Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz Livius #82549 üzenetére
Így nehéz lesz az ED3.1-re akár magamtól rákészülnöm.
Miért is akarnál te magad rákészülni?
Ha lesz is ED3.1, akkor úgyis cserélni kell majd a CB-t(tudtommal nem tud 3.1-es frekvenciát) vagy amilyen HGW-d most van, akkor így is-úgy is kimegy a szerelő és akkor be fog tenni egy megfelelő elosztót, kár most neked ezen rugózni. Ha társasházban laksz, akkor a folyon lévő elosztó szekrényben is valószínűleg lesz cserélni való.
Ha ősszel már teljesen voda irányítás lesz, akkor szerintem esélyes a most Telekom által használt vagy ahhoz nagyon hasonló Sagemcom HGW(volt már itt linkelve/beszédtéma) vodás firmware-el."Got any other secret weapons?"
-
-
maki1976
tag
Üdv Hölgyek, Urak! felhívtam az UPC-t netes hibával kapcsolatban, közben a mobil szolgáltatás megszűnéséről is érdeklődtem, persze erre konkrét választ, időpontot nem tudtak, március végét mondták, de lehet, előbb, később. Máshol meg nyár végét hallottam, szóval káosz. A lényeg, h a mostani mobil előfizu helyett ajálottak (pontosabban én kérdeztem, mondtam h ismimnek 6000Ft-ért adják a RED Live-ot) 5990Ft-ért RED Live előfizut, ha átviszem vodához az UPC-s mobil előfizetésemet, persze 1év hűséggel. Én még kértem hozzá mobil készüléket is részletre, amiből elengedtek 30ezret, persze igy 2év lett a hűség. Ajánlottak valami Go-t is 3ezer valamennyiért, 200perc, pár giga net.
-
Toth_Jani
őstag
-
Livius
őstag
válasz Gyurka6 #82555 üzenetére
Találtam még egy másikat is, meg egy kicsit jobb táblázatot is az előző linkelt 2400 MHz-es osztóhoz. Nem értem mitől zavarná ez a UPC koax hálózatát, amikor ez semmi más csak egy passzív osztó továbbra is 5-2400 MHz között. Jó, nyilván 1-2 dB-el nagyobb csillapítása van mint egy 1000 MHz-es osztónak, de pl nálam pont hogy erős a letöltési csatornák jele, szóval tökmindegy lenne a 3.8 dB helyett ezzel az 5 dB.
Hirshmann VFC 0421 SF
Triax SCS-2Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó fórumba írok -e.
A kérdésem az lenne, hogy az internetes előzményeket tárolja -e a szolgáltató (jelen esetben UPC) valamilyen formában?
Ha igen, akkor milyen módon, hogyan? Tehát például hogy én most felkerestem a prohardver oldalát ebben az időpontban, akkor ez az adat rögzítésre kerül -e valahol?
Ha tárolja, akkor kinek van joga lekérni ezeket?
A kérdés azért merült fel, mert egy bizonyos weboldalt szeretnék megtalálni, és már fogalmam sincs hogy mi volt a címe.
Köszönöm.
-
Livius
őstag
válasz #69326592 #82563 üzenetére
Első körben a saját böngésződ simán tárolja ezt az előzményekben, valahány hétig visszamenőleg, a UPC nem hiszem. Ha van is ilyen, lehet csak IP címeket tárol, amit egy nyomozáshoz adnának csak ki.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Keem1
veterán
válasz #69326592 #82563 üzenetére
Minden szolgáltató tárolja, de szigorú feltételei vannak a felhasználásának (hatósági nyomozás), még cégen belül se lehet csak úgy nézegetni.
Neked nem fogják kiadni, mivel nem személyhez kötöttek, hanem IP-címhez, az összerendelés szintén hatósági okból következhet be (akkor válik személyes adattá). -
Livius
őstag
Szeretnék venni és kompressziós F csatival szereltetni pár RG6-os 3 szoros árnyékolású koax kábelt. Tudtok olyan üzletet Budapesten, ahol a boltban a kompressziós csatit felszerelik, és adnak akár 1 méter alatt is? (nekem max fél méter kéne, vagy még annál is kisebb)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
ates2
senior tag
Adott egy modem-router-pc megoldás nyilván
Na most COD játékban azt írja NAT moderated,igazából gondom nincs vele,de lehetne open is.
modemet elérem de nincs semmi NAT-ra való rész amit állítani tudnék.
Routerbe minden NAT engedélyezve van és port forwardot is próbáltam de akkor se lesz Open a NAT rész game alatt,még DMZ-t is próbáltam akkor se.
Windowsban tűzfal off.
Lehet,hogy UPC modem miatt nem tudom megoldani ezt a "problémát" ?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Ha a UPC modem módban fut, akkor az nem NAT-ol. A routered NAT-ol, meg esetleg a szolgáltatód. Nézd meg a routereden kapott publikus ip címet és hasonlítsd össze a külső ip címeddel (pl. whatismyipaddress.com vagy azenipcimem.hu). Ha a kettő egyezik, a szolgáltató sem NAT-ol, azaz csak a te saját routered marad. Azon meg úgy állítasz port forwardot ahogy csak akarsz.
-
Livius
őstag
MM-ben nincs normális kábel, csak szar egyszeresen árnyékolt ami van max, sőt még F csatlakozós sincs pl a webshopban. Légyszi konkrét üzletet írjatok linkel esetleg!
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Adott egy Samsung Okos tv. Próbálok Wi Free-re csatlakozni, de csak a jelszót kéri és a felhasználót nem. Pedig ugye az kellene hozzá.
Mit lehetne tenni?
bon : Kuka?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Topikgazda
-
VIBO
őstag
válasz Gubek-Einste #82583 üzenetére
MIvel nem ér fel a felső szintre a UPC wifije
Kihoznak egy másik boxot vagy egy wifi erősítőt, ha kérem?
Most költöztünk egy belső két szintes lakásba és fentre nem ér fel a wifi, viszoont van wi free
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Amazonas
senior tag
Szia,
ez a topik is releváns lehet számodra.
-
Topikgazda
-
ates2
senior tag
TC7200 modem,ha át van állítva bridge modba eltünnek bizonyos opciok ? :p
elvileg kéne lenni NAT résznek is valahol még sincs menüben. -
sb
veterán
Sziasztok!
Nem tudom a modemet bridge módba áttenni.
A leírás alapján Rendszer/Switch mód menüpontom sincs, akkor ügyfélszolgálat és IPv4 módot kell kérnem, jól értem? -
MadMancs
veterán
Elvileg így van. Bár újabban ( nem tudom függ e CB hardware és software verziójatól) IPv6 ban is működik modem üzemmódban. Eleinte én is kikapcs édesanyámnál, azt egy hónapon belül mindig visszaállt, modem mód viszont maradt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest