Új hozzászólás Aktív témák

  • judzsin

    tag

    válasz #19482368 #63542 üzenetére

    Sok mindenben igazad van. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy minél inkább szeretném megnehezíteni az ártani akarók dolgát. Nekem is ez volt sokáig a véleményem, hogy az én l*sz*r 300 eurós fizetésem kell nekik? És a válasz egyre inkább az lesz, hogy igen az is kell nekik. Persze van ennek pozitívuma, mert elindul egy autodidakta önképző folyamat, melynek számomra a következőket jelentették. Linux-szal netbankolok, pendrávról boot-olok. Engem már az is megnyugtat, hogy megnehezítem a dolgukat és inkább mennek a sok védtelen átlagjúzerre. Hasonló analógiával élve, két hasonló kocsinál azt viszik el a parkolóból, amelyiken nincs kormányzár és váltózár.
    Az érem másik oldala viszont vérlázító, hogy hiába védem én kellőképp, ha alapvető védelmi hibákat telibe*s*ar a szolgáltatónk, mer csak húszan szóltak a kettőszázezerből. Cégvezetőként én is azt mondanám rá, hogy ja ez 0.5% - kit érdekel.
    Ennek csak úgy van értelme, hogy petíció, folyamatos kérdezgetések téma ébren tartása a nyilvánosság, szaksajtó előtt.

    (A rajtad keresztül torrentezik példádat nem igazán értem, ennek utánanézek. Ha hozzányúl a meghajtóidhoz, akkor az rettentően lefogja, illetve a netforgalomban nem kéne megjelennie?)

    Handrash:

    garantált
    100 / 5,5 Mbit/s

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák