Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz JasL #21835 üzenetére

    A tartály után a szivattyú legyen és a szivattyú legyen alacsonyabban. Ahogy a vizet beleöntöd a tartályba könnyen a szivattyúba folyik. Kb ennyi, a többi már mindegy ahogy tetszik. Nem lesz semmi se melegebb, mert a víz gyorsan kering ezért állandó a hőmérséklete is. Körülbelül.

    Arra figyelj hogy a szivattyút ne sokat járasd szárazon, valaki szájjal meg szokta szívni először hogy felteljen az egész rendszer és utána indítja be stb. kinek hogyan tetszik. Csak ne nyelj le a vízből lehetőleg.
    De amúgy ha úgy rakod ahogy mondtam akkor feltöltöd a tartályt, indítod, ha kiszívta akkor leállítod, megint töltesz rá és indítod amíg ki nem szívja stb. amíg meg nem telik és légmentes nem lesz a rendszer. Sokáig tele lesz buborékkal amúgy és fehéres lesz a víz meg hülye hangja is lesz. Néha döntögetsz kicsit a házon hogy könnyebben kimenjen a buborék ha valahol megreked.
    Ha háromnegyedig rakod a tartályt a végén akkor jó, de rakhatod amúgy majdnem tele is az mindegy már ahogy tetszik. De valami kis levegő azért maradjon felül szóval csurig ne legyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák