Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Plasticbomb #57234 üzenetére

    GPU Blokk: Kezbe fogva, ranezesre, megvizslatva szimpatikus erzest kelt, nem merul fel az erzes, hogy szar. Akinek van VEGA viz alatt backplattel, marmint ek backplattel, hogy van a felfogatasa az ek backplatenek? Mondjuk azt nem vartam, de a ledhez van a csomagban sajat kontroller is, plusz ventiket is tud kezelni, de azt majd meg kivesezem.

    CPU Blokk. Hatalmas. Elvileg AM4 kompatibilis (Asus Crosshair VIIrel van demozva), de ahogy kezbe vettem, egybol az fordult meg a fejemben, hogy ez Threadripper meret. Ez igaz is, ez a blokk AM3+-AM4 es TR4 foglalatokra egyarant mehet.

    Radik. Itt kicsit felemas erzesem van, de leginkabb csak azert, mert sulyban valahogy nehezebbre szamitottam. Elvileg rez es bronz, de az elso radik a kezemben, s olyan pehelykonnyunek erzem oket. Furcsa. Ahogy belenezek rez szinu, de ugye az ugy nez ki meg nem jelenti azt, hogy az is.

    Pump+Res kombo. Tetszik, ahogy most megvizslattam nincs tores repedes nyom, kellemes a tapintasa az anyagoknak, nincs muanyag erzesem. Tobb ki/be menet an rajta, mint szamitottam, 2 pumpa magassagban oldalt alul, 2 a felso reszen oldalt 1 a tetejen. Kulon molex tapcsatija van, alaplap pwm jel es rpm dugo kulon.

    fitting: tomito gyuru a helyen, nem lotyog, nem erzek semmi kiallo eles fem darabkat ahogy forgatom oket a kezemben, szepen van megmunkalva, ez ismegkapja a tetszik plecsnit.

    Kovetkezo, hogy akkor megrendelem a maradek hozzavalokat, kitisztitom( ahogy elneztem a jetplateket van ott nemi megmunkalasbol hatramaradt reszelek) osszerakom, jaratom kicsit magaban, s aztan megy a GPUra elso korben, aztan megjon az alaplap processzor ram trio, s brutalisan jol fog kinezni. Az egyetlen, amin most agyalok, hogy ha Ek backplatet rakok akkor az elrejti a GPUTachot, amit en pl szeretek oda oda pillantva leolvasni, hogy megis a hardware szerint milyen terheles van rajta.

    Ezen most agyalok, mert elfeledtem. Ami biztos, hogy nalam desztillalt viz lesz, en nem akarok semmilyen szinezett vackot a korben, atlatszo csovekkel szeretnem megvalositani. Amit elfeledtem, hogy mit kell a vizbe rakni, isopropyl? Teljesen elfeledtem. Illetve melyik csovek ajanlottak? Ezt a par maradekot aquatuningrol szandekozom megrendelni.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák