254 üzenetére
A BearCat-ek a legjobb amcsi gépek, amivel játszottam eddig. Német gépek ellen a leghatásosabb jószág!
Nem tudom, hogyan sikerül felforralnod, nekem csak kb 15 perc folyamatos WEP után kezd forrni a motor, amit rohadt ritkán teszek vele....
Ha nem tudsz bánni vele, az a Te bajod, véleményem szerint a legjobb jenki masina. Mondjuk én 760 fölé ritkán megyek, nem is volt még olyan helyzetem, hogy szükségem lett volna ekkora sebességre. Ha valami után nem tudok menni, azt elfogadom, és nem erőltetem. Spitfire gépekkel sem erőltetem a hirtelen fordulásokat 600 km/h felett, mert tudok róla, hogy nem bírja, ennyi! Tanuld meg a gépek használhatósági határait, és játssz azokon belül. Nem szidom én sem a gépeket, mert mindegyiknek más az erőssége és más a gyengepontjuk.De azért az i-185 (M-71) ritka szar gép . Szerintem miután azzal repülnél pár meccset, nem szidnád a többi gépet
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
Azért gyerekek, a J7W1 elég bika egy gép. Tengerszinten ment, szép lassan zuhanva kezdtem el üldözni a Tempest II-vel, ami amúgy se egy lassú gép, közeledtem-közeledtem, végig redline közelében hajtottam szegény gépet, aztán egyszer elkezdett távolodni.
Már értem, miért szerettem az a masinát ennyire
-
PAtr0n
addikt
válasz Micsurin #8254 üzenetére
Köszi, na majd nézek valamit... vagy ha neked nem kell, add el nekem.
Kikészít a bénázás Event-ben, pedig nagy élmény repülni szim módban. Minden esetre a legutóbbi meccsen BF110C-vel 2 gépet kaptam le. Célon tartani egérrel szinte lehetetlen. Akkor van szerencséje az embernek ha az üldözött fordulóba kezd, mert akkor elé célozva (persze akkor nem látod az enemyt cockpit-ből), érzésből eleresztesz egy sorozatot. Azok a rohadt SBD-k jól bírják a skulót, sokat kell beléjük adni, de pl az IL2-esek könnyen hullanak.
Ezt a meccset amúgy az koronázta meg, hogy a Marder-ral 2x mentem be, mind a 2x felborultam, azé haltam meg. Persze segíteni senki nem jött."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Micsurin
nagyúr
F.L.Y.5-m én is szeretem , szóval tutti nem De ajánlóm a Saitek/MadCatz-et mint márkát , megbízható és jó
-
olcsii
aktív tag
sziasztok költöttem a játékra, és megvettem az amerikaiaknál, fw 190 a8 nagyon piros gépet németnél csak a P47 vettem meg bár nem szeretem mert nem tetszik a hangja meg nem forog egyáltalán, de acél lövedékkel nagyon könnyen kiszedi az ellent. ki is szedtem vele 10 gépet
japánoknál vettem ugyan úgy egy fwt. meg az oroszoknál a p36.
amúgy már tier 3 ban járok az amcsikkal, németekkel, oroszokkal. a japánt britet csak msot kezdtem el mert a haveromat sikerült rá venni hogy játszom a játékkal
majd játszhatnánk szakaszba, ha gondoljátok inkább csak árkádban játszom, mivel realisticban sok a semmit tevés(uncsi)
tankoknál tier 4 a németekkel csak szimulátorban tolomwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Micsurin
nagyúr
remek , már a prémium P51-em sem használhatóm , ha csak Test Repülést mennék kifagy , ha rendeset (arcade , real , etc. ) amikor spawnolásnál a "To Battle"-ra nyomok kifagyok , merre fele tudom jelezni ? Support vagy fórum ?
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
höhö még jó hogy a B-29-et teszik be és nem a B-36-ot
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Malibutomi #8271 üzenetére
Na takarodj , adod itt nekik az ötleteket basszus
Eleve , jön a T54 (1949) na , ki örül ?
-
donmackó
addikt
Másnak is feltűnt hogy a War In Mid Air eventen ha az SPAA feláll valamelyik hídra, akkor nem lehet lebombázni? EZ bug? 200 méterről eresztettem neki az 500 kilós és még akkor sem sikerült. Többen írták a battle chat-ben bugosak a hidak.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Fel
addikt
Létezik az, hogy febr. 12-től a mai napig nem volt elérhető a dev szeró? Majd minden nap ránéztem azóta, frissítés többször is jött, de belépni nem lehetett. Fórumon persze semmi hír a 12-13-i nyitáson kívül..
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #8277 üzenetére
Jaja, azokkal próbálgattam én is. Amúgy azt figyeltem meg, szinte senki nem próbálja meg a játékosok SPAA-it kiszedni, csak én voltam olyan elvetemült, hogy a tankok helyett azokat próbálgattam. A rekord 4 volt, meg 3db AI SPAA. Nagyon OP-k így, hogy tele van AI SPAA-kkal is, a repülőknek rohadt nehéz a dolguk, kib*szott Sztár Wórz.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
donmackó
addikt
Én mindig a legszélsőket szedem ki és haladok a közepe felé. A rekordom nekem is 4 spaa 1 repülővel. Egyébként a pálya célja is az hogy a tankokat kell kitisztítani a városból, és utána lehet elfoglalni az égen. Az a sok légvédelem csak nehezítés.
-
Malibutomi
nagyúr
1.47 released
-
donmackó
addikt
válasz Malibutomi #8280 üzenetére
Itt is igen, és délután 1-ig szerver karbantartás.
-
Francia91
veterán
Örömmel látom, hogy az F8F-1 200-zal több töltényt kapott
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Malibutomi
nagyúr
HÖHÖHÖ
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Francia91 #8284 üzenetére
Yay!! Akkor már majdnem annyi lőszer van benne, mint 2-3 verzióval ezelőtt...
-------------------------------------------------------
WT, én így szeretlek... (nem)
Mentem egy tankos RB-t. Csata indul, elkullogok a Sörmivel egy jó kis fedezékhez peek-a-boo-t játszani, jön az ellen, kilövök egy tankot, visszaguruláskor egy másik ellen kilő. Pech... Kicsit még elidőztem spectator módban (megint nincs szabad körbenézés...khmm), majd kilépek és tadaaam: 4 percig zárolva az összes legénység... Mi a f.sz szükség van erre?! Tényleg nem értem miért is jó ez..
-
RG4L
őstag
válasz Malibutomi #8285 üzenetére
Szép 1-2 bomba besült azért
Hogy tesztelted? Megvettem goldért a gépet + fejlesztést, vagy már kifarmoltad?War Thunder: Gelesztaa
-
Francia91
veterán
B-17E gépen lett 2x7,62 mm-es MG az alsó fertájon a 12,7-es helyett.... Csak lestem, hogy nem ilyen hangja volt ennek
-
RG4L
őstag
Annyira jó lenne a J2M-hez végre egy jó FM.
-
Malibutomi
nagyúr
Amúgy viccesek gazsiék. B17G 6.0 mehet jetek ellen...esélyes.
B-29 7.0 úgyszintén. Igaz a B29 ha odaér, akkor vége a meccsnek, csak erre nem sok esély van. -
RG4L
őstag
válasz Malibutomi #8291 üzenetére
Újabb japánpihentető patch. Majd 1.51-ben, talán.
-
munnergep
senior tag
Nálam a német tankok is pihennek egy kicsit, 26 lövéssel mindenét lebontottam egy shermannak, kill assistt, utána kigyújtottam egy másikat, 4 kritikus majd egy lövéssel kiszedett. Ja meg az egyik foglalásos pályán a murika kb. fél perccel előbb ér a foglalható ponthoz.
Elég volt.
Tudom, én nem tudok játszani. Meg rossz topikba is írok[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Francia91
veterán
Nem tudom mi lett a patch óta, de az F8F-1-et nem tudom úgy használni, ahogy eddig. Mintha nem mászna annyira... Norway mapon olyan 2000 m körüli Air Start van, folyamatos WEP-pel 300 km/h-val nyomulok felfelé, olyan 5000 m-en vagyok, mikor felettem kb 1000 m-rel Ta 152 meg Bf 109 K4 repülget... B-17G-vel esélytelen minden pálya, az első pár percben darabokra szednek, főleg mikor 2-3 db Ho 229-es jön rám egyszerre...
-
Fel
addikt
válasz munnergep #8293 üzenetére
Változtattak az AP lőszerek "viselkedésén". Nincs már olyan roncsoló hatásuk, mint korábban, hanem egyszerűen csak kersztülrepülnek mindenen (vicces mikor látja az ember, hogy oldalbaver egy tankot, majd a lövedék a túloldalon gellert kap a földön...).
Főleg az APCR és szubkaliber lőszerek használhatatlanok (mivel még csak nem is gyújtanak..). Szerintem ez nem csak a német tankokat érinti, hanem a teljes jatékmenetet borítja, mindhárom nemzetnél. -
munnergep
senior tag
Ki43iii-t kiherélték nekem rendesen. 45 percnyi üzemanyag alapból...
300 felett szakad a flaps, stb. Mindegy, szót sem érdemel.[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest