Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
válasz JackFeryll #3500 üzenetére
Köszönöm!
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
munnergep
senior tag
Másik: "okosan" szeretnék vásárolni, de hiába csinálom végig oroszul a folyamatot, akkor sem enged fizetni (mastercard). A hibaüzenetet már nem értem A .ru -ról kell indítani gondolom (credit carddal) .
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
munnergep
senior tag
Bocs, lejárt, de tárgytalan a fenti kérdés, mást sem engedett a kártyámról fizetni, pedig kb. 4000x fizettem róla mindenhol és pénzt is tettem rá....
-
PAtr0n
addikt
válasz munnergep #3502 üzenetére
Ment privát...Szerk:
Akkor a privát is tárgytalan Van úgy hogy biztonsági okokból letiltják a kártyádat, de másnap már tudsz vele vásárolni. nekem ezt a Citibank csinálta, amikor 3x egymás után vásároltam 1 nap. Aztán telefonon megbeszéltem velük, azóta ilyen gondom nincsen.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Eagle16
addikt
Tankoshoz CBT kódot ad: [link]
Kipróbáltam, működik. A gaijin oldalán kell beírni a kódot, nem a WT-én.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
donmackó
addikt
Láma kérdés:
Miért osztogatják a kódokat?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Skyhunter
őstag
Valaki pls, hogy akkor melyiket kell leszedni a Ground Forces-hoz, harmadikat töltöm de egyik sem az...
-
Colos1
őstag
Meglett a KI-61-I-KO. Azt írja, hogy van benne 2 db 7,7 mm -es géppuska, meg két 12,7 mm -es gépágyú, 800-800 lőszerrel. Azonban ha lőni akarok a gépágyúval, azt mondja "no cannon this aircraft", viszont a géppuskában van 1600 lőszer, és úgy darálta szét az enemyt, mintha 12,7 mm-es lenne.
Nálam van a hiba, vagy bug?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Expendable
aktív tag
Hali. Nem maradt véletlenül valakinek egy "felesleges" Ground Forces CBT kulcsa? Lemaradtam a give away-ról
-
Mister_X
nagyúr
válasz Expendable #3529 üzenetére
Én is lemaradtam mindről. Sebaj, nincs egy hét sem a fizetésig, az a pár rubel nem fog fájni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Colos1
őstag
Valóban... De legalább már értem, hogy miért daráltak vele mindig le
Mellesleg meg kell jegyeznem, hogy abszolute nem ismertem a japán gépeket, és mindig azt hittem, hogy fejletlen vackok. Aztán már a Ki-10 -nél elkezdtem gyanakodni Kb. 2 napomba került, mire találtam a neten elég infót, mert "a történelmet a győztesek írják", és a hamburgerzabálók meg a tejjel teát vedelők nem dicsekszenek vele, hogy eleinte csak kővel dobálták a japán repcsiket
Még a háború végén is fejlettebbek voltak - a németekhez hasonlóan -, csak nekik sem volt már nyersanyag...Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
RG4L
őstag
Ezeket most találtam
What do really you call a P400?
A P40 with a Zero on its tail!One FW says to the other, "Hey, did you know that fighter back at the airfield?" The other replies, "Oh yeah, he's my BF."
Better call me a Zero cause I'm on fire tonight!
War Thunder: Gelesztaa
-
Eagle16
addikt
-
nemeth989
senior tag
Lenn egy kérdésem. Tegnap sikerült GF keyt szereznem, úgy tudom, hogy ugye egy rendszerhez van kötve a key. Tehát ha én jövőhéten beszerelem az új vinyóm, akkor nem tudok a GF-el játszani többet? Természetesen win újratelepítés nélkül, mert letöltöttem már, csak nem jelentkeztem be még eddig.
Esetleg valami felvilágosítást, hogy működik a dolog?RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Eagle16
addikt
válasz nemeth989 #3535 üzenetére
A hardware-hez meg a rendszerhez semmi köze nincs, ha beírod a kódot amit kaptál, akkor megváltozik a rangod a WT fórumon, Ground Forces teszter leszel, és onnantól beléphetsz a felhasználóneveddel a játékba amikor éppen megy a szerver. A kód az online acc.-hoz tartozik, szóval azt nem tudod érvényteleníteni sehogy sem, windows újratelepítéssel sem.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Skyhunter
őstag
Ma mikor lesz GF teszt szerver? Hiába kattintok játékon belül a linkre, error van.
-
csaabz
őstag
Hello!
Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és lenne egy kérdésem.
Az orosz vonalon megyek és kifejlesztettem az SB 2M100 könnyűbombázót. Azaz a "Research-ben" az alatta levőt is ki lehet fejleszteni.
De ha rákattintok erre a repülőre ugyanitt, egy kis legördülő ablak jön elő azt mutatva, hogy ennek a típusnak további 3 változatát ki lehet fejleszteni. Kérdésem az, hogy megéri kifejleszteni ezeket? Mármint a leírása/adatai alapján mind a 4 gép teljesen ugyanolyan (!!)
Amennyiben ugyanolyanok, nem nagyon érné meg azt a rengetek xp-t és kreditet rájuk áldozni.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
PAtr0n
addikt
Vettem észre, rothaggyon meg Látszik, hogy még csak nem rég készültek el vele, elég vicces hibái vannak.
Más:
Ma 8 csatából kb. 5 vagy 6-on mindig az ágyúmat kúrták szét 1 max. 2 lövésből. Az egyiken konkrétan kinyílt a cső vége mint a tubarózsa. Nem is a forgató és magasságállító mechanikát, hanem konkrétan a csövet ütik ki állandóan, már rohadtul elegem van. A Tigrist meg oneshotolja mindenki. Dühítő volt ez a mai nap, megyek is dolgozni.csaabz:
Igazából mindig meg nézni, hogy adott variánsok rendelkeznek e valami plusszal. Akár jobb motorral szerelték e őket, vagy esetleg több benne a gunner, vagy több bombaterhet vihet stb... Mindig jól nézd meg az adatlapjukat! Vadászoknál általában jobb fegyverzet társul a későbbi variánsokhoz. Én mellesleg maximalista vagyok, minden gépet kifejlesztek, még akkor is, ha nagyon ritkán repülök csak vele. Ha nagyon előre akarsz sietni a Tierkben, felejtsd el a WoT-os beidegződést, itt a magasabb Tier egyre kínlódósabb szerintem Az igazi Fun a T2 és T3 véleményem szerint."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
munnergep
senior tag
Ma végre kipróbálhattam a tankos részt. Öt perc után meguntam a célkereszttel lövöldözünk piros feliratok felé játékot... kifejlesztettem a T-50-et és irány a közelharc.
3 órán keresztül gyűrtem és azt kell, hogy mondjam:EZ ODAB@SZ.
(Wot uninstall megtörtént)"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Fel
addikt
Ebben a patch notes-ban nem látszik, de valamit nagyon megpiszkáltak a mostani GF CBT kliensben a repülőgépek fegyverzetén.
Su-2 M-82-vel repültem egy kicsit, és gyakorlatilag képtelenség volt vele rendesen lőni.. 500m-re állítottam a 4 db 7,62-es géppuska "összetartását", de még ebből a távolságból is csak kínkeservesen sikerült egy-egy telepített AA-t kiszedni... Akkora lett a szórás, mintha folyamatosan rángatnám a gépet. És mindezt 4 kis kaliberű géppuska műveli. Mit tudhatnak, akkor a nagyobb fegyverek...?
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Th1sN04ll #3547 üzenetére
Tudom, de néha késő, és már ki is filézték szegényt. Főleg a tetyves KV-85-öket utálom, azok mindig megtalálnak. De ez a gun barrel sérülés tegnap kicsinált, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy mindig szétk*rják a csövet?
munnergep:
Én igazából majd a simulator battles-ra leszek kíváncsi, amikor nem lesz ám marker a fejed felett, szóval nagy szerepe lesz a rejtőzködésnek. Persze lehet majd camp-viadalnak hívni, de biztos lesznek olyan pályák, ahol nem lesz dús növényzet.
Amúgy meg na ja... WoT maradjon azoknak akik igényt tartanak a vicces dolgaira. Most jön majd nekik valami HD texture pakk, már most megy a sírás, hogy mennyivel csapja majd fel az amúgy is magas gépigényt. Mellesleg a linkelt képek alapján nem ájultam el, a WT még mindig magasan alázza.Fel:
Érdekes, kipróbálom valami szárnyas csodával én is, kíváncsi vagyok tényleg nagyon belepiszkáltak e..."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest