Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- World of Tanks - MMO
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz KAMELOT #60726 üzenetére
Biztos igazad van. És valószínűleg nem lesz sikeres amit szeretnék, de a legtöbb infó szerint a 9900K-nál a mag és a kupak külső felülete között tekintélyes dT keletkezik a forrasztás ellenére is, azt semmiféle külső hűtéssel nem lehet érdemben eltünteti, ezért kupaktalanítanak sokan. Sokan? kevesen? Nem tudom.
Nálam adódott egy probléma, ami megoldott az allcore szorzó csökkentéssel és léggel. Játék alatt nem melegszik, sosem megy 50-60% főlé a cpu kihasználtság. Itt el is lehetne felejteni a sztorit, mások is visszafogják a procijukat, mert throtlingol. Vagy észre sem veszik, ha nem hajtják ki.Azt is elfogadtam, hogy "újabban" az intel TDP a base frekire vonatkozik, nem az allcore turbóra, de akkor is bosszant, hogy nemhogy OC-nál, de a gyári határértékekkel is probléma van egy prime95 alatt. Másnak meg megy 5,3-al.
Nekem ne throttlingoljon... inkább megkupakolom. Ilyen ez.
Nem kell benne az ésszerűséget keresni. Egy hobby projekt, amihez néha kérem a véleményeteket mert a víz főszerepet játszik benne.
Hasznos infókat kaptam itt is. Az is hasznos amikor lebeszélnek róla.
.
Ja.. kompresszor helyett van(megint lesz) peltieres hűtésem . Ezzel környezeti hőmérséklet +2..3 fokig le tudom vinni a vizet. Nagyon alá nem érdemes menni mert akkor kezdődik a harmat képződés gépen belül. (párakicsapódás)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB (5év garancia)
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - ELADÓ! 9.990.-
- Eladó garanciás ASUS Fan ROG RYUJIN III 360 ARGB White vízhűtés
- Processzor vizhűtés Cooler Master
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest