Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Puma K #50729 üzenetére

    ha uresben nem akarod hogy menjen a venti arra a monsta total alkalmatlan, arra egyedul a mora / nova alkalmas a kialakitasa miatt (gyk mindketto radiator a lakasbeli ertelmeben).

    ventik tekinteteben a TY147et ganyolni kell bar ahogy nezem a hazon legalabb felul sin van, a 200as Noctuat meg nem fogod tudni hova rogziteni ugyanezt a kepet elnezve. marmint persze, a gyorskotozo/furo megoldas, de a tetoben nem vagyok biztos, hogy elfer.

    TY14x remek darab, nekem is van itthon ket 140, csak eppen radiatorra a kialakitasuk miatt nem jok, hiaba remek a motorjuk es pwmkent 300-1300rpm kozott allithatoak amivel az egyik legjobbak voltak meg par eve a piacon (SFlexeken szocializalodtam). potencialis problema megintcsak a rogzites a radiatoron / radiator felfogatas. ganyolassal persze majdnem mindent meg lehet oldani, de ha vizzel nincs sok tapasztalatod az mar regen rosszul kezdodik, ha a ventik es a radiator felfogatasa egy kotegnyi spacerrel es washerrel indul.

    felulre a monsta biztos nem fer el ahogy nezem, elol egy 420ban nem vagyok teljesen biztos, hogy meg oke, foleg, hogy valahova egy pumpat es egy tartalyt is be kene tolni a rendszerbe, meg a VGAnak is be kene fernie.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák