Új hozzászólás Aktív témák

  • kabelmania27

    Topikgazda

    válasz Intruder2k5 #60919 üzenetére

    "Oké, hogy a meglévő koax hálózatot nem cserélik mindenütt optikára, de, hogy azért egy új építésű üveghálót szándékosan visszabutítsanak, ez elég gáz."
    Nézhetjük, így de nézhetjük úgy is, hogy sok helyen max 8-10 jobb esetben 18Mbites ADSL kapcsolat helyett elő lehet fizetni 100Mbit feletti sebesség, szerintem még mindig jobb megoldás mintha maradt volna az ADSL, ráadásul a 29-es körzetben sokan azt nehezményezték, hogy nem tudnak ugyanarra előfizetni mint a többi területen most ez megvalósult. Ennek a rendszernek az az előnye, hogy később a eszközcserével lehet fejleszteni.
    Szvsz jobb így hogy egységesen vannak docsis csomagok mert így az előfizetők nincsenek megkülönböztetve, mintha három külön terület lenne. Ford kijelentése: "Minden színben szállítom ha feketét rendel" logika alapján bárhol előfizethetsz UPC területen docsis szolgáltatásra.
    Többféle előfizető igény van, mivel a tévé előfizetők többsége idősebb ezért még van igény az analógra emelett van igény a gyors csomagokra, van akinek elég a 30Mbit, míg van akinek az 500sem.
    Ha jól emlékszem ebből volt is a topikba egy vita.
    Négybetűs teljesen más technológiát és rendszert használ.
    legelek: 120Mbit végülis sokmindenre elég, ha lejár a hűség vissza tudsz lépni. Gigabithez alapból kell egy erős hardver processzor ram ssd, Szvsz az átlag előfizetőnek nem rendelkezik új géppel. Hároméves hp laptop vinyóval 270Mbitnél többet nem bír pedig i7 8Gb ram.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák