Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz proci985 #32343 üzenetére

    Na eldőlt valószínű milyen házam lesz.
    Ha minden igaz a jelenléted is besegített a döntésben kicsit. ;]
    Aprón olcsóbb lett a Switch 810, de még mindig drágállom és a 9kg-os súly kicsit kevésnek tűnik akkora háztól.
    H630 nem szellőzik jól, Fractalokba fentre vastag 360-as nem berakható, XL-be előre sem, R5-be pedig bukok minden meghajtóhelyet és ezek 30-40K közti házak. Enthoo Pro így hogy megvan a kiszemelt jó lenne, de nem tudom mennyire zajos és előre csak ODD hely kivételével lehet betenni a 360-as radikat + nincs csőnek kivezetés. Fent pedig limitált a vastagság. Luxe pedig már közel 50K-s kategória. 750D drága, de nem gyere be nagyon, mivel plexis és nem tudom mennyi levegő jut be elöl. Aindes AI8 még nincs itthon forgalomban, Enthoo Primo pedig 70K, Phantom 820 szintén ez a kategória.
    Szóval használt maradt számomra a megoldás. CM ACTS 20K aprón, Stacker 15K és régi mint az országút + sokat kell vele mókolni, hogy tetszetős legyen... oldalsó kör kivágás, plexi vagy valami takaró berakás, táp megoldása, radi kivágás fent + teljes porszűrőzés kiépítése. HAF-ok nem jönnek be formailag... lassan úgy éreztem olyan vagyok mint egy zsémbes vénember, de meglett a kiszemelt. Ha minden igaz 3-4 óra múlva nálam is lesz a ház. :))
    Egy kis kérdés. Cosmos kapaszkodójára ha 4 félbilincset teszek fel és arra rögzítek egy mora nagyságú radit az stabilan elbírja?
    Nem kellene akkor külön láb a radinak és a félbilincsekre akkora távtartót rakok amekkorát akarok és elvileg meg lehet csinálni, hogy könnyen oldható legyen róla...
    Véleményed?

Új hozzászólás Aktív témák