Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Joshi #28716 üzenetére

    Lehet, hogy nem drágák, de szerintem egyiket se kapom meg 5.000 Ft-ért, ahogy ezt a házat. És akkor még szerencsétlenül is jártam, mert alkudtam már meg kétszer ilyen házra 2.500-ért, csak mire leegyeztettük volna, hogy mikor/hogy vergődjek át Budapest másik végébe, addig elvitték őket.

    Megnéztem azért, Phaneks-től egyedül az Enthoo Primo-ba férne be gyárilag a radiátor, ami "csak" nettó 450$, míg a Fractal-nak a Define szériája jöhetne szóba 30+ ezerért.

    Azonban mindnek csak a tetejébe lehetne rakni, amit én nem akarok, mert veszélyes. Direkt választottam olyan házat, amibe a tető megbontása nélkül is belel lehet tenni. Nem akarom, hogy bármilyen nyílás is legyen a tetőn. Ha mégis kerül rá valami, azok fillportok és vandál biztos kapcsolók lesznek, azok is csak akkor, ha az előlapon nem lesz hely.

    (#28717) KAMELOT: Ahogy DigitXT is írta, az a szenzor hőmérséklete, nem a házban levő levegőé. Nekem is akörül vannak, csakhogy a tetejükön ott trónol egy másfél cm vastag fullboard vizesblokk. Arról nem beszélve, hogy 38-40°C távol áll a melegtől. Az egyetlen tényleg meleg cucc a házban a RAM. De még ha 10°C-al is kapna többet a táp, akkor mi van? 90% fölött van a hatásfoka, vagyis ha az egész gép minden része csúcsa járna, akkor se kéne 60W-nál többet kivinnie egy 140-es ventivel... Arról nem beszélve, hogy ekkora terhelést sosem fog kapni egyetlen VGA-val, reális körülmények közt.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák