Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz air #68860 üzenetére

    Ezt a csomagot már hűség nélkül harcoltam ki, lemondással fenyegetőzve (amit komolyan is gondoltam). Annyit mondtam, hogy, "ha nem kapok egy elfogadható árú csomagot, akkor lemondom az egészet". Kért egy kis türelmet, majd egy az előző árnál 500 Ft-tal olcsóbbat mondott (változatlan csomag összeállítás mellett), megköszöntem, majd kértem, hogy kapcsoljon át egy olyan ügyintézőhöz, ahol le tudom mondani az összes szolgáltatást. Erre ismét kért egy kis türelmet, majd közölte, hogy csak úgy tud olcsóbbat adni, ha feljebb lépek. Mondtam, rendben, akkor legyen gyorsabb net (30-asból lett 120-as), ismét egy kis zene, majd a mostani árat mondta, ekkor rendeltem a második Horizon box-ot is, 890 Ft/hó áron, ha vállaltam volna hűséget rá, akkor 450 Ft/hó lett volna.

    A HD csomagot akkor harcoltam ki, mikor már az új csomagok alapból tartalmazták. Erre hivatkozva nagy nehezen megkaptam, de csak a második box-ra.

    Tavaly decemberben közepén cseréltem le az egyik box-ot kártyára (nem volt biztos, hogy a TV megy vele, így csak egyet rendeltem), majd a két ünnep között rendeltem a második kártyát (ekkor már rossz volt a rendszerük), többszöri megrendelés miatt a másik kártyára is megadták a HD csomagot, valamikor január közepén, végén kaptam meg a kártyát.

    Természetesen hűség alatt nem fognak olcsóbb árat mondani, meg kell várni amíg lejár (voltak itt olyanok, akik egy, két hónappal előbb már tudtak alkudozni).

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák