Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz ViZion #26766 üzenetére

    Nem, direkt nem olyat akarok.
    Nem akarok automata vezérlőset. Meg egyébként nem is tetszett, de mivel az volt az egyetlen automata így megvettem. De utána rájöttem, hogy mégse úgy működik ahogy én szeretném.
    Sima manuálisat akarok, vagy pedig szoftverből aprólékosan állíthatót mint pl az Aquaero. Csak olyanom sose lesz, mert a legalapabb 5 LT is 20k fölött van mire kézhez kapod és használtan se lenne olcsó ha valaha is lesz.
    Van itt aprón egy Bitfenix 7-ért ami szintén szoftveres ennek már baráti az ára, de az csak 10W-os az meg még sovány a DDChez meg mire pénzem volna rá úgy is elviszik.

    Akkor mikor a Kaze Servert vettem az volt az elsődleges hogy automata legyen. De mivel kiismertem a működését, rájöttem hogy ezek nem nekem valóak, egyik ilyen se. Félmegoldások. A manuális része rendbe van, csak olyan lett volna olcsóbban is meg olyan ami tetszett. Pl a Kaze Master Flat.
    Most az az elsődleges, hogy úgy nézzen ki ami tetszik is, 10W fölött legyen, tudjon spin up 12V-ot és olcsó egyszerű manuális. De persze ha kifogok egy ilyet olcsón mint ez a Bitfenix csak erősebbet, akkor örülnék neki, mármint hogy szoftveresen basztatható.

    Ja meg a másik, hogy sok csak 5V-ig vette le a feszkót, ez meg 0-12 fokozatmentesen, régen még ez is szempont volt. De most már nem annyira, mert az alaplap hűtése miatt mindenképp kell pörgetni a ventiket.
    Nagyjából ismerem az előlapi cuccosokat annak idején hetekig válogattam közöttük. A baj az árukkal van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák