Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Asbee #8542 üzenetére

    Megtaláltam. Nem tudtam, hogy az olyan szivattyú, mint az enyém. :DDD Jelenleg elég a default, majd azzal akkor foglalkozok ha meglesz a végleges felállás, ha egyáltalán kell foglalkozni vele.

    A képen a második csati kell a kimenetre? És miért olyan vékony az a vége? Annyira szűk a szivattyú menete az 1/4-hez képest? Hát az úgy marha ronda, nekem nem kell ilyen vastag cső. Elég a 11/8, az is azért hogy kicsit jobban tartson a 10/8 helyett.
    De ez a beömlőcsonk kell, a tartály helyett. De abból is 11/8-hoz való, nem tudom milyen menet ez, mintha G1/8 lett volna ha jól olvastam.
    Valami burkolat van amúgy ehhez az elejére? [link] Mint itt ez a szürke rácsos.

    És akkor gondolom a blokkoktól függően, amik G1/4-esek lesznek kell majd olyan csonk egy szatyorral ami 11/8 és ilyen menetes anyarátekerős, nekem ez tetszik, nem a sima ráhúzom a csövet és kész. Jól sejtem, hogy egy vagyonba kerülnek ezek a kis kuki csonkok?

    Hollanderes. Közben utánanézek a szakkifejezéseknek, mert még eléggé paraszti a megfogalmazásom. :U 500 és 750 az egyenes és a derék. Ajjajj, igen ez jó pár ezres lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák