Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Tegnap én meg rendszeresen egyedül maradtam 3-4 gép ellen, mikor a németekkel mentem... Remekül éreztem magam, ráadásul B-17-esek által meg voltam szaggatva, így emelkedni sem bírtam olyan jól
De tény és való, hogy jó játékosok mennek, mikor amcsikkal megyek T3-ban és T4-ben, akkor ledarálnak a németek gyorsan"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Ez az F-82-es mekkora egy szar
Mondom lejátszom már a 10 ingyenes javítást, de akkora egy fos szegény, szerintem kár volt betenni a játékba"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
munnergep
senior tag
Ebből kb. 45 hit ment egy A20G-re. Még egy Typhoon és egy F6F volt a meccs végén, a Typhoon-t sikerült leszednem, az F6F belém akart rammolni, csak mellé ment és összetörte magát.
Utána jött az A20. Kilőttem a két lövészt, az egyik motort, jobb szárnya szita volt, bal szárnya hasonló és leszállt... bázisra vissaz, aztán már csak a pilótafülkét lőttem és összejött a maradék 25 MG-ből egy pilot kill[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
RG4L
őstag
Meccs elején láttam, hogy van a csapatban öt G8N1-es, és tudtam, hogy 4 le tudja szedni a bázisukat, mondom akkor yolo, bementem a darálóba, gyorsan kilőttem két gépet, biztosítva ezzel, hogy jó pontot kapjak a first win-re. A meccset sikeresen elbuktuk, és prémiummal kaptam érte kömény 1000 RP-t.
War Thunder: Gelesztaa
-
munnergep
senior tag
Francia91 - bocsánat, mire észrevettem, hogy írtál, már sehol senki Pedig jó lett volna egy kis szakaszozás.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Francia91
veterán
válasz munnergep #6168 üzenetére
Kezdetnek nem rossz, csak az a baj, hogy az a 3600 loszer gyorsan kifogy 12 csovon keresztul
Majd ha lesz egy teljesen felfejlesztett Thypoon Mk 1b/L repcsid, azt is szeretni fogod szerintem. 4x20 mm Hispano cannon (560 toltennyel), meg 31,6 m/s emelkedesi sebesseg (jobb, mint a Bf 109-esek, meg Fw-190...)
A briteknel egyedul ezzel szeretek repulni, razuhanok az ellensegre, beleeresztek parat es csokolom. Ezzel a geppel nem volt meg olyan, hogy valaki felettem lenne.
Tegnap is mentem a Bf 109 G-6-osommal (teljesen felfejlesztett), mikor felertem 5000 m-re, akkor lattam, hogy egy Thypoon kb 5500-6000 m kozott repulget odafent..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tegnap olyat alkottam Bf110-C4-el hogy csodálkoztam rajta (csak árkádban persze). Igazi csapatmunkával megsegítve.
Nagyon ráéreztem a heavy fighter játékra. Azaz annyi a taktikám hogy kis gép ellen mindig teljesen szembe kell menni és sosem hagyni hogy megkerüljön, nagy gépek ellen lehet mozogni mert azok meg alapból nem tudnak jól fordulni. Ha nagy a tömeg akkor meg leszarni mindent és menni a közepébe és az épp aktuális előttem lévő elrepülő gépbe beleereszteni mindent ami van és lehetőleg egyenesen átmenni a legkevesebb sebességveszteséggel és kanyarodással. Sima MG-vel nem tudnak kilőni csak ágyúval, nem is értem hogy miért Tier1 a BF110.
Mivel csapatban játszunk ezért Tier3-4 gépeket adott be elennem és csak úgy kaptam a Hercules meg Beuwolf, killstreak... medálokat.
Nagyon jól meg van csinálva a légiharc, sosem érzem magam hátrányba ezzel a géppel, hiába jönnek nagyobb tierü gépek. Simán megyek rá minden nálamnál erősebb gépre, amiből nem nehéz keresni mert szerintem csak én megyek tier1-essel azokban a csatákban.
Gyors kisebb fighterektől szoktam félni, de azokat meg csapattársaim leszedegetik. Legtöbbször szemtől szemben inkább belém jönnek, mivel olyankor nem tudnak máshogy kilőni. Egyedül viszont nem mehetek semerre sem, mindenképpen kell támogató a kis gépek ellen. Me410 lesz a fejlesztési cél. -
Francia91
veterán
válasz MasterDeeJay #6170 üzenetére
En RB-zni szoktam, az A-20G-vel (6x12,7 mm M2 Browning) darabokra szaggatom a BF-110-eseket, akar szembol is
Ugy vettem eszre, hogy RB-ben mar nem olyan jo a 110-es. Legalabbis az A-20-as kibir jopar 20 mm-est, amit a Bf-110-es kopkod ram.[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Volfram42
senior tag
A bf110 mar az angliai legi csataban is vadaszfedezetet igenyelt. En mondjuk szeretem, foleg a kinezete miatt. Meg mostanaban rakaptam a ketmotorosokra.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
válasz Francia91 #6174 üzenetére
Volt rá példa hogy leszedett nekem gépet, de gondolom nagy szerencsével. Akkor is Hercules medált kaptam és pont a hátsó lövész szedte le.
Általában belemegyek a nagy tömegbe és mindent lövök amit lehet. Sok assistom szokott lenni.
A Do 217 egyik változatára leszek kíváncsi hogy vajon ki lehet-e használni a felfele lövő fegyverzetét. (elvileg van felfele is 4db 20mm-ese, bár jobban örülnék ha az mind előre nézne )Volfram42
Egyedül nem is mennék vadászok ellen. Így is nagyrészt engem találnak meg először. -
Volfram42
senior tag
válasz MasterDeeJay #6175 üzenetére
Lehet hasznalni es a japan ki-45 tei-n is van. Lehet nem a tei akkor a masik.:-) Schräge musik a neve. Az x az alapertelmezett gomb.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Eagle16
addikt
GE-t hol lehet a legolcsóbban vásárolni? Az orosz hivatalos oldalon nem? Ott majdnem 40%-kal olcsóbb rubelben, mintha az EU oldalon venném euróban.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Játékmentes időszak van, nincs VGA a gépemben.
Mondjatok, 1monitoron mit érhet a HD4000-es IGP? Gondolom, nem sokat ...
A -
Francia91
veterán
válasz anytime #6183 üzenetére
Biztosan elfut, ha lentebb veszed a grafikát. Erősebb a HD4000, mint a notimban lévő ATI Mobility HD3650 (256 MB DDR3 128 bit). Nekem ezzel 1680x1050-ben fut Low Quality-n, stabil 50-60 fps-sel
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
válasz anytime #6185 üzenetére
Te csak 1 hónapja nem? Én már lassan 3
Hiába no, nyár vót vagy mi, mégha elég szeszélyes is volt, ami kis időm volt gépre azt is a CS-be öltem, szigorúan gyors meccsekre. Hiába, egyszerűen kedvem sem volt a WT felé szagolni. De majd remélhetőleg ebben a borongós őszi időkben majd visszatér a kedv...[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RG4L
őstag
War Thunder: Gelesztaa
-
Francia91
veterán
Bocs srácok, hogy "leléptem", itt nálunk vihar van, kaptam egy 20 perces áramszünetet... Noti bekapcsolva maradt (akku benne volt), de a router miatt nem volt kapcsolatom .
Pedig nem indult rosszul a Mig-3-as meccsThypoon Mk 1a-ra visszatérve, nekem még ugyanolyan fosnak tűnnek a 7,7-es MG-k, mint eddig . Mentem vele egy kört, háát nem mondok inkább semmit... Inkább az Mk 1B/L, ott van tűzerő rendesen (4x20 mm Hispano cannon, 560 ammo), ráadásul jobban emelkednek, mint a Bf-ek, a cannon-nal van is értelme fent harcolni
[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
válasz Francia91 #6195 üzenetére
Szintén bocsánat a lelépésért, de a pincébe bejött a víz az egész éjszakás/napos eső miatt, muszáj volt intézkednem.
Kipróbálom majd a Late verziót is belőle, csak az még stock és a fejlesztést nagyon tudom unni prémium nélkül
-
-
munnergep
senior tag
"Replay view interface has been significantly changed and improved"
Ezt várom a legjobban, remélem olyan lesz mint a wot replay-ek. Ha igen, akkor Gelesztaa replay-eket fogok kunyizni, had tanuljak kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest