Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz jeffo #134150 üzenetére
A következő videót úgy értettem, hogy adott sorozat nézése esetén automatikusan ugrik a következő epizódra
De sokszor az EPG is hibás, tehát az se biztos, hogy a megfelelő rész következik vagy következne.
ha pont egy rövid időn belül lejárót néztem, akkor bosszúságot okoz, ha nem tudom újra megnézni, mivel tovább ugrott a következőre.
Ez visszatekert élő adásnál szívás, mert a vodkafon még mindig baszott kommunikálni, hogy mennyi a ráhagyás a műsor vége után, ha mondjuk 5 perccel a műsor vége előtt kezdem az aktuális műsort újra. A Telekom legalább megírta, asszem másfél vagy 2 órát írtak. Azzal legalább tudsz tervezni, a vodafone-nál nem, mert ha megállítod vagy visszatekergeted egyre messzebb kerülsz a véget érő műsortól és engem egy előretekeréskor simán kidobott az élő adásba. Mindegy, hogy mennyi volt még hátra a lejátszásból.
a rendszer kis ideig az epizódok listájában, már nem lehet lejátszani, hibaüzenetet dob, ami meghaladta az 1 hetes visszanézési időt.
Ja igen, ez a másik fele. Hogy az EPG olyan szar, hogy a kelleténél lassabban frissül és simán enged 1 hétnél korábbi időpontra is visszatérni, de értelemszerűen azt már nem tudod lejátszani. Csak konkrétan amikor elkezdtem visszafelé lapozni az EPG-ben, akkor a fene se számolta, hogy hanyadik napnál tartok, az volt a lényeg, hogy az adott műsor legkorábban elérhető epizódját lejátszhassam, erre kiderül, hogy azért nem megy a lejátszás, mert már rég túllépte az 1 hetet, csak baszott frissülni.
És akkor összenéztem a boxos EPG-vel illetve keresőbe is beírtam és jéé a boxon már nem találja az adott műsor epizódját, csak a weben, de lejátszani már ott sem tudja.Szal. van bőven cirkusz a webes szarjukkal.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz HettMann47 #134152 üzenetére
Gondolom törthavi számlát kaptál és március 1-től emelkedtek a díjak 15.4%-kal mindenkinek.
1-2 nap mire letölthető a pdf. -
mcll
senior tag
válasz HettMann47 #134154 üzenetére
A 15,4% emelés mindenkire vonatkozik, akkor is ha most kötöttél hűséget, mivel ez nem része ennek.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
SzGee
aktív tag
válasz HettMann47 #134154 üzenetére
Ha egy hónapja kötöttél új szerződést, akkor arra még rárakják a 15,4%-os emelést, hiszem az még március elseje előtt volt, szóval de, érint a díjemelés...
Nyugodj meg, nagyon jól tudta az ügyintéző, hogy még kapsz egy jó kis 15%-os emelést a nyakadba, hiszen ezt hűségszerződés alatt is felszámolják, ezért lett "1-200 Ft-tal olcsóbb"
Egyszerűen khm... átdobtak a palánkonIf you leave me, can I come, too?
-
SzGee
aktív tag
válasz HettMann47 #134158 üzenetére
Lehet én érdtem félre, de március előtt szerződtél egy árra
Erre március 1-én rájön egy 15,4%-os általános emelés, tök mindegy, mit beszéltél az ügyintézővel, ha meg azt mondta, hogy ebben már benne van az áremelés, akkor meg valószínűleg nem mondott igazatMondjuk nekem tök mindegy, felőlem azt csinálsz amit akarsz, de azért viszonylag red flag, hogy nagyobb lett a számla, pedig "kedvezményt" kaptál...
If you leave me, can I come, too?
-
SzGee
aktív tag
válasz HettMann47 #134160 üzenetére
Nyuszika, te aztán berúgtad az ajtót, már az előző bunkó kommented is kicsapta a biztosítékot, amit egy segítő szándékú kommentre (nem amit nekem) irtál, jó nagy magas, alul öblös, nyakánál elkeskenyedő, bő szájú, egyfülű v. fületlen cserépedény vagy
Szívesen[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
mcll
senior tag
válasz HettMann47 #134156 üzenetére
Én tudom értelmezni a szöveget, de te ezek szerint már nem annyira. És ha lehet nem kellene rögtön a torkomnak ugrani. Leírtad hogy március előtt kötötted a szerződést. Az pedig még az emelés előtti ár. lehet ügyintéző azt mondta hogy nem fog emelkedni, ami részben igaz is, ugyanis ez a 15,4%-os emelés nem egy hagyományos emelés, hanem mindenre rájön, minden szolgáltatónál, teljesen mindegy hogy van-e hűség vagy nincs.
-
OPiiPO
veterán
válasz HettMann47 #134160 üzenetére
1. Akár használhatnál emberi hangnemet is, hidd el csak segíteni akarunk.
2. Ugyanígy kötöttem hűséget januárban, csak veled ellentétben én meg is kérdeztem az üzletkötőtől hogy érinteni fog-e a márciusi emelés - a választ találd ki, nem segítek"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Február eleje óta városunkban (Újfehértó) is elérhető a gigabites internet csomag, váltottam erre, a modemet kicserélték a 3.1-esre. Viszont mióta ez a csere megtörtént, a streaming szolgáltatók használata sokkal rosszabb lett. Nem mondom, hogy a régi modemmel tökéletes volt, de a csere óta egy sorozatepizódot nem tudok megnézni úgy, hogy ne állna meg percekre bufferelni, ne legyen képromlás vagy ne dobjon ki hibaüzenettel, hogy nem játszható le a tartalom. Legyen ez AppleTV+, Disney+, SkyShowtime vagy bármi. A televízió egy LG CX, wifin csatlakozva. A net sebességgel nincs igazából probléma, de egy filmnézés így elég hajtépős szórakozás. Körülbelül 4 telefon, egy számítógép, egy tablet, egy légtisztító, egy játékkonzol lóg a hálózaton egy időben, de ha egyedül vagyok itthon, és ez 3-4 eszköz maximum egyszerre, akkor sem jobb. A wifi beállításainál próbaképpen bekapcsoltam a band steering opciót, a TV-t és a konzolt 5 GHz-re, az összes többi eszközt 2.4-re állítottam, de ez sem hozott eredményt. A modem a szomszéd szobában van elhelyezve a szekrény tetején, fúrni-faragni, két helyiséget kábelezni most nekem sem opció, a wifiből szeretném kihozni legalább a használhatóságot.
Gondoltam mielőtt felhívom a szolgáltatót és rám sóznak valami jelerősítőt, tanácsot kérnék tőletek, mi lenne, mi lehet a probléma, illetve a megoldása. -
mrlujoak
veterán
válasz cocka #134165 üzenetére
Igazából engem tavaly novemberben teljesen korrektül tájékoztattak...
Összevonták a telefon - otthoni szolgáltatást (One) megkaptam rá a kedvezményt és forintra pontosan jöttek a számlák.
Igen, akkor a régi kedvezményeknek annyi lett (amit akkor kaptam, amikor a UPC Voda lett, és emellett a mobilszolgáltatás is Voda) de ezt korrektül el is mondta az ügyintéző.
Arra se volt rest, hogy megnézzük, bár alig használom a saját mobil előfizetésem beszélgetésre, mégis megéri az egy kategóriával magasabb előfizut megkötnöm, mert úgy meg beesek a One kedvezményes sávba, és így a végösszeg mégis alacsonyabb lesz.
