Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz donmackó #7400 üzenetére
Ez oké, ugyan nem sokszor szoktam eltörni a gépek szárnyát (utóbbi időben szinte egyáltalán nem), de az R2Y2-vel nem is az, hogy rendszeresen előfordul, de igen, meg szokott történni. Tehát az már szerintem röhej, hogy egy jetet egyenes repülésnél (600kph IAS) elkezdek felemelni, avagy szeretnék egy hurkot vagy Immelmant csinálni, és amint mozdul a magassági kormány, törik a szárny.
Ugyanakkor az is vicces és szintén röhej kategória, hogy 1-2 hitet benyel a gép az amcsi 12.7 millisből, fel sem villan a damage indicator, úgymond a skinen se látszódnak lyukak, tehát nem regisztrál sérülést, de a gép balra fordulni képtelen, jobbra pedig úgy fordul, hogy elkezd egy erős 30 fokban emelkedni és kb. 10 fokot ha fordul jobbra, majd teljesen megfordul (hassal felfele) és szenved valamit.
Hogy van az, hogy van egy relatíve nagy sebességre képes gép, amivel nem ajánlott gyorsan menni? Elérsz egy jó 700-as sebességet, és muszáj vagy csökkenteni a motorerőn vagy óóóóóvatosan elkezdeni emelkedni, hogy veszíts a sebességedből, ezzel alkalmassá téve a géped a fordulásra. Ez már csak azért is szívás, mert egy olyan R2Y2, amin csak a Tier IV-es fejlesztések hiányoznak, képtelen az airstart után a 10 fokos emelkedést tartani, sőt, lehet nem mondok hülyeséget, ha azt mondom ajánlott vele 7-8 fokban emelkedni, hogy ne lassulj le 200-ra pillanatok alatt. Tehát ahogy mondtam, muszáj vagy emelkedni vagy lassítani vele, hogy tudj fordulni pl. egy zuhanás után, de ezáltal pedig olyan szituba hozod magad, hogy effektíve halott vagy, mert egy P-80, Meteor vagy F-80, vagy akármi ebben a kategóriában többre képes ennél.
Nemsokára végzek a kifejlesztésével aztán biztos írok egy valószínűleg hosszabb véleményt a gépről, a japán és prototípus ellenesek örülhetnek majd.
War Thunder: Gelesztaa
-
RaZroX
addikt
Hoppá, kaptam 10000 aranyat
Vettem egy GTX750-et amihez kaptam kupont és ezzel aktiválódott. Szóval most eléggé levagyok döbbenve.
This is the way
-
PAtr0n
addikt
Vegyé nekem is olyan kártyát. Eladom jópénzé (AMD rulez), a kupont meg beváltom
Amúgy jó kis kari Envidíáéknál aza, akármennyire is nem csípem őket, jó széria lett na!
Amúgy ezt a 10k goldot jó lett volna akkor beváltanod, amikor legutóbb akció volt, kábé 1 év prémiumot kaptál volna érte...vagy még többet.Más:
Wat kájnd of 15mm??? Tudtommal 1 szem 20mm és 2 szem 7.92-es puska van azon a gépen.
Vagy van egy rejtett lövész 15mm-es csúzlival?[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RaZroX
addikt
-
RG4L
őstag
-
Fel
addikt
"4 20mm Hispano cannons with 525 rounds per gun. " - Ahahahaa... Még csak le sem kell vele szállni újratölteni...
"The gunsight was fitted in the cockpit and a cannon pack could fit into a bomb bay"
Ezek szerint alapból nem lesz fegyverzete, hanem majd ki kell fejleszteni hozzá a modult, és mind a négy puska a hasa alatt lesz.
Érdekes megoldás... Ezzel inkább majd az ellenséges bombázókat lesz érdemes bántani. Vagy legalábbis én biztosan nem mennék le talajszintre vele "puha" célokért, mert azokkal a Hispanokkal közepes tankotés light pillboxot lőni nem lehet.. -
RG4L
őstag
Az az összesen 2100 lőszer nem piskóta. Ami azt illeti még ha ki is kell majd fejleszteni a fegyverzetet hozzá, nem nagy cucc, mert alapból gyors gép és sikeresen lehet bombázni vele addig.
Lehet ráveszem magam, hogy kifejlesszem a sima bombázó Canberrát, hogy ezt megszerezhessem majd.
-
octopus666
tag
Miért nem lehet rubelben venni aranyat ????? csak euroban ?
-
Colos1
őstag
válasz octopus666 #7415 üzenetére
A www.warthunder.ru -n kezdj, és onnan navigálj a shop -ra. Ott rubelben fogja felajánlani.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
wall2
tag
Mennyi idő míg jóváírják a paypal vásárlást ? Mivel még nem jelent meg a fiókomban a vásárolt arany ? Előre is köszi a válaszokat.
-
wall2
tag
Mindenki figyelmébe ajánlom. Nemrégen beszéltem Supportal.
Hello!
Thank You for contacting Gaijin Customer Support.
Please, check Your game account's balance once more.
The gift key for 10000 Golden Eagles that You've purchased from the russian store is regional based. Please, avoid using this option in the future - it won't work properly outside of the Russian Federation.
Best regards,
Gaijin Entertainment Support Team
-
Fel
addikt
Nem tudom mit vettél, de nekem még eddig semmi baj nem volt az orosz oldalról vett dolgokkal.. A hétvégén vásároltam legutóbb.
Úgy látszik valamit mókoltak, mert most kipróbálva a ruszki shopot, miután kiválasztom mit vennék, rögötn a gazsi.com-ra dob át... Hmmm...
[ Szerkesztve ]
-
wall2
tag
-
PAtr0n
addikt
A f*aszom kivan a mikro lagokkal, ha laptopon játszok. Beakad a játék 1-2 mp-kre, rohadt idegesítő. Grafika low-on, van fix 60-70fps, de fogja magát és időközönként jön a lag, leesik az fps 20-ra. Célozzál így ha tudsz. Nem tom mit csináljak,másnak nem csinálja ezt? i7-es lapos Nvidia GT540M-el, 8 giga ram.
-
PAtr0n
addikt
Huhh, köszi. Kábé 1 éve volt. De akkor kap új pasztát meg kiporolom megint.
Nem lehetne mégis tenni ellene valamit addig? Szétkúr az ideg, hogy amíg a laposon vagyok kénytelen játszani, nem elég, hogy fos a grafika, még laggol is."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RG4L
őstag
Az én régi notim is elkezdte ezt a jelenséget produkálni, de ott meg is néztem programmal a proci hőmérsékletet és tényleg sok volt, azaz közel az üzemi maximumhoz. Próbálkoztam 1-2 dologgal, de sikertelenül... aztán igyekeztem is pasztát venni, de csak valami forintosat sikerült szereznem, mindegy alapon megcsináltam azzal, kb. két napig jó is volt.
(#7434) Találtgyerek: aha, kivételesen
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Nekem nincs egy csúcs notim, de a kezdetek óta azon tolom a War Thunder-t.
Lenovo ThinkPad T500 (Core 2 Duo P9700 2,8 GHz, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD, ATI Mobility Radeon HD3650 256 MB DDR3 128 bit)
Hardveres infókat, és játékképeket találsz a cikkembenStabil 50-60 fps megvan Low grafikán (1680x1050 natív felbontáson), de nem szokott beakadni. A GPU max 75 fokig, a CPU 65 fokig megy fel játék alatt (ezt még alul lehet feszelni, kapott is -0,3 V-ot )
Nagy ritkán akkor fordul elő ilyen jelenség, mikor a Win Update lefogja a rendszert...
Ha az én notimon hibátlanul fut, akkor a Tiéden is illene, fényévekkel erősebb a Te notidSőt, én a WT-t egy IBM ThinkPad T60p-vel kezdtem (C2D T7600, 3 GB RAM DDR2, ATI Mobility FireGL V5250 256 MB GDDR3 128 bit), ott is futott 50-60 fps-sel stabilan, de csak 1280x800-as felbontásban
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
1.45-höz hamarosan meg lesz nyitva a dev szerver, létre is hoztam neki a klienst, viszont totál megakadt a Downloading update info... lépésnél. Valaki nem tudja megnézni, hogy neki is ezt csinálja-e?
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #7437 üzenetére
Tudom,hogy erősebb, de tuti az a jelenség van amit RG4L leírt. Azaz throttlingol a CPU, ha elér egy bizonyos hőfokot. Nyílván a te C2D-d hűvősebb alapból mint az én i7-esem, ezért nem találkozol a jelenséggel.
