Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Megint a segítségetek kellene, ezzel tudnám hűteni egy 6850 vramjait? Nem találtam semmit róla az interneten, a google most nem volt a barátom
-
Zealot80
tag
válasz robi baggio #4799 üzenetére
Probalhatsz ezek kozul is a vidkaritol fuggoen
http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga.html -
őstag
Persze hogy el fogja bírni a procit. De egy slim / 3cm / szimpla radival nem lesznek jó hőfokaitok.
Azt a radit nagyon meg kell szellőztetni....Egy abból a pénzből vett léghűtéssel sokkal jobb teljesítményt lehet elérni...
vtomi2
Nézd az FC blokk csak a legjobb kártyákra érdemes megvenni hiszen nagyon sokba kerülnek. Előfordulhat valami raktársöprési akció ahol olcsón be lehet szerezni, de nem érdemes erre tervezni.
A másik meg egy olyan kártyát nem biztos, hogy megéri vízzel hűteni. Gondold el hogy azzal nincs több fpsed és még nagyot is buksz ha le akarod cserélni a kártyát hiszen az FC blokk nem jó másra.
Gondold át annak a lehetőségét, hogy a kártya + FC blokk árából lehet kapsz egy tunning léghűtős jobb kártyát.[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
aleister
veterán
Az tudja valaki, hogy a Corsair H40-nél és H60-nál hány watt a qmax?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Miért?
A jelenlegi Mugen 2-öm helyett bőven megtenné egy H40 is. Zajban ugyanott van. Viszont helyben ég és föld. Láttam működés közben ilyet, és teljesen rendben volt hűtésteljesítményben.Csak azt nem tudom, hogy Corsair legyen vagy a most debütált Zalman. A választásban sokat segítene, hogy mekkora a H40 és 60 hűtőteljesítménye.
A Zalmanoké 300-340 watt. Mondjuk ez sem teljesen világos előttem, hisz ekkora TDP-je sosem lesz egy procinak.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Most alap órajelen ketyeg. Sőt, még a CF második tagját is kivettem, mert egyelőre nincs szükségem nagy teljesítményre.
Ez az egybevíz inkább praktikussági okokból lenne fontos. Jelenleg egy ram bővítést sem tudok megcsinálni annyira rálógnak a lamellák az mbo-ra.
DigitXT:
Igen, Elég marketingszagú értékek ezek, de arra jók, hogy egy körülbelüli sorrendet fel tudjak állítani a hűtők között.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
kovsol
titán
ti milyen folyadékot használtok amúgy ?
May the Force be with you!
-
őstag
válasz aleister #4824 üzenetére
Hát nézd marketing ide vagy oda a corsair H50 elég régi darab és egy premium léghűtés simán alázza. A megdöbbentő az volt, hogy a test után a felmelegedett víz visszafűtötte a procit.
Az egybe rendszerek a vízhűtés celeron/sempronjai, mind árban mind teljesítményben. Persze praktikus de nem nyúlhatsz hozzá ha zörög vagy kattog benne valami mert elvész a garancia. Én személy szerint H100 alatt inkább semmit se vegyetek azok közül.
kovsol
Innen kb mindent.
Én az aquatunnig előrekevertet.
Vannak akik a valvorine + desztvíz vagy aki még anticlorot is ad hozzá
Aztán még van fagyálló + desztvíz....[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
sestertius
őstag
Húzás nélkül azért egy vastag radis H70 nem rossz darab, ha jól el tudja helyezni az ember - de ventit kell venni rá alapból, kettőt, 14-est, nem 12-est. Akkor már az ára húzósabb, mint egy profi léghűtőé, a H100 áráról /ehhez is tanácsos ventiket venni/ nem is beszélve. Tehát elsősorban ár miatt olyan kategória, hogy jobban jár az ember, ha használt piacról összedob egy olcsó, de minőségi vízhűtést.
Én deszt. víz és tiszta szesz keverékét használom. Eddig bevált, de sajna cserélni kell majd, mert a MO-RA 3, amit beraktam, hiába mostam át, még mindig jön belőle a retek...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Pug
veterán
válasz sestertius #4828 üzenetére
Nekem meg csak 2 napja uzemel a H100-as, de a venticsere szuksegesseget en is erzem. Csak az a gond, hogy nem igen talaltam hasonloan magas legszallitasu darabokat (150 m3/h).
-
sestertius
őstag
-
Pug
veterán
válasz sestertius #4831 üzenetére
Sejtettem, hogy egyszeru fizika alapjan ez lesz a helyzet. Az a gond, hogy nem lenne baj az alacsonyabb legszallitas, ha 4 ventit tudnek feldobni a radira, de igy is alig fer el a radi aljan levo ventitol az alaplapi 8pines tap csat... nah most mi legyen
-
Ironhand
tag
-
apollo12
veterán
hali mi történt a subcoolingal??
-
apollo12
veterán
attól félek nem lesz ilyen neki [link]
-
SSJmeszes
senior tag
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
SSJmeszes
senior tag
Mekkora radi kellene egy 3930K hoz természetesen tuningal.
Meg egy 7970CF rendszerhez? 6 os elég lenne? Vagy kellene már a 9 es?De erősen gondolkozom azon, hogy csak a CPU t vizezném le..
Ott lesznek többnyire nyáron nagyobb gondok..A VGA ból legalábbis az egyikből stabil képhibák nélkül léggel csak 1,250V al sikerült elérnem 1160mhz t.
1,2V on meg már megy 1100Mhz vel. ami már elég CF ben.. Tehát így ezzel nem lenne, gond hőmérsékletileg..Ha csak CPU t vizezem, annak elég volna egy 3 as radi?
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz SSJmeszes #4847 üzenetére
Procihoz (tuninggal) egy Duplát ajánlanék, 60-as vastagsággal. Ha külön körre rakod őket, a VGA-knak elég lehet egy tripla 120-as, vagy egy Dupla 140-es. Természetesen ez is 60-as. Ha egy körön vannak, akkor az egésznek olyan 6*120 vagy 4-5*140 minimum. Feltéve, ha csendes üzemet szeretnél.
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest