Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    Sziasztok!
    Milyen splittert ajánlanátok a UPC analóg tévéjéhezés internetjéhez?
    Teljes csomagom van tőlük, 3 tévén nézem az anlóg adást, internetezek és telefonálok modemen keresztül. Így jelenleg 4 kimenetes splittert tettem be, gőzöm sincs, hogy milyen, volt itthon egy 5-900 MHz-es, kipróbáltam, megy is vele minden. Semmi írás nincs rajta, csak a b/ki menetek jelzése és a szűrés re utaló felirat.
    Néhány napja figyeltem fel rá, hogy nagyon halvány becsíkozódások ugrálnak a képen. Főleg sötét képeknél látszik. Lehet, hogy köze van a hidegnek hozzá, vagy esetleg a hideg általi nagyobb terhelésnek? Utóbbit azért gondoltam, mert az időjárás miatt mindenki bent ül, nézi a tévét, nyomja a gépet. A hálózat akkor lett teljesen felújítva amikor a UPC megvette a Fibernetet, úgy 3 éve lehetett...?
    Ha nem csökken a hiba néhány napon belül, akkor felmászok a padlásra és egyenként leszedem a splitterről a rákötött eszközöket, hátha valamelyik azok közül zavar be.
    De biztos van jó minőségű splitter is, mert erről tényleg semmit nem lehet kideríteni. Az biztos, hogy van már vagy 10 éves.

Új hozzászólás Aktív témák