Utánaolvastam a dolognak külföldi fórumokon, és letöltöttem a ThrottleStop 6.0 progit (freeware), ezzel be lehet lőni a proci szorzóját. Levittem egészséges szintre és így már játszható. Sajnos külön a VID-del nem tudok játszani, pedig azt kéne, alul kéne feszelni a procit, mert alapból túlfeszeli a BIOS, és ezért melegszik túl. Most már megálltam max 80 fokban, nem is nagyon throttlingol, csak egy picit tán, a progi használata előtt lazán 90 fok felett voltam."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz superecneB #7442 üzenetére
A Throttle Stop 6.0 eléggé 3rd party software Most így nyomom, eléggé tűrhető a végeredmény, kábé tizedannyit throttlingol a CPU, mint előtte. De fogok neki adni hamarosan egy jó kis liquid pro-s átkenést, nekem ne kínlódjon.
-
Francia91
veterán
Jah, a Core 2 Duo volt az utolsó széria, amit még alul tudtál feszelni. Na meg a TP-k hűtése elsőrangú a notik között
superecneB:
Core i szériát nem tudod alulfeszelni, sehogysem. A Core 2 Duo CPU széria volt egyedül ilyen, én pl RM Clock-kal feszeltem alá a P9700-amat, anno a T60p-ben pedig a T7600-asomat.
A mostani procikkal ezt nem tudod megjátszani. Ha belegondolsz, logikus is, hiszen hogy tudná akkor az Intel eladni a Core i U szériát? Ha alul tudnád feszelni a mostani Core i szériát, akkor nem lenne piaca a Core i U-nak...[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
Ha már így ennyire benne vagyunk ebben a témában. Jelenleg nincsen még feltéve értelmes videó- és hangkodek a Dxtroy-hoz, de régebben próbálkoztam felvenni videót, ami simán megy is, annyi a problémám, hogy néha tök random alapon leesik az fps. Ez játék közben nem szokott előfordulni. Ez miért lehet?
Intel i7 4702MQ, 4GB RAM, Intel HD4600 + AMD Radeon R7 M265
-
Nosam
aktív tag
Nincs kedvem annyit visszaolvasni meg utánanézni de hátha tudja valamelyikőtök, volna egy pár kérdésem: Milyen tervek voltak csak a második világháborút bezáró időig fognak "fejlődni" vagy esetleg a koreai vagy az indokínai háború végéig mondjuk 1973? A másik kérdés pedig az volna, hogy nem olvastátok lesznek tengeralattjárók is vagy "csak" csatahajók? Azért ha idővel bekerülnek még a hajók is ebbe a játékba akkor igen durva felhozatal lesz itt.
Én azt sem bánnám, ha idővel el lehetne fejlődni egészen a legmodernebb gépekig, bár sajnos gondolom azért erre nem lesz esély
A másik kérdés, van akinek fut a magyarítás az új verzióval ezzel az 1.43.10.38-al is?
-
Micsurin
nagyúr
Csak 2. VH, de mivel erredetileg "papír" tankok sem lettek volna erre ma reggel busz, facebook, hírek, Tiger (P) DURR egy nagy pofon, prémium is, meg egy pofon
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
RG4L
őstag
A meghúzott vonal az 1950-es években van valahol. Nem tudom pontosan megmondani, meg szerintem elég bizonytalan is. A tengeralattjárók és anyahajók kérdése elég különleges. Tengeralattjárokra szerintem ne nagyon számítsunk, anyahajókra talán több esély van. Én nem igazán várom a hajós részt mert szerintem dögunalom lesz, valahogy úgy, mint a tankos rész. Ja, és izgalmas se nagyon lesz. Ezért van az, hogy a repülők kerültek először játékba, mert ez a legizgalmasabb és legnehezebb rész (játékban, természetesen).
Micsurin: Ne kezdjük már megint ezt a papírtank/papírrepülőzést. El lett mondva, hogy ha szükséges, lesznek a játékban prototípus és papír járművek, mert szükség van rájuk. Ha ezt totál megtagadná a Gaijin, akkor effektíve nem lenne Tier V a japánoknak és németeknek. És igen, fel kell készülni, hogy további prototípusokkal fogják őket ellátni, pl. most a japánoknak ez a három különböző R2Y2 nagyon jól jött, mert eddig nem volt a helyükre semmi. A Kikka egy darab szemét, de legalább van általa választék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest