Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    Megvettem a Samsung Galaxy Buds FE-t. Remélem csak beállítás probléma, mert laptopról a Youtube tökéletesen szól (ez miért lehet egyébként, más kodeket használ?), de régóta használt Samsung EHS64, ha eredeti (Samsung szervizben már nem lehet kapni) , természetesebben szól. Scabir testbe írják, hogy nem kell ekvalizer, én amúgy sem használtam soha. Zajcsökkentést kikapcsolva szörnyű, nem is értem mire kell ez a mód, csak így mehetek ki az utcára? Zajcsökkentést bekapcsolva jó, de nem az igazi. Olyan mintha színezett lenne a hang vagy a térhatás kapcsolnánk hangszórón. Mintha több hangszer szólna. Ekvalizerrnél csak a Lágy, Basszus javít, de ezekkel sem természetes a hang. Zenénél csak érzem, beszédhangnál biztos vagyok benne, öblös, visszhangos a hang.
    Hallgassátok meg légy szíves ezt a számot, a lábdob mennyire hallatszik benne? Laptopról, Samsung EHS64-el nem tolakodó, olyan "melegen" szól, telefonról meg akárhogy állítom vagy sehogy, zajcsökkentés kikapcsolva esetén, vagy túl erősen bárhogy variálok.
    Azt kellene elérni, amit a laptopról hallok. Illetve arra gondoltam, lehet a laptophangja (de ott mi nyúlhatna bele?), Samsung EHS64 a színezett és ez adja az eredeti minőséget? Akkor viszont nem lenne probléma a beszédhanggal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák