Új hozzászólás Aktív témák

  • norbalia87

    tag

    Homersekletben igen sokat nyernel foleg a videokartyan, amennyiben 2 olyan radiator lenne a rendszerben mint amit kapsz a csomagban.
    Igazat megvallva nem egy angol forumon olvastam, hogy vizepitesnel arra kell figyelni , hogy minden egyes lehuteni valo komponensre legalabb egy szimpla radiator jusson, ebbol kiindulva a te 360-as radid ami 3 single radinak felel meg elegnek kellene lennie a a cpu es videokartya paroshoz. De ez csak elmelet.
    En meg eleg uj vagyok a vizhutesben, de en egy huzott cpu-t gondolom 100w felett van a fogyasztasa es egy 780ti-t nem biznek egy darab 360-as radira.

    Az hogy push, pull, vagy esetleg szendvicsben lesz a radiator/fan kombo nem igazan szamit a hutesben(ez szinten az en velemenyem, de a szakik kijavitanak amennyiben tevedek)

    Most nezem az alaplapod, es latom hogy Noctua ventiket fogsz hasznalni. Amennyiben igazat ir az oldal a 0.6w-os fogyasztasaval meg akar egy fan csatlakozo is eleg lenne a 6 darab ventihez, de en SEMMIKEPPEN nem engednem mindet egy csatira.

    Hany darab Venti csati van a lapodon? 4-5?
    Fan splitterrel 2 venti 1 csatlakozora. (ha jol tudom az alap tartozek a noctua ventikhez)

    A viztartalyt siman felrakhatod fektetve a haz tetejere, ha mas megoldas nincs es nem akarsz a haztol megszabadulni.

    Vagy vehetsz egy single vagy double bay reservoirt, de ebben az esetben akkor mar felesleges az egybe kit-et megvenned.

Új hozzászólás Aktív témák