Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Nincs ezzel semmi baj ez a DX betegsége..
Bárcsak Wot is használná a többi magot... De azé még odébb van, mivel a csodás Wot fejlesztői visszafele gondolkodnak.. -.-
Először jönnek a HD textúrás tankmodellek majd a fizikailag rombolható házak meg stb...(havok), majd a többmagos támogatás..
Persze hagy szenvedjen az user fizika meg minden egy magon.. Szerintem először kéne a multicore..Itt meg legalább van, meg dx11-is. Amit Wot talán majd 10 év múlva fog látni ha szutyok bigworld motort lecserélik..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
PAtr0n
addikt
válasz Th1sN04ll #2550 üzenetére
Na igen, már csoda ha egy játék legalább 2 magot rendesen dolgoztat, pedig már lassan 10 éve léteznek többmagos rendszerek.
erikke17:
A WoT egyre inkább vicc, a Havoc-al meg a fizikával hülyítik most a jónépet, holott már tényleg a multicore támogatást kéne erőltetni. Nem is a nagy felbontású textúrákkal lesz a baj, mert azt egy az egyben a GPU kezeli, hanem a fizikával. De nem baj. Végre elértem, hogy fix 40-50fps között menjen a játék (Xeon E5440 + R9 270), mire kiélvezném, újra 25-30 lesz"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz Th1sN04ll #2554 üzenetére
A durva az a WoT-ban, hogy van olyan pálya még mindig ahol 100%-on az első mag, a GPU meg alig 40-45%-on, mindez 30fps mellett. Amit előbb kitettem még egy jó esetnek mondható, 70-80% GPU kihasználtággal kb. 40-50fps-el
Igazából ha a Havok, 2 magot már használ, azzal is előrébb vagyunk, mint a jelenlegi motorral, igaz ott meg megnő a fizikai számolás. Majd meglássuk, vak is aszonta.Cseri0058:
Lassan elkezdem az amcsikat én is, eddig csak őket hanyagoltam,a többiekkel már T3-T4-ben vagyok többnyire. A levegőkobrát sokan szeretik, kíváncsi vagyok mit tud."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
JackFeryll
őstag
válasz Francia91 #2557 üzenetére
AB-ben emelkednek mint a szél, RB-ben meg abszolút nem.
A Kingcobra elég lassan lő, felesleges sorozatot lőni vele (amíg egy Yak-al van értelme egy rövid sorozatnak ha fordulnak előtted).
Ellenben a Kingcobra a zuhanás királya, nincs olyan gép ami jobban gyorsul/zuhan mint a P 63.
Ha volt elég energiád akkor nem tudnak utolérni te viszont bárkit utolérsz. -
Fel
addikt
Ez a War Thunder topik, ugye?
-
Revolit
senior tag
Ti hogy vettetek orosz lapról aranysast? Én rámentem, és rupelből hirtelen Ausztrál dollár lett, ráadásul nincs paypal lehetőség.
-
JackFeryll
őstag
Ezüstöt tekintve hogy álltok ?
Én prémium mellett is folyamatosan kifogyok. Fejlesztéshez meg kell venni mindent és ez teljesen kikészít anyagilag. Pedig a legtöbb gépet nem is használom. Aztán ha valami használok akkor alaphangon +300 ezer elmegy a képzésükre. -
PAtr0n
addikt
válasz JackFeryll #2565 üzenetére
Szarul mint te. Most hogy belehúztam a fejlesztésekbe, meg prémet váltottam, nincs már 150k-m se. Úgy ahogy írod, nagyon drága ha mindent kimaxolsz. Inkább klimaxolj
Amúgy a legtöbb pénzt a kvalifikálás viszi, de nem bírom ki hogy ne tegyek rá ha felajánlja az adott géphez a mesterképzést. Arról nem beszélve hogy sok pluszt ad, főleg bombázóknál.
Nem marad más, csak a farmolás a pikk-ász gépekkel. Nem is tudom, hogy teljesen le lehet e állítani gépfejlesztést, mert ha túl sokat játszol (főleg prém alatt), előbb-utóbb hipp-hopp bedobja, hogy hé bazm*g új gépet fejlesztettél ki, vegyed csak meg horroré!Revolit:
Az engem is érdekölne[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz Revolit #2564 üzenetére
Megvan. A lényeg az, hogy maradj orosz nyelven, mert ha váltasz, átirányít egy másik régió szerverre, ott meg automatice a pénznem is változik. Bár nem vettem, de már a fizetési szakaszig jutottam és rubelt számolna. 5000-el aranysassal teszteltem, így 799rub lenne. Az ne zavarjon hogy előtte AUD-ot írkál mindenhol.
-
Revolit
senior tag
Igen, az meg volt, hogy nem szabad nyelvet váltani, de chrome-al lefordítottam, mert az oroszom mégis csak kopottas kicsit (elkophat az ami sose volt? ), és valamiért AUD-ra fordította pénznemet. De visa fizetésre rámentem, és kéri bankkártya adatokat, 440.05 RUB-ot ír (2500 szeretnék venni)
Szóval asszem veszem is
-
-
Szőrös
veterán
válasz JackFeryll #2568 üzenetére
Ha a kifejlesztést el tudod indítani rajta akkor már aktív lesz a teszt repülés is.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Francia91
veterán
Brutális ez a Ki-102 az 57 mm-es ágyúval
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Cseri0058
őstag
válasz JackFeryll #2561 üzenetére
hát nem tudom te milyen aircobrával mész, de nálam speciel rb-ben mindig én vagyok legelöl és a legmagasabban! szóval nagyon jól emelkedik és elég gyors is
más:
ahogy nézegettem a repcsikel rá kellett jönnöm, hogy tűzerőben ezek a spitek eléggé gyengusok. az elején nagyon élveztem velük menni, de most már annyira nem. ezek az aircobrák viszont nagyon bejönnek. most az a célom, hogy meglegyen az összes cobra
azután szerintem elkezdem az oroszokat mert azoktól egyenesen rettegek[ Szerkesztve ]
-
Revolit
senior tag
válasz Cseri0058 #2576 üzenetére
Én imádom az oroszokat, de kár, hogy velük kezdtem, mert a többiek szánalmasak Lagg meg LA után LA-5 a kedvencem. Ha nem vesznek észre, és 3-400-re megközelítem ellent, akkor köpök kettőt és szia!
Mindenki isteníti itt amcsi gépeket, én meg nem bírom rávenni magam, hogy folytassam, mert még csak tier1-ben vagyok, de iszonyatosan gyengék azok az amcsi gépek... annál már csak a német tier1-ek rosszabbak, de ott legalább van egy jó attacker meg egy HE-111, amivel szét bombázom egész pályát Elég durva, hogy 2t bombát elbír tier1-ben
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Cseri0058 #2576 üzenetére
Hát... rettegjél is, mert az összes Tieren végig szakítanak. Az 1-es Tiert egyértelműen uralják az I-15-ökkel, meg a Csajkákkal. Nekem a LaGG-ok a kedvencem, a motorzajukba egyszerűen bele vagyok zúgva, a többinek összetéve se imádom úgy a hangját mint a LaGG-nak. De az IL-2-est tuti szeretni fogod, igazi halálosztó. A Mig-ek és Yak-ok számomra öszvérek, azok is nagyon jók, de nincs egyediségük. Persze nem a Jetekről beszélek.
-
Francia91
veterán
Yak-9T és 9K szintén brutál gépezet a 37 és 45 mm-es ágyújukkal
IL-2 is tényleg jó, bírja a kiképzést a VasGusztáv
Amcsikat én nem annyira csípem. Tűzerőben rendben vannak (aránylag), de fordulékonyság és egyéb kezelhetőségben nem brillíroznak (az én szempontomból persze)(#2574) BreeZeRr
Akkor képzeld el a HS-129-est a 75 mm-es ágyúval... Bele sem merek gondolni . Most a németeknél az fejlesztgetem kifelé[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
válasz Revolit #2577 üzenetére
Na igen, a fricceknél T1-ben a He-111, és Bf-110 az überbrutál. Sokszor volt AB-ben hogy a sok duplafedeles papírsárkány közé bejött az ellen egy BF110-el. Mindenki azt üldözte, csupa lyuk volt már, de még mindig repült. Oda kicsit OP a drága. De az a durva hogy T3-ba is simán elfér még, bőségesen elegendő a tűzereje oda is. De ez a He-111-re is igaz. Mondjuk oroszoknál meg a LaGG ilyen, az első verzióját is viheted bátran T3-ba, szakít ott is.
Francia91:
Tudom, hogy jók, csak nem állnak közel a szívemhez, nekem a LaGG a favorit, kár hogy T2 végétől már csak La van, az meg már más forma, más élmény
A HS-129-et én is fejlesztem már, de kár hogy a 75mm-es atomágyú csak a B3-mas verzióján van."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Szőrös
veterán
válasz Francia91 #2579 üzenetére
Az B3-as Kacsa igazából elég felesleges gép mivel a B2-es Kacsán lévő 30 milis löveg HVAP-T lőszerrel bőven elég a harckocsik ellen.
Ráadásul az a 75ös baromi nagyot rúg , kevés hozzá a lőszer is szóval a használhatósága igencsak megkérdőjelezhető.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Mister_X
nagyúr
Reggeli goldhajhász turnusban ki lesz ott?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
munnergep
senior tag
Kemény 100 goldot sikerült összekaparni 8 meccsből.
Első meccs győzelem,
2,3,4,5,6,7 bukta (bomber medál mindegyiknél)
aztán a 8. végre valahogy összejött.Teljesen olyan érzés volt, mint mikor a wotban van valami akció. SENKI nem volt képes egy kicseszett földi célpontot sem lőni. De az égő bombázó után nyolcan is kavartak.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
ferero
tag
válasz munnergep #2584 üzenetére
nekem 200-at sikerült össze kaparni. utolsó 1 órára csatlakoztam, mázlim volt. szinte domira rakott be végig. az meg hamarabb lemegy mint egy sima meccs. IL2-es YER2-es hozta a hozzá fűzőt reményeket, fighterekhez még túl álmos voltam. néhány korán kelő Magyarba is bele botlottam
[ Szerkesztve ]
"Taurus"
-
Cseri0058
őstag
Lenne 2 alapvető kérdésem:
1. ha ab ben újratöltök a maradék lőszer ami maradt azt ki kell fizetni?
nem tudom érhető-e a dolog
2. ha veszek egy új gépet és átképzem rájuk a legénységet vesztenek valamit a szintjükből? -
mikrosuttii
aktív tag
válasz munnergep #2584 üzenetére
Egy csapatban minden játékos ugyanúgy hozzájárul a gőzelemhez.Hogy ha te épp azt gondolod,le szedsz néhány tankot,de vannak mögötted,és az ellenfél mögött van a csapattársad,akkor csinálja azt,amit te is,hogy földi célpontot lő?Ezzel csak azt akarom mondani,hogy mindenki máshogy fog hozzájárulni a csapat győzelméhez.És egy csapatban mindenki,bármit csinál (kivétel,ha direktből le zuhan,ha saját csapattársat lő le,stb.) azzal már hozzá segítette a csapatát a győzelemhez.
Mondjuk nekem tegnap szerencsém volt,elég jó emberekkel rakott össze.Ha már ketten-hárman ki szedtünk 10-10 tankot,akkor király volt.A többiek addig foglalkoztak a repülőkkel.
-
PAtr0n
addikt
válasz mikrosuttii #2591 üzenetére
A legnagyobb baj jelenleg a játékkal szerintem, hogy AB-ben nincs "last plane standing" játékmód. Nagyon-nagyon ritka, hogy úgy fejeződik be a meccs, hogy az ellenfél vagy a saját gépeink elfogynak, sőt mondhatni csak T1-ben fordul elő. Nagyon tud dühíteni, hogy azért nem tudok érvényesülni igazán, mert még nem lőttem le gépet, mert mondjuk előtte pont a földi célpontokra koncentráltam. Mindig akkor van vége a meccsnek amikor már belejönnék, épp ráfordulok egy gépre, zsíros célpont, erre "let's head to base" Anyád. Főleg nagyobb Tierben flusztráló, hogy durva bomberek 2 perc alatt lerendezik a bázisokat, oszt vége. Annak szerintem semmi értelme, hogy mindenki bombert hajkurásszon, hogy ne legyen olyan hamar vége a pályának. Ha már AB, akkor legyen last plane standing is. Kicsit feldobhatnák az AB játékot, mert a jelenlegi 2 játékmód édeskevés. Én személy szerint raknék bele Assault játékmódot is a régi UT-k mintájára. Lenne egy csapat aki valamit véd, meg lenne a másik aki támad. Adott időn belül kéne több kárt okozni a másik csapatnak, aztán forgás. Lenne ötletem, hajjaj.
-
Revolit
senior tag
-
Kotomicuki
senior tag
Azért ezzel a He-111 istenítéssel vigyáznék: a leggyengusabb gép (lassú, törékeny), még egy E-1-es is szétcincálja a 4db 7,62-esével, nemhogy egy-két 20-30 mm-es...
Próbálj meg vele T3-ban botorkálni, ahol már fölötte jönnek vele szembe a vadászok és eléggé necces elérni, akár csak egy pillbox-ot is, nemhogy bázisokra ráfordulni (AB)!A németeknél sok jó gép hiányzik még, ami valóban T3-ba illene: He-177, Ju-388...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Dictator^
veterán
Most kezdődik az event, de nem tudok belépni. Lol
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
munnergep
senior tag
válasz mikrosuttii #2591 üzenetére
Tudom mi az a csapatmunka.
Most nem az volt. Ennyi.[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Francia91
veterán
Nálam már műkszik!
-
bandiras2
senior tag
emgem csata után vágott ki.még befértem a 15:00 kezdésbe, de természetesen vereség. Persze. Ha csinálok is valamit, kikapok. ki fogom most majd próbálni: Kilépkedek kezdés után, garantáltan megnyerik az eddigi tapasztalatok alapján, pillanatok alatt meglesz a 7 win.
1 perc alatt kaptunk ki WTFlol???
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest