Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz pjen #80782 üzenetére

    Nos, ezt gyorsan rövidre zárhatjuk, mivel a másik szobában is be volt állítva a rögzítés, ahol egy Cisco felvevős box van. És az bizony szó nélkül felvette ugyanazt a műsort! Ahogy egyébként a SK mostani évadának eddigi részeit is mindig sikerült rögzíteni.
    Azt meg nehezen hiszem, hogy egy adott műsor a boxon rögzíthető, a tévé + mediacard + HDD kombóval viszont nem. Sok-sok éve rögzítek műsorokat különböző boxokkal és a tévére dugott külső adattárolóval is, de még sosem találkoztam másolásvédett(nek jelzett) tartalommal a UPC rendszerében. Szóval én most mégis inkább a kártya autentikációs problémájával hozom összefüggésbe ezt a nem végrehajtott műsorrögzítést.
    LouiS22: természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy esetleges tiltásnak jogi okai vannak, és mindig az adott műsorszolgáltató dönti el, hogy mire ad vagy nem ad engedélyt a műsortovábbító cég (jelen esetben a UPC) rendszerében. Az RTL-csoport csatornáin ezért nem lehet pl. előretekerni műsorvisszanézés során – nehogy már átugorjuk a reklámokat. De eddig még soha nem tapasztaltam olyat, hogy egy műsort ne lehetne rögzíteni ezekről a csatornákról, vagy bármelyik másikról. Szerintem most sem erről volt szó.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák