Új hozzászólás Aktív témák

  • HollyBoni

    veterán

    válasz Joshi #35524 üzenetére

    Totál hülyeség amit írsz. Persze hogy próbáltam máshol a radit, és igen próbáltam mit bír ventivel, most is azzal működik, de ezt már leírtam 10x. Azért akarom kirakni az udvarra, mert ez a legjobb megoldás minden szempontból, és az ÉN vízhűtésemről van szó amit ÉN építek.

    Ez a padlás pince totál hülyeség. Pincébe nem tudom lerakni, padláson a hőmérséklet pedig ugyanúgy JÓVAL szobahő alá megy, szóval ha oda raknám szintén 3 napon keresztül kellett volna kérdezgetni itt, hogyan is menjen a dolog. Na meg falat is kell fúrni, és a pumpának is emelnie kell 2 métert, de hagy tudjam már melyik a legjobb megoldás a saját házamban. Nem tudom mi a bajod, de eddig ha jól láttam az összes hozzászólásodban csak okoskodsz, meg fikázol mindent.

    Igen, trollkodsz. És itt mégis milyen önállóságról lett volna szó? Rakjam ki a radikat -5 fokban, aztán áztassam el a gépemet? Ehelyett tényleg olyan nagy baj hogy kérdeztem? Olvassam vissza az összes archív fórumot? Hányan üzemeltettek itt kinti radit?
    Hihetetlen... Szerintem az lenne a legjobb, ha meglátod az avatarom átugranád a hozzászólásaimat. Én befejeztem.

    (#35537) Kbhont: Igen, szar a CPU blokkom. Kimegy a radi, az nem zárja ki azt hogy veszek új CPU blokkot, nem értem miért hiszi ezt mindenki.
    Nem, nem fogok belülre rakni ventit, mert NÉMA gép a cél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák