Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyb00

    aktív tag

    Vizes cuccokról képek, és vélemény Barrow, Koolance, Heatkiller, EK

    https://photos.app.goo.gl/hDyGk1wRe6PR69679

    Barrow fitting tényleg jó minőségűek, talán az O gyűrűk kicsit gagyik, gyengébb a minősége, de egyáltalán nem rossz. A festés gyenge, könnyen lejön. A 90 fokos elemekben van egy rész ami a víz ellenállását növeli, az egyik irányból fúrva van a csatlakozó, és a furat és a kanyar részben van egy 15% kitakarás, nem tudom jobban elmondani, a képeken lehet látni. nincs meg a tiszta kanyar mint mondjuk egy kézzel hajlított csőben. Nem vettem most másik fittinget így nem tudom milyenek a drága gyártók.

    Koolance gyors csatlakozó, ez nagyon durva minőségű, kioldáskor szétpattan, így esélye sincs a víznek kifolynia, szerintem elég nagy az ellenállása.

    Heatkiller tube 200, nagyon szép, jók az anyagok.
    Csatlakozás egy hulladék, a képen látjátok, hogy a G1/4-es csati felől szar az "illesztés" ez is fúrással készült és nincs elég mélyen befúrva, megint extra ellenállás. Egy ilyen drága terméktől elvárnám, hogy ez meg legyen csinálva rendesen!

    EK DuraClear cső nekem csalódás, arra számítottam, hogy valóban clear lesz, hát nem az! 1500/méterért nem tudom mennyire drága.

    Barrow VGA blokk, A héten talán az is felkerül,

    CPU blokkon a 2 fitting csatlakozására mondjatok valamit, (Utolsó pár kép) kell azt még húzni, mert látszik a gumi, és nincs nagyon meghúzva. Nem is nagyon tudom mert ott a másik csati.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák