Új hozzászólás Aktív témák

  • Mysterion

    tag

    válasz inf3rno #76698 üzenetére

    Nem hiszem régió függő lenne, nekem az UPC szakija két alkalommal jött ki 5 év alatt. Amikor először kiépítette, meg amikor lecserélte a kábelmodemet, mert tönkrement. Én most bementem az UPC-hez a Mammutba, mert leadtam a régi settopot, és ott kértem az átállást CI kártyára. Az ember azonnal hozta a kártyát, lehúzta a kódot, még a settopból a kártyát sem kellett kivenni, hanem adtak egy újat ami a CI kártyába eleve benne volt. A beüzemelést meg ha nem is túl logikusan de nagyjából leírták általánosítva, hogy bárki maga is meg tudja oldani.

    @merqree:

    Azt gondolom megvannak azok a csatornák most is, de igazából az engem annyira nem is érdekel. A lényeges az volt, hogy az ékezetek rosszak voltak, illetve nem csak a sorrend de több adó sem volt jó (hiányzott). Most úgy van beüzemelve, hogy az összes csatorna és minden leírás ékezetei tökéletesen helyükön vannak, a csatorna sorrend meg pontosan az, mint ami a settopboxokon is meg van adva, ráadásul több csatorna meglett ami korábban hiányzott. (RTL Klub HD, meg ilyenek) Igazából ez volt a cél, a háttérben levő többi csatorna amivel az UPC játszadozik az nem is kell nekem.

    Egyébként a csatorna rendezés mit jelent ? Nem azt, hogy én magam tudom megadni, hogy mi legyen a csatorna sorrend ? Mert azt nekem a TV tudja a fent leírt módon. (Kitűzés kezdő képernyőre opció, és akkor az applista között már ha rámegyek, ott felkínálja a csatornalistát és azon belül a szerkesztést.) Nekem egy MU6102 van, és van benne csatorna szerkesztő, legalábbis olyan ahol a TV-ben én magam tudom összeszervezni a csatorna sorrendet.

Új hozzászólás Aktív témák