Lekopogom, én meg vagyok elégedve. Azt kapom, és annyiért, amit megbeszéltünk, és egy-két szakadást (internet) leszámítva tv és net is jó.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
cocka
veterán
válasz mrlujoak #134166 üzenetére
Összevonták a telefon - otthoni szolgáltatást
A kedvezményen kívül az összevonás miben nyilvánul még meg, mert a számlázási rendszerük átalakítása óta tudtommal már egységesen kezelik a myvodkafonban a mobil és vezetékes számlákat.
Jó hát gondolom arányaiban azért kell lennie 40% igazságnak is. De én már annyi hazugságon kaptam őket, hogy nem győzöm számolni.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz SH4D0W2011 #134164 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot, ha utána sem jó állíttasd át a modemet modem üzemmódra, ilyenkor a modem oldala 192.168.100.1 címen érhető el és a modem újraindulása utáni első három vezetékes eszköz kap ip címet, amennyiben több eszközt szeretnél használni és/vagy szükséged van vezeték nélküli átvitelre érdemes venni gigabites routert. -
pjen
félisten
Üdv urak. Nézi valaki a History Tv t. Nálam rendesen kockásodik.
-
Chrystall
senior tag
válasz Chrystall #134122 üzenetére
Srácok, arra nem kaptam választ, hogyha Vodafone Szuper Wifit akarok kiváltani, ahoz milyen routert kellene vennem? Az tehát a gond hogy a jelenlegi UPC Technicolor modem nem tudja Wifin kiszolgálni a házban az eszközöket, csak Ethernet-en. Milyen modemek vannak manapság amik jónak számítanak, nem gagyinak? Párat ajánljatok már. Amivel nem kell mókolni, nem kell DDWRT hanem gyárilag jó.
-
kezo0
addikt
válasz Chrystall #134172 üzenetére
Itt kaphatsz erre választ, igényeid és pénztárcád kapacitása szerint: Milyen routert?
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
mrlujoak
veterán
válasz cocka #134167 üzenetére
A One kedvezményben csak.
Lényegében eddig is - a UPC után - csak a kedvezmény volt az, ami a vezetékes, és mobilos előfizetést jutalmazta.
Akkor +2GB adat a telefon előfizetésemre, és korlátlan beszélgetés UPC-s számokra, illetve a vezetékesről korlátlan vodafone hívások.
Ezt a kedvezményt fejelte a +3GB a One miatt, és az értékhatár miatt a 20% kedvezmény.
Ennyiben nyilvánult meg.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ledgeri
nagyúr
válasz HettMann47 #134152 üzenetére
Az SMS-ben benne van a határidő, addig biztosan elérhető lesz a számla 1-2 nap szokott lenni difi a megejelenésben. Biztos, hogy próbáltál mélyebbre menni más menüpontokon keresztül is?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Toth_Jani
őstag
válasz HettMann47 #134179 üzenetére
Na és akkor mi van, engem is átvertek!
15,4%-os áremelést ígértek, eddig 7020 forintot fizettem, most 7490-et, ez nagyon nem stimmel!! -
Tomix24
addikt
válasz SH4D0W2011 #134164 üzenetére
Vegyél egy normális routert, csak az segít.
-
-
Tomix24
addikt
válasz SaitoX #134184 üzenetére
1270. Kérdezd meg van e Központi hiba a közeledben, vagy "gyanú".
Modem logban meg tudják neked nézni hogy szakadozik e a neted. Mondjuk csak 6 óránként loggol, de az is valami. És legalább ránéznek a be/kimenő jel értékekre hogy zöldek e.
Mielött hivod őket, gyárizz. A reset a hátulján van. Áram alatt legyen, és 4-8 mp-ig nyomd a reset nyílásba a gombot, majd vadul villogni kezd minden led(akkor csináltad jól) ezután 7 perc max és feláll a modem.
Én ezt tenném. -
Danibartha42
csendes tag
Sziasztok!
Gigabites netem van papiron. Viszont minden eszközöm 100Mb/s-nek látja a kapcsolatot.Ma volt kint egy technikus a vodától , de ő sem tudta megmondani mi lehet a baj , kicserélte a modemet de az sem segített orvosolni a hibát.Illetve a központból tökéletesnek "példaértékűnek"látják a netemet. Technikus laptopja is csak 100asnak látta a kapcsolatot.
Valaki találkozott már ilyennel? -
vg
addikt
válasz Danibartha42 #134186 üzenetére
Lehet cat3-asok a kábeleid.
-
Pocok256
veterán
Sziasztok esetleg abban tudnátok segíteni, hogy a vodefone új d3.1 elenevezésű routerje tud -e only modem módot ? (ezt adják elvielg az 1 gigabites nethez) Mert ha nem tud akkor inkább maradok a réginél :/
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Milyen gyakran kell TV-t nézni, hogy ne kapcsolják ki a mediacardot?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
cocka
veterán
válasz Danibartha42 #134188 üzenetére
Próbáld ki CAT5e kábelekkel! Egyszer láttam egy tesztet, amiben összemérték, hogy azonos eszközparkkal, csak kábelcserével mi a különbség a CAT5e, CAT6 és CAT7 kábelek közt. Tippelhetsz melyik engedte át a legnagyobb sebességet. LOL
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Asszem normál körülmények közt (tehát nem lett éppen szolgáltatás módosítva, új hűség aláírva stb..) gyakorlatilag 1 (munka)nap alatt megjelenik a letöltés gomb.
Illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy ha optimálisan működik a rendszer, akkor a letöltés gomb is azonnal megjelenik. Ha nem, akkor van egy ilyen, hogy már látod hogy van új számla, amit engedne kifizetni meg az összeget is látod, de a számla még nem elérhető. De max. 1 nap alatt "elmúlik".
-
mcll
senior tag
válasz Danibartha42 #134186 üzenetére
Ha az eszköz a kapcsolatoknál 100mbps-nek látja akkor lehet a switch ha van közberakva nem gigabites, hanem csak 100-as. Vagy a géped hálókártyája nem gigabites. Vagy a lan kábelek bekötése nem gigabit komform, vagy nincs mind a 8 pin bekötve. De ez így ahogy leírod, ennek semmi köze a vodához.
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
A napokban le fog járni a hűségem. Telefonon kaptam egy 28 Ft-tal drágább (az inflációs korrekció után) ajánlatot a jelenlegi csomagjaimra egy év hűségért. Azzal ijesztgettek, hogy ha nem hosszabbítok, bármikor megszűnhetnek a jelenlegi kedvezményeim és listaáron számlázzák tovább az előfizetést. Ez igaz? Ilyen tényleg megtörténhet?
2 nap gondolkodási időt kértem, mert az emailjükben azt olvastam, amennyiben nem hosszabbítok, marad minden a jelenlegi feltétel szerint. -
ledgeri
nagyúr
Arra gondoltam ahol listázva van az összes, korábbi számla is. Ha ott sincs akkor passz!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
NoOne1976
őstag
-
Danibartha42
csendes tag
Bekötés első napján viszonylag jó volt, mértem 800mb/st is, utána másnaptól lett durván szar. Most bridge modban van a modem arra tippeltem elsőkörben , hogy a vodas modem szar, digivel volt ilyen tapasztalatom és a saját routerem akkor megoldotta a problémát. Egyébként minden gigabit komform. A technikus a társasház elosztóját is rendben találta. Nagy rejtély, hogy mi lehet. Esetleg még arra tippelnék, hogy itt nem optikai kábel van , hanem koax ez lehetne talán a gond? Technikus még nem találkozott ilyenel, pedig régóta csinálja fingja sem volt.Többi szomszédot még nem tudtam megkérdezni hogy náluk jó-e.
Képek: Ps5 lan , Mobil Wifi -
MODERÁTOR
válasz Danibartha42 #134198 üzenetére
Nem egyértelmű a kérdésed! A LAN kapcsolat linksebessége is 100Mbps, vagy csak a mérhető letöltési sebesség kevés?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest