Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Memora #131325 üzenetére

    Jelenleg Technicolor TC7200U (UPC) modemem van (routerként használom), az még elég kellene, hogy legyen ehhez a sebességhez is.

    És elégedett vagy vele? Szokott szakadozni a net vagy újraindulgatni a modem?

    Ha jót akarsz magadnak, ne válts nagyobb sebességű csomagra, mert erőltetni fogják a modemcserét és onnantól kezdődik majd a szívássorozat.

    Tényleg ócska modemeket akarnak ráerőltetni az előfizetőkre?

    Állítólag az újabbak érzékenyebbek a jelzavarokra és nyakra-főre újraindulgatnak, ha megfújja őket egy kis szellő, extrának ott az IPv6 meg a router mód amik miatt megbízhatatlanabbak is, mintha csak modem módban IPv4-en működnének, plusz a fos firmware-eiket nyomják rá, amikkel úgy tűnik visszaállnak ezek az új modemek az IPv6-ra és beaktiválják neked a wifit meg a router módot újra, tehát megint lehet visszaállítgatni vagy visszaállíttatni az ügyfélszolgálattal.
    Mellesleg a fórumhozzászólásokból ítélve az IPv4 és a modem mód sem garancia a tökéletes működésre, de a saját router talán javíthat a helyzeten. Persze a vodatrotty amellett, hogy nem biztosít normális HGW-ket és egyre szarabb firmware-eket tolnak ki rájuk, még a saját routerek használata miatt is óbégat időnként. Na tehát innen szép győzni.

Új hozzászólás Aktív témák