Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
Aki picit pihenteti a japánokat a mostani patchben és/vagy eddig is azt tette, az próbálja ki a Ki-61-eseket, elvileg jók lettek nagyon az új flight modellel. Oké, eddig se voltak rosszak, de mostmár talán használható a Hei modell is, azon pedig ott figyel a két német ágyú is ugye.
War Thunder: Gelesztaa
-
Micsurin
nagyúr
Az egy dolog , de az azért vannak érdekesek a 151-esekel , ha mész németel , G10 /14 , orr 20mm (pod ne legyen fent mert akkor nem annyira feltűnö! ) alig fog karcolni , 10 kilőtt Air hevederből 5-6 csillagszoró , már várom , hogy javítsák
Ha már japán : De ez az új Raiden egész jó , lehet megveszem a prém változatátt , közepes emelkedés , átlagos tűz erő . bár éles meccset még nem mentem vele , ha lesz ídőm repkedem ezzel is
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
trassher
addikt
P-63-ig eljutva egy ideig hanyagolom az amcsi gépeket. Unalmas már a bombázók hajkurászása mert másra nem nagyon jutottam velük. Elkezdtem az angol gépeket, eddig jobban tetszenek.
Redmi Note 7
-
PAtr0n
addikt
válasz trassher #8456 üzenetére
P63 is jó kis gép, bár a 37mm-es lőszer sebzésétől nem vagyok elájulva. De nem mondd hogy a Bearcat (F2A Buffalo), vagy az F6F hellcat nem fogott meg. Szerintem nagyon jó kis gépek. Illetve a PBJ-k igazi kedvenceim. Ja és az A-20-G25-öt is említenem kell, nagyon jó kis erődítmény. De nekem az F4U-1c is tetszik, a 20mm-esekkel végre ér is valamit, amúgy nem egy kiemelkedő gép. Amúgy szerintem pont most ne tedd le az amcsi ágat a P-51-esek már elég jók, na meg az F8F-ek.
Ja és a P38 is jó... jó az amcsi ág, 1-2 lószart leszámítva."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
trassher
addikt
Oké hogy sebzés az van de ha minden jött-ment lefordul akkor sokat nem tudsz velük csinálni. Az meg már elég unalmas hogy felmegyek egy bombázó alá, lövök a 37mm-essel 2-t és már zuhan is. A p-38 meg lehet csak engem nem fogott meg de olyan mintha egy malomkővel akarna repülni az ember.
Redmi Note 7
-
Francia91
veterán
Hat a P-51-es szerintem egy kalap kaki
Az F8F viszont mar tenyleg ott van az elmezonyben. A-20-asrol nem irok, ismertek annyira, hogy a mai napig az a kedvencem, aztan pedig a PBJ-1J
P-63-ra rauntam en is. Szarul emelkedik, szarul fordul, meg lomhanak is erzem... Akkor inkabb F6F"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #8459 üzenetére
P-63 azért nem emelkedik szarul ne mondd, inkább átlagos. Irányítani viszont már nem annyira jó.
Malibutomi:
Tényleg, a P-47-et kihagytam. Az is fenemód jó gép.trassher:
Majd később visszatérsz az USA ágra hidd el, látom most nem jöttek be. Britek eléggé vegyes teljesítményűek lesznek. Inkább T4-től izgik."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
trassher
addikt
Az elején egyre jobban ment a játék aztán minél többet olvasok, minél több videót nézek annál rosszabbul megy. A célzást a mai napig nem értem ahogyan azt sem hogy lő ki valaki egy burst-tel mikor én beállok a seggébe egy gépnek és még töltenem is kell de még sokszor füstölni sem kezd. Általában ilyenkor jön valaki és 2 sec alatt lelő majd jön az alt+f4.
Malibutomi: Mikor meglett a p-47 kipróbáltam és hagytam is. Nem tudom 1 db 12mm-es géppuskával hogy daráltok mert én sehogy.
Redmi Note 7
-
RG4L
őstag
válasz trassher #8463 üzenetére
Sokat kell még tanulnod, de persze ez nem baj, mindenki így kezdi. Az én első nemzetem az amcsi volt, és én is pont ugyanilyen véleménnyel voltam/vagyok a gépeikről, mint most te. A P-47 személy szerint - amellett, hogy kb. utálom az amerikai ágat - az egyik kedvenc gépem az egész játékból. Ha azt megtanulod repülni (itt Realistic módra gondolok), meghálálja.
Hogy hogy lehet azzal gépet lelőni? Úgy, hogy nem 1db 12.7mm-es géppuska van rajta, hanem 8db, és az amcsi M2/M3 Browning az egyik legjobb fegyver a játékban.
(#8462) PAtr0n: szerintem pont, hogy a Brit a legunalmasabb nemzet a játékban. Van náluk Spitfire, Spitfire és Spitfire. Ja, a Spiteket majdnem kihagytam. 1.49-ben elvileg Tierenként 2 gépet kapnak majd, talán az majd meghozza jobban a kedvem hozzájuk.
Az amcsi ággal jelenleg az a baj, hogy hiányoznak a P-40, P-38, P-47, P-51 különböző változatai. Majd idővel...
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Azert jokora kulonbsegek vannak a Spitfire kulonbozo valtozatai kozott. Mire megszoktam, hogy az egyiknek mar 6-7 G korul leszakitom a szarnyait( Mk IX), a kovetkezot mar 10G-ig is terhelhettem ( Mk XVI). Persze nem direkt terheltem annyira, mar mikor a 6 G-t meglattam, fostam, aztan egy Bf 109-est kergetve ertem el a 10 G-t, mar keszultem, hogy szarnyak nelkul csokolom meg a foldet
A Tempest most megtetszett, kulonosen a tempoja . Szinte csak az tud utolerni, aki magasabbrol jon ram
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Jo, talan az emelkedese elmegy kategoria, de kb ennyi (P-63)
Viszont a P-38 jo masina, szeretem nagyon. Talan az az egy normalis vadasz van, amit az F8F-1 elotti Tierekben szeretek. De ennyi, eppen nemreg lestem meg, hogy nincs is olyan Tier 3-as amcsi vadaszom, amit hasznalok
F4U-1c -vel repultem, mikor meglett, az a 4x20 mm cannon allat rajta, foleg azzal a 924 db loszerrel. Sosem fogytam ki belole, minden palyat, amikor nem picsaztak el, 3-4 kill mellett vegigmentem vele ujratoltes nelkul. Hetvegen elo is veszem, ha mar igy szoba kerult[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
munnergep
senior tag
Semmi extra eredmény.
De. Azt nem lehet elmondani, hogy milyen érzés amikor ketten vagyunk j2m3-mel, 2 p51 és egy f82 ellen és jól jövünk ki belőle. Nekem az egyik szárnyamnak már gatter volt, alig tudtam fordulni, de az f82 csőlátással üldözte a társam, úgyhogy le tudtam róla szedni. Megköszönte, elment leszállni. Rám megérkezett a két p51 full sebességgel, nem volt nehéz kitérni előlük. Az egyik viszont visszavette a sebességet és a fos szárnyam miatt rám tudott tapadni, de még 800 méterre volt. A másik túlrepült rajtam és pont fel tudtam kapni úgy a gépet, hogy célkeresztbe kerüljön, porig égjen és ne menjen már sehova. Elindultam a reptér felé, de közben már kaptam hátulról az áldást. Ekkor jött a cimbora, írta, hogy merről jön, lezavarta rólam, megköszöntem és el tudtam lógni, de a leszállópályán odavertem A cimbora megmentette a napot, lerendezte a p51-et.
Egyszerűen csak egy jó meccs volt amiben nem sok részem volt az utóbbi időben, mert sokat tankoztam németekkelMásik: Ki-61 (2.7BR)-el is mentem pár kört és nagyon nagyon jól lehet vele repkedni viszont 34 találat sem volt elég, hogy a yaknak bármilyen baja legyen, úgyhogy dobtam a gépet.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Micsurin
nagyúr
-
-
munnergep
senior tag
Úgy látom hétvégén nem nagyon érdemes játszani. Reggel óta az A20G-vel repkedek, legkevesebb 2 kill, legtöbb 6 kill-es menet, de nyerni még nem nyertünk. 2 menet volt ahol más is lelőtt valakit.
Más: meglett a 109 k4 nekem is, de még nem mertem vele repülni, semelyik bf-fel nem megy
A j2m3 pedig asszem kezd a kedvencem lenni.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Micsurin
nagyúr
tudom , de a gyereket jó volt hülyiteni , előtte meg azt állítóta , hogy az oroszok a tengely hatalmak oldalán áltak a 2.vh-ban végig komolyan , ilyen hülyét még nem láttam
Ivánék szerintem felönttötek rendesen , 2 héten belül 3 jó éshasználható prém repcsi szinte ingyen (szerintem a mostani feladatok nem voltak húzzosak )
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Shing
őstag
Valaki magyarázza már el, hogy miért poén 10 percen keresztül azon szenvedni, hogy felmenjek 8500+ méterre lelőni egy bombázót? Komolyan mondom... mindig 1 játékos rontja el a jó kis bombázásomat, mert ő feljön. De legalább miattam utolsó lesz.
-
Micsurin
nagyúr
Mert valszeg BnZ akart játszani csak megláttot , vagy kezdő és így legalább van tutti killje stb. Milyért jó neked , hogy bombázól és elrontod a többiek játékát , hogy olyan magasról csak szorod a groundot ?
-
Francia91
veterán
Ez ilyen. Neki Te ellenség vagy (ki hitte volna... ), mert bombázod a földi célpontjait. Szerinted a VH-ban a vadászok nem a bombázókat szedték le? De, hiszen azok bombázták a gyárakat és építményeket, ezért cél volt megakadályozni őket... Mit hittél, hogy vadász csak vadászra megy? Én is előszeretettel vadászok bombázókra, főleg mikor egyszerre 3-4 db elkezdi irtani a ticketjeinket, minél hamarabb le kell kapcsolni, hogy ne veszítsünk...
Nem tudom mit vártál, de ez a rendje a dolgoknak"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
Olyan embereket keresek, akik kaptak GOLD BATTLE WAGER-t.
-
RG4L
őstag
Nálam is van egy.
Ami azt illeti, amikor tegnap végigcsináltam az Antimech Wager-t, 12-ből 12-t nyertünk (AB), és csak azért kellett 12 meccs hozzá, mert 2 map air domination volt.Még össze kéne szedni 2 embert és végigcsinálni ezt a gold battle wagert, nem egy nehéz dolog és mindenkinek jól jönne +1000 gold
-
superecneB
őstag
Azért azt nem gondoltam volna hogy egy I-16 type 28 simán leszivat egy fw190 a5/u2 motorerőben...
-
RG4L
őstag
Van még valaki olyannak gold wager-je, aki szeretne megpróbálni szerezni egy jobb summát?
-
-
Malibutomi
nagyúr
Szerintem nekem is van, este megnézem.
A tíz győzelmesnek én úgy álltam neki, hogy BR3.0 körül mentem AB-n, ott lehet könnyen apritani, és a P47-el kezdtem mindig, amivel kapásból 3 pillboxot vagy pár tankot kibombáztam, aztán óvatosan öldököltem a reloadig és megint bombázás -
RG4L
őstag
válasz Malibutomi #8491 üzenetére
Én is így csináltam az antimech wagert. Fél millió silvert kaptam belőle, szóval megérte.
2xP-47, 2xPBJ, P-63A-10, F4U-1D
Össze kéne állnunk négyen, és megcsinálni, simán meg lehet nyerni a meccseket, AB-ben úgyis mindenki vadászni szokott, és BR 3.0-4.0 között még nincsenek nagyon nehézbombázók.
-
donmackó
addikt
válasz gradient99 #8490 üzenetére
Repülővel karcos lenne. Egyedül a 217-es Dornierem és HS129-em van ami T3-as, 4-es nincs is.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
PAtr0n
addikt
Ma belépek, hátha azt kapok, aztán este 7-től tolhatjuk. De nem tudom mennyi az esélye hogy azt kapok.
De igazából a repcsigyűjtős dologhoz úgyis kell a kill, szóval megyek mindenképpen, ha neked jó az időpont.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
gradient99
tag
-
RG4L
őstag
válasz gradient99 #8497 üzenetére
Nem nagyon szoktam jetekkel játszani, oroszoknál csak az La-15 van meg, de ajánlott a MiG-ekre menni, azok életképesek.
Francia: Patron azt mondta, este 7-től mehetnénk és akkor ő is tud jönni. Nekem megfelel elvileg. Jól olvasod, minden egyes crew slotban Tier 3 és Tier 4-es gépek lehetnek csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás