Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz proci985 #78906 üzenetére

    Én személy szerint csak az Asrockról tudok nyilatkozni, kb 1.5 hete kérdeztem meg amikor szemeztem a baromi jó áras PG verzióval, de egyértelműen az volt a válasz, hogy gari ugrik, így ezért el is engedtem az Asrockot.
    Utána kezdtem el nézelődni inkább 4080/4090 vonalon, és lett végül Zotac, mert itt nincs matrica, illetve 3+2 év a gar is, szóval most én jó ideig letudtam a VGA kérdést.
    Most amúgy kicsit még ekézem is magam, hogy kellett e a 4090, mert a héten itthon is jó pár nagykerben esett a 4080-ak ára is, és pl ugyanezt a Zotac Trinityt 4080 esetén már 400+áfáért meg lehet venni, és a 4090 meg 530 volt, és hát ha nettó ha nem, azért 130K felárat nem ér szerintem pluszban. Az a monitor árának több mint a felét de legalább a felét már fedezné. Viszont a 16GB ram miatt meg nem bántam meg (ezzel nyugtatom magam :D ) mert mint mondtam 4-4.5 évig most VGA marad, és lehet majd csak 6xxx-re lesz váltás de az még nagyon a jövő.

    Visszatérve az XFX-re, a legtisztább ha írsz a supportnak egy kérdést, mint anno én is az Asus esetén, és akkor ha bármi akadékoskodás lenne, akkor ott az email, meg tudod mutatni, hogy ezt mondtátok anno.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák