Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz jeni #35483 üzenetére

    Végül is sikerült az UPC-s emberkével beszélgetni vagy 8 percet kellett várnom rá.
    Valami láthatatlan "UPC" erőt küldött a beltérire és onnantól megjavult a Pace HD.
    Azt kell,hogy mondjam kicsit csalódás a kütyü. A távirányítója és a beltérije a szolgáltatásokat tekintve elvérzett a PACE SD-vel szemben a hétköznapi használatot figyelembe véve ! Igazából az UPC nincs tekintettel a környezeti tudatosságra,vagyis az energia takarékosságra. Ugyanis ahhoz,hogy TV adást tudjak nézni ahhoz be is kell kapcsolnia beltérit.
    Sőt bármely képmegjelenítő használatához kötelező használni a Pace HD beltérit azonnali felvétel esetén úgy,hogy a beltéri csatornáját ne kelljen elkapcsolni ! Tovább lépve semmilyen más felvevős eszközt nem lehet rácsatlakoztatni ha az antenna jel elsőre a beltérire megy. Ugyanis programozhatóság alapján nincs lehetőség bármit is távollétem alatt beprogramozott felvételre rábírni!
    Legyen az a VHS (S-VHS)- az optikai lemezre,HDD-re rögzíthető asztali felvevősek melyekre NEM LEHETSÉGESEK RF OUT jel nélkül beltériről csatlakoztatva bármiféle rögzítésre azok amelyek beépített tunerrel rendelkeznek!
    A távirányítója 1 taníthatósággal tud kevesebbet.
    Az,hogy tud a ketyere 1 HDMi,1 SCART és 1 USB 2.0 a jel továbbítására,ennek akkor van jelentősége ha épen a TV előtt ülök.
    A digitális audió jelet tekintve meg meg azonos a Pace SD kütyüvel.

    Így a megoldás az lesz,hogy a VHS kapja meg elsőre az antenna jelet a csillapító dugóval (ezt még megnézzem,hogy mekkora lesz is a jel nélküle),valamit egy SPLITTER beszerzése a jelelosztáshoz (TV felé).

    Egyelőre a megkötött szerződés szerint a Teljes GOLD csomagot sem tudom fogni (jelenleg a Bronz csomagot fogom) . Ezt már nem tudtam jelezni a srácnak,mert a vonal el lett bontva,ahogy rendesen megjelent a TV adás.

    Kérdés,hogy a kapott GOLD kártyát lehet-e a Pace SD-re aktiválni? Mert ebben az esetben lemondanék a Pace HD-ről amiben csak a HDMI megléte az előny,semmi több és vissza cserélném a leadottra.

Új hozzászólás Aktív témák