Új hozzászólás Aktív témák

  • sziszi-fuszi

    senior tag

    válasz #75501312 #85975 üzenetére

    Én nem a minőségi szolgáltatás ellen vagyok. Csak azt írtam, hogy mit tehetnek meg. Neked is megvan a választásod, hogy NE FIZESS ELŐ ERRE A SZOLGÁLTATÁSRA. Keress másikat. Ha találsz. Jelezheted a kívánságod a szolgáltatónak, szóban, írásban és akár füstjelekkel is. De ők akkor is azt tesznek amit akarnak. Üzleti vállalkozások, amelyek a nyereségükből fizetnek mindent. Muszáj nekik nyereségesnek lenni. A HD adások nincsenek ingyen, azért általában a műsorkészítők is pénzt kérnek PLUSZ-ban. LÁSD a nyilvánosságra került RTL és TV2 dokumentumokat, melyek ezt az állítást igazolják. Ezen felül még olyanba is beleszólnak, hogy mehet-e ilyen vagy olyan csomagba, vagy csak az alapcsomagba a saját műsoruk. Ezért hiányzik a DI** szolgáltatónál egy csomó viszonylag sokakat érdeklő adó, mert ők a csomagokra NEM-et mondtak.
    Ami pedig az ügyfélszolgálatot illeti, az olyan amilyen. Át kellene ülnünk jónéhányunknak egy kicsit a másik oldalra, és rájönnénk, hogy ezen az oldalon sem angyalok vannak! Minden tisztelem az ott ülőké, mert nekik sok mindent be kell tartani, mert előírják nekik. Nem küldhetik el melegebb éghajlatra az értetlen hívókat és így tovább.
    A műszaki kérdésekre meg csak annyit, hogy az itt lévők nem is gondolnák, hogy mennyien nézik még az adásokat CRT tévén. S mennyire nem érdekli őket a minőség, csak az, hogy zörögjön és világítson valami. A sávszélesség probléma és HD-SD ellentét is ebből van. Amíg a sokan képtelenek HD adókat nézni, mert műszakilag lehetetlen a számukra, addig muszáj adniuk SD-ben. Nem kötelezi erre törvény őket, csupán a saját jól felfogott érdekük. (Persze ez csak az én szubjektív véleményem!)

    Mi alá kell írás?

Új hozzászólás Aktív témák