Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoula

    senior tag

    válasz proci985 #32435 üzenetére

    Szívesen!
    Ha kell, szólsz, nálam csak a helyet foglalja, olyan házam meg már tuti nem lesz,amiben 5.25 lesz. :R
    Phanteks-el nem nyúlsz mellé. Nagyon jó minőségű cucc, bár azért ha maximalizálni szeretnéd a radiátorokat, akkor azért kell egy kis vagdosás, de alapon is elég szép mennyiségű radit bele lehet tuszkolni.
    Amit megadnak méreteket, az önmagában megállja a helyét, de pl előlre 280/hátsó 140 és fentre 360 együtt már bajos lehet.
    Melyiket nézted? ATX EVOLV nagyon tetszik.

    Abba simán bepakolod a radikat, alulra elfér a DCP, két körrel meg elől az oldalfalra meg feldobsz egy D5-öt tartállyal.
    Mivel bentről nézve a hátsó 14es hely süllyesztett, arra azért figyelj,hogy oda csak úgy teszel radit, hogy venti van alatta. 140mm hely van, a radik meg 143 és felette vannak, így még én is filózom, hogy oda mit és hogyan tegyek, hogy a felső radival ne ütközzön.
    Mivel nekem elől padlótól plafonig ér a radi, a felső 280as radit buktam, 10mm kéne még illetve az első radi csatijai felül vannak, a 90 fokos csatik is 23mm magasak, abból is jobb lenne valami slim-ebb verzió, hogy el tudjam oldalra vezetni a csövezést.

    Valószínű az lesz, hogy fentre befaragok egy 180as-t és marad annyi helyem elöl/hátul, hogy elférnek a csatik, és ventivel befér hátra a 140es.
    Magasságra/ szélességre milliméterre pontosan elfér a 180-as,csak 4 lyukat kell fúrni a felfogatáshoz. :)
    A padló lemezen is kellett vágni, nem csak a radi miatt, hanem hogy el tudjam hozni az ablakos panel felé fullra a tartályt, mert középen takarja a gpu és nehéz feltölteni, illetve a bemenő csatit oldalra kellett emiatt tenni, de ott meg a padlólemez megint útban volt. Ha meg cserélek nagyobbra, akkor le se tudnám tekerni a kupakot.
    Majd megálmodom, hogy legyen.
    Nyilván ezeket a te radi konfigoddal és az ATX-es EVOLV méreti miatt megúszod. :)

Új hozzászólás Aktív témák