Új hozzászólás Aktív témák

  • LouiS22

    veterán

    válasz zolee001 #85955 üzenetére

    Ha annyira zavar a hangos reklám (amit egyébként nem nézel, bár érzek némi ellentmondást, hiszen akkor honnan tudnád, hogy állítólag hangos, meg hogy műsor közben érkezik meg és fél óra :DD ), akkor tehetsz bejelentést az illetékes szervnél, úgy hívják őket, hogy NMHH. Biztos lehetsz benne, hogy komolyan fogják venni és megvizsgálják. Nagyon komoly monitoring van, máskülönben nem szerepelnének a hírekben olyan fajsúlyos észrevételekkel, hogy rejtett reklám volt X és Y műsorában, vagy szerintük nem felelt meg a korhatárkarika. Ezel együtt nemigen emlékszem az elmúlt évekből olyanra, hogy NMHH illetékességű csatornát hangos reklám miatt piszkáltak volna. Fontos: NMHH illetékesség alá tartozó adóról beszélünk.

    Aztán: reklámmal szakítja meg. Édes istenem, hát a nevében ott van, hogy kereskedelmi tévé, ebből van bevétel, ebből lesz a film, amit nézel, meg a műsor, amit ugyan senki nem néz és fúj, de valahogy csak összejött múlt héten is majd' 1,5 millió néző teljes lakosságban.

    Fél óra reklám: a másik lehetetlen állítás, az NMHH ezt is monitorozza, és még a tavaly átszabott törvénnyel sem tud összejönni ennyi reklám. A megoldás ott van, hogy ne minden időszakban pörögnek 100%-on az eladott reklámhelyek, így vagy kevesebb reklámot látsz egy blokkban, vagy ritkábban van reklámszünet. Aztán ha újra teljes értékesítéssel megy a csatorna, máris az jön, hogy jajhátezekbiztosantöbbreklámotadnakamegengedettnél. Pedig nem, nem lépi át a törvényi maximumot.

    Idegesítő ajánlók: be kell húzni a nézőket, a moziban sem hisztizel, pedig ott is kapsz egy jó nagy adagot :)

    Mondat közben érkező reklám: ez mondjuk az adott csatorna hiábja is, lehet normálisan s szegmensre bontani.

    [ Szerkesztve ]

    Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Új hozzászólás Aktív témák