Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz lszlogal #81827 üzenetére

    Én nem hiszem, hogy kukáznák, vagyis remélem hogy nem. Nem illik egy olyan szabványosított dolgot nem kukázni, amit a TV gyártók támogatnak, és beépítenek a TV-jükbe már több mint 15 éve, egy olyanért cserébe, ami egy full hackelt szoftveres szabványosítatlan fos, lásd a T-nél is.

    A Vodafone-os OTT TV is csak egy third party extra szolgáltatásként jelent meg a hírekben, csak ez nem igazán jutott el az emberek agyáig. A külföldi Vodafone oldalakon a mai napig ott a DVB-C-és combos felvevős box az opciók között, meg az az OTT csoda box is minimál kivitelben és gyenge hardverrel.

    Amúgy számomra semmi szükség az IPTV-re, semmivel se jobb, csak plusz nem kívánatos eszközöket hoz be az otthoni rendszerbe, és gyakorlatilag csak visszafejlesztem vele a TV-zésemet, mert hát a műsorújság csatorna rendezések mind szopás az ilyen minimál gyenge hardverrel ellátott szaroknál, és hiába van az ilyen téren prémium TV-ém ha az nem tudja ezt kezelni box nélkül.

    A UPC részéről meg szerintem az hogy RFoG-t csináltak, jó döntés volt, nem kevés időt és pénzt, nah meg szoftveres adminisztratív hibalehetőséget spóroltak meg ezzel. Lásd a T-nél gyakorlatilag minden technológia össze-vissza van, és az esetek 80%-ban mikor felhívod őket vagy a neten online érdeklődsz a csomagok iránt, full kamu elérhető csomagokat mutatnak vagy ajánlanak mert gőzük sincs, hogy ahol Te laksz mi az aktuális hálózati állapot a szolgáltatásaikhoz. A vége mindig az, hogy a megrendelés után sok nappal a területi mérnökség méri fel hogy az a csomag amivel behülyítettek, életképes-e a vonaladon vagy nem, és ha kiderül hogy nem akkor vársz 1 hónapot semmi válasz nélkül, hogy jah bocs mégsem megy az a csomag. :C

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák