Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Supr@ #24974 üzenetére

    Én is valami ilyesmire gondoltam. Egyenlőre csak a procira szeretném kipróbálni. A HDD-k valóban nem mentek még 40°C fölé, ez volt a legmagasabb érték, átlagban egyébként 35°C. Szóval ez így rendben van. A VGA-t nem akarom vizezni, garanciás nemistudom 2017 tavaszáig, szóval legfeljebb utána, de akkorra már az is "elavult" lesz, szóval lehet jön egy másik felső középkategóriás VGA helyette.
    Procit még nem akarom húzni, amíg így is mindent elvisz megerőltetés nélkül, egyszerűen nem látom értelmét. De később még jól jöhet ha rá lehet rántani pár tized GHz-et! ;)
    50-ből szerintem simán kijön egy tűrhető szett, Tody mestertől is kértem ebben segítséget, mit érdemes használtan beszerezni és mit fontos újonnan. Ebből egy ütős kombó simán kitelhet, ha azt nézzük, hogy előre összeválogatott "szerelhető kitek" sokkal drágábbak és kevésbé meggyőzőek.
    Alapból az érdekelne, hogy megérné-e vizezni esetemben csak a CPU-t épített vízzel? (Gyári víz nálam is felejtős.)
    Olyan dolgok érdekelnének, pl.: léghűtés örök, legfeljebb ventit kell cserélni, pumpa behalhat, átlagos élettartam x év, ilyesmi. :U
    Tudom, hogy egy fél vagyont el lehet költeni gépre meg vizezésre (nitrogénhűtésre) ;] , most raktam össze a konfigom, sosem költöttem még ennyit gépre. :))
    Köszönöm az eddigi tanácsokat.

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák