Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    Üdv.

    Lehet, hogy kicsit furcsák az igényeim, és lehet, hogy ez nem teljesen megvalósítható, de hátha.
    Adott egy I5 3570K, nem melegedős fajta, nincsen húzva, semmi, gyári hűtéssel jelenleg. Illetve van egy R9 290 ref kártyám, ami eléggé melegszik, ezen kívül még jó hangos is, úgyhogy a fő célom az ő lehűtése és vizezése. Nem szeretnék teljes egyedi vízhűtést, ugyanis kicsit drágának tartom.
    Egy Raijintek Tritont szeretnék a procira kötni, majd ezt + csövekkel rákötni a vga-ra is. Viszont többen mondták, hogy ez így nem lesz elég, több folyadék, tartály(?) és pumpa is kellhet még hozzá.
    Én ezt néztem ki: olcsó pumpa és tartály. Nem tudom, ez kiszolgálná-e már ezt a két dolgot, maximum még ez (ugye ez tartály, és pumpa egyben?) jöhet szóba, vagy ez, viszont ezt már csak külföldről, gari nélkül tudnám beszerezni.
    Egyátalán működőképes ez az elképzelés? Csak tartályt is elég lenne vennem, vagy pumpa is kell? A lényeg, hogy nem szeretnék túl sokat rákölteni, nagyon maximum mindenestül 40k, mert ugye még ott van a vga blokk is.
    Elnézést, ha nagyon sületlenségeket írtam, meg az elképzelés is borzalmas, nem túlzottan értek a vízhűtéshez. Viszont azlért gondolkodom kompakt+kiegészítés szetten, mert szerintem olcsóbb, mint egy teljesen egyedileg készített vízhűtés, és, ha csak annyira a mostani hőfokok is maradnának meg, de ez halkabban, én már annak is örülnék.

Új hozzászólás Aktív témák